7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• orkenyid
    Vegyél egy másik PC-t :P
  • Animefox
    Én halálra vagyok akkor ítélve! Tod mér kell nekem monitor? Mer a TV-t nem használhatom. Mellette van a számítógép és a bátyámat zavarja ha jáccok, mer a számítógépen dolgozik a nap 24 órájában. Akkor már logikus is hogy a PC-n végképp nemtok jáccani. eleve ezért nem tudtam a ps2vel se jáccani. A szobát meg nemtom átrendezni. Bátyám mikor sokat járt debrecenbe, akkor tudtam hétvégenként jáccani de mióta nem megy sehova, azóta még csak számítógép elé se tok ülni esténként. de hadjuk....
  • Kaplan
    Köszönöm Deep! Jó vétel volt! Remélem nem bűntettek meg az ellenőrök, viszont ezzel is bővült az ismerettségi köröm :)
  • Bullinfo
    Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Már el is kezdtem keresgélni kocka után. 23ért
    találtam is, ami még elfogadható ár. Chipsezni ,meg belematatni nem akarok mert én
    tényleg csak a RE részekkel akarok játszani (meg most Anubys felkeltette az érdeklődésemet
    az Eternal Darkness-el), azokat meg eredetiben szerzem meg mindenképp.
    Valóban gondolkodtam a PS2-n is de valahogy az nem olyan szimpatikus konzol, másrészt
    drágább és nincs rá RE Zero és Remake ami bizony igen fontos szempont. Más kérdés ,hogy
    kockára meg Outbreak 1,2 nincs ;). Viszont elnézve az interneten lévő Remake screenshoto-
    kat....hát mellbevágó, letaglózó, nyálcsorgató. Hihetetlennek tűnik, hogy ez mozog is. :)
    Pozitív, hogy Code Veronica hosszabb és több bonous is van rá GC-n ennek is örülök.
    4. részre is nagyon kíváncsi lennék, állítólag sokat változott a játékmenet de nagyon jó.
    Szóval nekem GC szimpatikusabb. Mire meg végigjátszom az összes RE-t GC-n addigra jól lemegy
    a PS2-k ára 20e alá és akkor lecsapok rá hogy tudjak Outbreak-ezni is.
    Az 5. részt már meg sem említem.... PS3...Capcom...aaarghh.... ;)
    Visszatérve Anubys válaszára a horror műfajra, meg Eternal Darknessre...hát igen
    Evil Dead trilógia olyan nekem filmben mint RE játékban. Messze nem idegen tőlem a stílus.
    Sőt amennyire csak időm engedi "magamévá teszem" a műfaj jelesebb alkotásait. Már zsenge
    ifjú koromban a zombik és démonok hatása alá kerültem és azóta is töretlen a lelkesedésem.
    Eternal Darkness-ről gamespoton nézegettem képeket, egész tűrhető.
    Miért olyan jó ez a játék Anubys?

Mégegyszer köszönöm az információkat és a segítséget!
    Üdv mindenkinek, jó játékot!
  • guardian hero
    Úgy azért nem lehet rossz, bár konzoljátéknál elsősorban a képernyőméret a lényeg sztem, mondjuk nem tudom, mekkora monitorod van. Meg az se mindegy, hogy a TV-re milyen kábellel kötötted a cuccot.
  • orkenyid
    Leadtek WinFast Expert kártyám van. Ha a gyári progijával próbálom akkor tényleg ronda a képminősége, de DScaler-el sokkal jobb mint TV-n (72cm Samsung). Ráadásul így ki tudom használni a DPL II hangot.
  • Toportyán
    :DDDD
  • guardian hero
    Akkor vagy kurvajó tévékártyád, vagy kurvaszar tévéd lehet :) (vagy mindkettő...)
  • orkenyid
    Egyszerűbb ha veszel egy TVkártyát gépbe, és azzal kötöd össze. Szerintem jobb képe van mint TV-n.
  • Anubys
    Akkor itt a baj... :)
  • Super Mario
    Enyém csak 4 MB-s volt
  • Anubys
    "Az a nagy, amire rá van írva, hogy 4 MB Memory?"

64 MB memory... meg egy k. nagy SNAP felirat...
    És ráadásul ezt vettem kb. egy héttel a gép vásárlása után (karácsonykor volt 3 éve)... Azóta frankón megy.
  • Super Mario
  • Animefox
    http://
  • Animefox
    [IMG]http://[/IMG]
  • Super Mario
    A kép, hol maradt?
  • Animefox
    Termék: Multi-Purposed VGA BOX
    Model szám:
    Csomagolás: Doboz
    Tulajdonságok:
    - Videojáték csatlakoztatása PC monitorra ( LCD kompatbilis ! )
    - Video bemenet: VGA, Component video, S-video, Composite Av
    - Video kimenet: VGA
    Kompatibilis: Playstation, PS One, Playstation 2, XBOX, Gamecube

Vélemény? a kép nem akar bejönni... mi van ha így kötöm monitorra a GC-t?
  • Animefox
    Hammmm.,.. egy fehérre fáj a fogacskám
    persze itt a lila a szekrényemben, de én most akarok egy újat ;)
  • Super Mario
    Az a nagy, amire rá van írva, hogy 4 MB Memory?
  • Anubys
    Nekem is snap az egyik...
  • Super Mario
    Szerintem márkája válogatja.
  • Anubys
    1 percig??? Hát nem tudom, de nekem frankón megy, eddig egyik játékkal sem volt ilyen gondom.
  • Toportyán
    Drága, drága... de nem szabad elfelejteni, hogy csak japánban jött ki és alig 150ezer darab készült belöle. :)

Egyébként ha pusztán racionálisan nézzük, egy Pana Q 10 év múlva is megér majd ennyit (ha nem többet)... és mennyit fog érni majd egy ps3-as akkor? :))
  • Animefox
    Kérdeztem én hogy mennyi egy ps3???? Én azt kérdeztem hogy mennyi egy Panasonic GameCube... ;) Utána írtad hogy 130, de én erre azt feleltem hogy én nem Ps3-at akarok venni, mert az kerül majd olyan sokba... :D Ha van 130-am tuti nem gamecubeot veszek olyan árban. nem?
  • Toportyán
    Ha nem ps3-at akarsz venni, akkor ne azt kérdezd, hogy mennyi egy ps3...
    S ha nem egy Panasonic GC-t akarsz venni, akkor ne azt kérdezd, hogy mennyi egy Panasonic GC... ennyire egyszerű.

És szivesen a választ.
  • Super Mario
    Igen, mondasz valamit. Nekem SNAP memória kártyám volt, és közel 1 percig tartott, mire rámegy a memória. Ezt megelégeltem, és ingyen és bérmentve kicserélték egy eredeti memória kártyára. Erre slikk-rukk, 5-6 mp alatt rámegy a teljes memória.
  • Anubys
    Persze, mert az utángyártott nagyobb, így hosszabb utat kell megtennie a mentésednek, mire odaért a helyére... Sőt, úgy hallottam, nincsenek útjelzőtáblák az utángyártott memóriakártyán, így nemegyszer eltévedhet az a szegény mentés, és beletellik némi időbe, míg megtalálja a helyét... :)
  • Super Mario
    Eredeti memkártyára sokkal gyorsabban mennek rá az adatok.
  • Super Mario
    Szerintem memória kártyára gondolt. Az minden játékhoz kell, mert nem ment elemes memóriára.
  • Animefox
    Nem Ps3-at akarok én venni... hülye azért nem vagyok hogy ennyit fizessek...
  • Toportyán
    Én a narancsra szavazok, de a lilával sincs semmi bajom. Bőrszíntől függetlenül ugyanolyan gamecube, mint a többi. :)
  • deep
    Hát, nekem a lilával sincs semmi bajom. A resi4 edisön meg drága:(
  • Toportyán
    Azt hittem fehéret veszel, vagy resi 4-est. :)
  • Toportyán
    Van PAL-os fehér GC.

A 130e nem rossz poén. Azt kérdezted: "Hol lehet szerezni Panasonic GC-t?"
    A Panasonic GC az a Panasonic Q. És szerintem ez egy jó ár, turho a használtját vette 80e-ért, ha jól emlékszem. De ez 0 km-es, bontatlan.

Ha Nintendo Gamecube-ra gondolsz, akkor írd azt! :)
    Ami egyébként 25-30e között mozog.
  • deep
    Használtat vettem, de nagyon keveset használta az illető, csak a resi 0-t vitte végig rajta. Hogy milyen? Lila:D
    Vagy mire vagy kiváncsi?
  • Animefox
    Nincs PAL-os fehér GC ??? 130e?? ez valami rossz poén?
  • Toportyán
    Pedig már írtam itt, talán cheapboy vagy Lammer kérdezte, hogy mi volt a baja. :)
    Nem kellett volna. Hozhattad volna szerivzre is... :) Sőt, 7e-ért fel is ajánlottam egy fejcserét, amikor hoztad (nem?). Azért egy új mégiscsak új. :)
    Egyébként milyet vettél helyette?
  • deep
    Jaa, ezt nem tudtam:D
    Igen arról volt szó. Akkor nem is kellett volna újat vennem?
  • Toportyán
    Deep, arról van szó, amit nálam hagytál? Mert mint írtam, annak a motor szalagkábelje ment tönkre, megjavítottam, azóta is működik chippel, tökéletesen.

Én egy chipelt gépet sem láttam meghalni, s hidd el, több volt az mint 2 darab. De pusztán "tudományosan" megközelítve a kérdést: ha nincs lézerállítás, akkor a lézerfej szempontjából semmi változás nincs a chipelt és nem chippelt között. Ez nem ps2, itt nem pumpálja a lézeren eső feszt a gép, itt legrosszabb esetben kapsz egy dre-t, s annyi.
  • deep
    Igen, az enyémben halt meg az olvasófej...