7610
-
orkenyid #4606 Vegyél egy másik PC-t :P -
#4605 Én halálra vagyok akkor ítélve! Tod mér kell nekem monitor? Mer a TV-t nem használhatom. Mellette van a számítógép és a bátyámat zavarja ha jáccok, mer a számítógépen dolgozik a nap 24 órájában. Akkor már logikus is hogy a PC-n végképp nemtok jáccani. eleve ezért nem tudtam a ps2vel se jáccani. A szobát meg nemtom átrendezni. Bátyám mikor sokat járt debrecenbe, akkor tudtam hétvégenként jáccani de mióta nem megy sehova, azóta még csak számítógép elé se tok ülni esténként. de hadjuk.... -
#4604 Köszönöm Deep! Jó vétel volt! Remélem nem bűntettek meg az ellenőrök, viszont ezzel is bővült az ismerettségi köröm :) -
Bullinfo #4603 Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Már el is kezdtem keresgélni kocka után. 23ért
találtam is, ami még elfogadható ár. Chipsezni ,meg belematatni nem akarok mert én
tényleg csak a RE részekkel akarok játszani (meg most Anubys felkeltette az érdeklődésemet
az Eternal Darkness-el), azokat meg eredetiben szerzem meg mindenképp.
Valóban gondolkodtam a PS2-n is de valahogy az nem olyan szimpatikus konzol, másrészt
drágább és nincs rá RE Zero és Remake ami bizony igen fontos szempont. Más kérdés ,hogy
kockára meg Outbreak 1,2 nincs ;). Viszont elnézve az interneten lévő Remake screenshoto-
kat....hát mellbevágó, letaglózó, nyálcsorgató. Hihetetlennek tűnik, hogy ez mozog is. :)
Pozitív, hogy Code Veronica hosszabb és több bonous is van rá GC-n ennek is örülök.
4. részre is nagyon kíváncsi lennék, állítólag sokat változott a játékmenet de nagyon jó.
Szóval nekem GC szimpatikusabb. Mire meg végigjátszom az összes RE-t GC-n addigra jól lemegy
a PS2-k ára 20e alá és akkor lecsapok rá hogy tudjak Outbreak-ezni is.
Az 5. részt már meg sem említem.... PS3...Capcom...aaarghh.... ;)
Visszatérve Anubys válaszára a horror műfajra, meg Eternal Darknessre...hát igen
Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban. Messze nem idegen tőlem a stílus.
Sőt amennyire csak időm engedi "magamévá teszem" a műfaj jelesebb alkotásait. Már zsenge
ifjú koromban a zombik és démonok hatása alá kerültem és azóta is töretlen a lelkesedésem.
Eternal Darkness-ről gamespoton nézegettem képeket, egész tűrhető.
Miért olyan jó ez a játék Anubys?
Mégegyszer köszönöm az információkat és a segítséget!
Üdv mindenkinek, jó játékot! -
#4602 Úgy azért nem lehet rossz, bár konzoljátéknál elsősorban a képernyőméret a lényeg sztem, mondjuk nem tudom, mekkora monitorod van. Meg az se mindegy, hogy a TV-re milyen kábellel kötötted a cuccot. -
orkenyid #4601 Leadtek WinFast Expert kártyám van. Ha a gyári progijával próbálom akkor tényleg ronda a képminősége, de DScaler-el sokkal jobb mint TV-n (72cm Samsung). Ráadásul így ki tudom használni a DPL II hangot. -
Toportyán #4600 :DDDD -
#4599 Akkor vagy kurvajó tévékártyád, vagy kurvaszar tévéd lehet :) (vagy mindkettő...) -
orkenyid #4598 Egyszerűbb ha veszel egy TVkártyát gépbe, és azzal kötöd össze. Szerintem jobb képe van mint TV-n. -
#4597 Akkor itt a baj... :) -
#4596 Enyém csak 4 MB-s volt -
#4595 "Az a nagy, amire rá van írva, hogy 4 MB Memory?"
64 MB memory... meg egy k. nagy SNAP felirat...
És ráadásul ezt vettem kb. egy héttel a gép vásárlása után (karácsonykor volt 3 éve)... Azóta frankón megy. -
#4594 -
#4593 http:// -
#4592 [IMG]http://[/IMG] -
#4591 A kép, hol maradt? -
#4590 Termék: Multi-Purposed VGA BOX
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- Videojáték csatlakoztatása PC monitorra ( LCD kompatbilis ! )
- Video bemenet: VGA, Component video, S-video, Composite Av
- Video kimenet: VGA
Kompatibilis: Playstation, PS One, Playstation 2, XBOX, Gamecube
Vélemény? a kép nem akar bejönni... mi van ha így kötöm monitorra a GC-t? -
#4589 Hammmm.,.. egy fehérre fáj a fogacskám
persze itt a lila a szekrényemben, de én most akarok egy újat ;) -
#4588 Az a nagy, amire rá van írva, hogy 4 MB Memory? -
#4587 Nekem is snap az egyik... -
#4586 Szerintem márkája válogatja. -
#4585 1 percig??? Hát nem tudom, de nekem frankón megy, eddig egyik játékkal sem volt ilyen gondom. -
Toportyán #4584 Drága, drága... de nem szabad elfelejteni, hogy csak japánban jött ki és alig 150ezer darab készült belöle. :)
Egyébként ha pusztán racionálisan nézzük, egy Pana Q 10 év múlva is megér majd ennyit (ha nem többet)... és mennyit fog érni majd egy ps3-as akkor? :)) -
#4583 Kérdeztem én hogy mennyi egy ps3???? Én azt kérdeztem hogy mennyi egy Panasonic GameCube... ;) Utána írtad hogy 130, de én erre azt feleltem hogy én nem Ps3-at akarok venni, mert az kerül majd olyan sokba... :D Ha van 130-am tuti nem gamecubeot veszek olyan árban. nem? -
Toportyán #4582 Ha nem ps3-at akarsz venni, akkor ne azt kérdezd, hogy mennyi egy ps3...
S ha nem egy Panasonic GC-t akarsz venni, akkor ne azt kérdezd, hogy mennyi egy Panasonic GC... ennyire egyszerű.
És szivesen a választ. -
#4581 Igen, mondasz valamit. Nekem SNAP memória kártyám volt, és közel 1 percig tartott, mire rámegy a memória. Ezt megelégeltem, és ingyen és bérmentve kicserélték egy eredeti memória kártyára. Erre slikk-rukk, 5-6 mp alatt rámegy a teljes memória. -
#4580 Persze, mert az utángyártott nagyobb, így hosszabb utat kell megtennie a mentésednek, mire odaért a helyére... Sőt, úgy hallottam, nincsenek útjelzőtáblák az utángyártott memóriakártyán, így nemegyszer eltévedhet az a szegény mentés, és beletellik némi időbe, míg megtalálja a helyét... :) -
#4579 Eredeti memkártyára sokkal gyorsabban mennek rá az adatok. -
#4578 Szerintem memória kártyára gondolt. Az minden játékhoz kell, mert nem ment elemes memóriára. -
#4577 Nem Ps3-at akarok én venni... hülye azért nem vagyok hogy ennyit fizessek... -
Toportyán #4576 Én a narancsra szavazok, de a lilával sincs semmi bajom. Bőrszíntől függetlenül ugyanolyan gamecube, mint a többi. :) -
#4575 Hát, nekem a lilával sincs semmi bajom. A resi4 edisön meg drága:( -
Toportyán #4574 Azt hittem fehéret veszel, vagy resi 4-est. :) -
Toportyán #4573 Van PAL-os fehér GC.
A 130e nem rossz poén. Azt kérdezted: "Hol lehet szerezni Panasonic GC-t?"
A Panasonic GC az a Panasonic Q. És szerintem ez egy jó ár, turho a használtját vette 80e-ért, ha jól emlékszem. De ez 0 km-es, bontatlan.
Ha Nintendo Gamecube-ra gondolsz, akkor írd azt! :)
Ami egyébként 25-30e között mozog. -
#4572 Használtat vettem, de nagyon keveset használta az illető, csak a resi 0-t vitte végig rajta. Hogy milyen? Lila:D
Vagy mire vagy kiváncsi? -
#4571 Nincs PAL-os fehér GC ??? 130e?? ez valami rossz poén? -
Toportyán #4570 Pedig már írtam itt, talán cheapboy vagy Lammer kérdezte, hogy mi volt a baja. :)
Nem kellett volna. Hozhattad volna szerivzre is... :) Sőt, 7e-ért fel is ajánlottam egy fejcserét, amikor hoztad (nem?). Azért egy új mégiscsak új. :)
Egyébként milyet vettél helyette? -
#4569 Jaa, ezt nem tudtam:D
Igen arról volt szó. Akkor nem is kellett volna újat vennem? -
Toportyán #4568 Deep, arról van szó, amit nálam hagytál? Mert mint írtam, annak a motor szalagkábelje ment tönkre, megjavítottam, azóta is működik chippel, tökéletesen.
Én egy chipelt gépet sem láttam meghalni, s hidd el, több volt az mint 2 darab. De pusztán "tudományosan" megközelítve a kérdést: ha nincs lézerállítás, akkor a lézerfej szempontjából semmi változás nincs a chipelt és nem chippelt között. Ez nem ps2, itt nem pumpálja a lézeren eső feszt a gép, itt legrosszabb esetben kapsz egy dre-t, s annyi. -
#4567 Igen, az enyémben halt meg az olvasófej...