7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Anubys
    Símán... :D

Amúgy én eddig két chipelt gépet láttam meghalni + itt is panaszkodott valaki (Deep talán?), hogy meghalt a chipelt gépe. Chip nélküli glpekkel nem volt ilyen gond. Az enyém is az, három éve vettem használtan, nyüstölöm, mint állat, és semmi baja.
  • Toportyán
    "viszont az írott lemezek sajnos egy idő után szétverik a fejet"

:))))))))))))))))))))))

És néha életre is kelnek és megölik a kedvenc háziállatodat...
  • Anubys
    "A fő kérdésem tehát ez lenne, ha egyáltalán megválaszolható:
    milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?"

Gamecube-on van: Resident Evil Remake, RE Zero, RE Code Veronica, RE4, a 2-3 pedig kijött pc-re is, azt felesleges beszerezned

PS2-n van Resident Evil Outbreak 1-2 (ez ilyen online stuff, de van single player mode is), Resident Evil Code Veronica és RE4

Gamecube-on a Code Veronica hosszabb, meg több bonus van benne, PS2-n a Resi 4, de a gép lehetőségei miatt a PS2-es RE4 rondább is.

Én a Gamecube-ot ajánlom, de döntsd el... Ja, és GC-n van Eternal Darkness is, ha szereted a horror stuffokat, az kötelező (én is Resi-fan voltam, és amiatt vettem GC-t, de mióta megláttam az ED-t, egyszerűen belehabarodtam... :)

"Kell-e hozzá valami plusz bővítőkártya vagy egyéb dolgok?"

Egy memóriakártya nem árt, arra tudsz menteni, egy utángyártott (tehát nem eredeti Nintendo) 1019 block-os kártya kb. 3e. pénz, nekem is olyan van, az elég mindenre (20 játékom van, és még mindig csak a negyede telt be)

"Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni."

Lehet videomonitorra is, de TV-n szebb a képe, persze, ha jó TV-d van.

"És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
    játékok kezelése. Ez hogy van?"

Chipelt gépnél előfordul, szerintem nem érdemes chipeltetni. Legalábbis nem a GC-t.

"És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? :)"

23-25e körül szerintem bárhol...

Ami a chipeltetést illeti, szerintem használtan elég olcsón be tudod szerezni a Resi-ket, a 4 még kicsit húzós (9 ropi körül adják használtan is), de a Remake és a Zero egy tizesől megvan, kb. annyi lenne a chip is, viszont az írott lemezek sajnos egy idő után szétverik a fejet. Nézz körbe pár ismertebb apróhirdetési oldalon (itt vagy az apróneten), memóriakártyát, játékot ott olcsón tudsz venni...
  • Toportyán
    "Ha eredeti játékot használsz és nem nyúlsz a Gamecube-hoz semmiylen illegális eszközzel, akkor ilyesmi nem léphet fel."

Megoldott már a legelterjedtebb chip-eken. Nem probléma...

A modchip-ek legalitásának megitélése országonként változik. Az egyénnek a másolathoz való joga nem kisebb erejű, mint a szerzői jogvédelem. Természetesen ha lopott sw-ről van szó, az más. De akkor sem a modchip a hibás imho. :)
  • Toportyán
    >milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?
    Gamecube-ot! Amiből egy verzió van, illetve 2, a különbség csak annyi - a felhasználó szempontjából -, hogy az újabbakról (DOL-101) lehagyták a komponens videó csatlakozást, ha nincs hdtv-d, s nem is tervezed, akkor ez nem szempot.
    Ezen túl csak színbei különbségek vannak: lila, fekere, ezüst és fehér.

>Kell-e hozzá valami plusz bővítőkártya vagy egyéb dolgok?
    Memóriakártya kikerülhetetlen. Én eredetit ajánlom, mások meg nem. Különbség ezek között a méret, mivel a resident evil játékok mentései nem foglalnak sok helyet, ezért elég egy 59-es, de célszerűbb egy 251-es kártyát venned. Ezek a számok a szavad blokkokra utalnak. 1 blokk = 8 kbyte :)

>Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni.
    TV-re> kompozit vagy rgb, esetleg komponens, ha a gamecube-od DOL-001-es és a tv-den van komponens bemenet.
    Monitort rá lehet varázolni, de alapálapotban nem lehet.

>És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
    >játékok kezelése. Ez hogy van?

Megoldott minden gépen.

>És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? :)
    pl. cheapboy
  • deep
    "milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel"

Gamecube-ot természetesen:D

"Kell-e hozzá valami plusz bővítőkártya vagy egyéb dolgok?"

Nem tudok ilyesmiről.

"Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni."

Alapvetően TV-re, ha akarod tudod monitorra is egy TV tuner kártyával PC-n keresztül pl., de nemsok értelme van.

"És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
    játékok kezelése. Ez hogy van?"

Ha eredeti játékot használsz és nem nyúlsz a Gamecube-hoz semmiylen illegális eszközzel, akkor ilyesmi nem léphet fel.

Mindenhol ilyen 23000 ft körül van a zsíros új masina.
  • Bullinfo
    Sziasztok!

Új vagyok a fórumon és lényegében azért regisztráltam, hogy segítséget kérjek.
    A gondom az, hogy a piszok Capcom egy csomó zaftos kis Resident Evil részt
    (Remake, Zero és Code Veronica)nem adott ki Pc-re.Ezeket a játékokat
    nem akarom kihagyni az életemből. Fanatikus RE rajongók jól tudják, hogy miért.
    Ezért úgy határoztam, hogy beruházok egy ilyen Gamecube konzolgépbe.
    Csakhogy úgy általában fingom sincs a konzolgépekről, ezért kellene egy kis se-
    gítség. A dvd lemezt valszeg be tudnám helyezni meg a controllerrel is
    elboldogulnék. Viszont a memóriakártyákkal meg az ilyen chippezésekkel már
    gondban vagyok. A fő kérdésem tehát ez lenne, ha egyáltalán megválaszolható:
    milyen gépet vegyek, hogy simán játszhassak minden Resident Evil résszel?
    Kell-e hozzá valami plusz bővítőkártya vagy egyéb dolgok?
    Az is érdekelne, hogy Gamecube-ot Tv-re vagy monitorra kell-e csatlakoztatni.
    És olvastam itt a fórumon, hogy van olyan gép amin nem megoldott a 2 cd-s
    játékok kezelése. Ez hogy van?
    És még egy kérdés: hol lehet a legolcsóbban zsír új gépet venni? :)

Előre is köszönöm a válaszokat!
    Mindenkinek jó játékot!

Üdv!
  • Kaplan
    Elviszem 2000ért a kettőt :)
    S akkor meg is állapodtunk :)
  • deep
    Vidd el 2500ért a kettőt, könyörgöm:D
  • Toportyán
    Sajnos nekem sincs, illetve szedtem le annó iso-t, de ki állítolag pár embernek kinyírta a bios-t. Ahoz túl drága egy panaq, hogy én orosz rulettezzek. Gondolkodom a ncs-s lemezen, ami olyan 50 dollar korul van. Azt állítják, hogy tesztelt lemezek. (bár nem eredetiek ezek sem). Kivárok, igazából a dvd rész nekem másodlagos. Ha lesz lemez, akkor azért jelzem neked, tudom, hogy régóta keresed! :)
  • turho
    Te se lehetsz semmi, ha van origi ilyened... Amúgy, az én problémámra tudnál-e megoldást: nem régiófüggetlen a dvd-rész. A PAL-osító modot megcsináltam precízen a dvd-panelen. Angliából szereztük a szettet. 6 db smd kondi, egy memóriachip pluszba. De a Pana service disc-en befaragtam...most a dvd-rész félbe van emiatt. :(
  • Toportyán
    Pl. tőlem. Teljesen bontatlan, új, módosítatlan 130e. Csak egy trafó kell, ami a 220V-ból kb. 100V hálozati feszt. csinál. 5e körül kapsz.
  • Toportyán
    Magas hőfok vagy méginkább sokáig tartottad rajta a pákát. Mindazonáltal én nem látok itt hibát. Legalábbis a képen nem látszik semmi orvosolhatatlan. A CN302-es csatlakozó 3-as és 4-es pontja és a bekeretezett forrasztási pontok között szakadás van??? Kép alapján nincs. Viszont miért nincs letisztitva a nyák most, hogy leszedted?
  • Animefox
    Hol lehet szerezni Panasonic GC-t? mennyiért? milyen megoldással lehet itthon működtetni???
  • Kaplan
    Eternal Darkness érdekelne, 1,500ért. Esetleg 2,000ért.
  • orkenyid
    Hát ezaz hogy nincs meg hozzá a kellő felszerelés :(
    1500ft-os alap-páka. Nem is fogok bele soha többé ilyenbe.
  • turho
    Lehet hogy magas volt a hőfok, mintha megsült volna kicsit...alap-páka vagy forrasztóállomás szivaccsal?
  • orkenyid
    Ez az elrontott:

Ez meg az eredeti amikor még nem csináltam vele semmit:
  • Toportyán
    Küldj már róla képet! Szerintem is igényesebb a vezetékes és egyszerűbb is. Örülök, hogy mostmár egyetértesz! :))
  • orkenyid
    Úgy árulom, ha nem jó, akkor visszaveszem. De mondom valószínűleg jó, mivel a GC-men jött le egy vékony vezeték az alaplapról. Hülye megoldás ez egyébként így (hogy vezeték nélkül kell forrasztani), mert nemtudod hogy alul hova folyik az ón.
  • Toportyán
    Freemaan-nek ment... bocs
  • Toportyán
    Egyébként nem tudod visszaküldeni a helyre, ahol vetted? Általában van rá garancia... Vagy már megbizonyosodtál, hogy működik? Vagy zsákbamacskaként árulod?
  • deep
    Nem:)
  • orkenyid
    Deep, nem te voltál véletlen aki érdeklődött a XenoGC hirdetésem iránt?? :)
    A Def Jam Vendetta-ból gondolom ;) Ha nem te akkor bocsi.
  • turho
    Azé kösz a segítséget :)
  • deep
    Oh, pardon:D
    LOL
  • turho
    Ha az lenne, a játékosok fele elpirulna...a többség nem jó játékos. Én nem vagyok rossz, de ezt most így akarom végigtolni.
    De különben is, nem kértem én ki senki ilyen irányú véleményét...
  • deep
    Jézusom, ez közszeméremsértés:D
  • Banyapapa
    cheatkod miatt elöfordulhat a bibi,régebben nekem is voltak ilyen gondjaim:P
  • deep
    Eternal Darkness meg Def Jam Vendetta nem kell valakinek?:)
  • turho
    Jó, én végülis nem ezt kérdeztem...a logikát amúgy se pótolja a cheat. Nem vagyok profi játékos, most csalok.
  • mb66
    "bekapcsolt örökélet-örökmentés-örökfegyver kód"
    Na, hát így már aztán tényleg semmi kihívás nincs benne :)
  • turho
    Emberek. Lefordíttattam az ominózus részt a resizero-ból. Mindent jól csinálok. A facility key (amit ha megvizsgálok fire key vagymi lesz a neve) nem nyitja a konyhaajtót ahonnan az öngyújtógázt lehet felvenni. De annak nyitnia kellene.
    Létezik hogy xar a játékom, illetve bekavarja a qoob pro-ra telepített actionreplay progival bekapcsolt örökélet-örökmentés-örökfegyver kód?
    Megzavarint :D
  • Lammer
    alairas: "Panasonic Q Made in Japan+0oob Pro+Digital AV RGB mod"
  • turho
    Sajna itt sincsenek végigjátszások.
  • syabica
    ja ! itt: http://gportal.hu/gindex.php?pg=4776725&PHPSESSID=4746941b149f692c01189633f2d95def
  • syabica
    itt is egy resi magyar oldal, bár már biztos ismered ...
  • syabica
    ja tényleg elfelejtettem :) mármint a panaQ-dat...
  • turho
    Nem. Nekem van PanaQ-m :) angolból viszont elég kapca vagyok...
  • syabica
    itt nézted már? http://www.residentevil.hu/.........a zero-hoz magyar végigjátszás nincs, de hátha az egyik link segít!
    nocsak most kapcsolok sikerült GC-t venni? :)