gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Anubys
    "A fő kérdésem tehát ez lenne, ha egyáltalán megválaszolható:
    milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?"

Gamecube-on van: Resident Evil Remake, RE Zero, RE Code Veronica, RE4, a 2-3 pedig kijött pc-re is, azt felesleges beszerezned

PS2-n van Resident Evil Outbreak 1-2 (ez ilyen online stuff, de van single player mode is), Resident Evil Code Veronica és RE4

Gamecube-on a Code Veronica hosszabb, meg több bonus van benne, PS2-n a Resi 4, de a gép lehetőségei miatt a PS2-es RE4 rondább is.

Én a Gamecube-ot ajánlom, de döntsd el... Ja, és GC-n van Eternal Darkness is, ha szereted a horror stuffokat, az kötelező (én is Resi-fan voltam, és amiatt vettem GC-t, de mióta megláttam az ED-t, egyszerűen belehabarodtam... :)

"Kell-e hozzá valami plusz bővítőkártya vagy egyéb dolgok?"

Egy memóriakártya nem árt, arra tudsz menteni, egy utángyártott (tehát nem eredeti Nintendo) 1019 block-os kártya kb. 3e. pénz, nekem is olyan van, az elég mindenre (20 játékom van, és még mindig csak a negyede telt be)

"Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni."

Lehet videomonitorra is, de TV-n szebb a képe, persze, ha jó TV-d van.

"És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
    játékok kezelése. Ez hogy van?"

Chipelt gépnél előfordul, szerintem nem érdemes chipeltetni. Legalábbis nem a GC-t.

"És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? :)"

23-25e körül szerintem bárhol...

Ami a chipeltetést illeti, szerintem használtan elég olcsón be tudod szerezni a Resi-ket, a 4 még kicsit húzós (9 ropi körül adják használtan is), de a Remake és a Zero egy tizesől megvan, kb. annyi lenne a chip is, viszont az írott lemezek sajnos egy idő után szétverik a fejet. Nézz körbe pár ismertebb apróhirdetési oldalon (itt vagy az apróneten), memóriakártyát, játékot ott olcsón tudsz venni...