gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• CHEAPBOY
    ha van máshol helye apénznek nem kell jáccani, s okosan is el lehet kotelni a pénzt, nem kell mindent megvenni ujba azonnal, lehet cserelgetni is.

Elismerem, azokra akik nem tudjak finanszizorni (s itt csak a nem kereso 18 ev alattiakra gondolok!) a szorakozasukat, belefér, mokazzon stb. De mai atlagkeresetbol egy egy gémre ne telljen az vicc. Ha meg nem akkor at kell gondolni az egesz anyagi beosztást mittomen. Meg lehet oldani. Ha a PS1es chippes korszak elott a tomegeknek tellett, (mert tudom tellett) akkor nem tudom most mitol lenne mas. S szerintem annyi kotelezo cim nem jelenik meg egy gepre sem evente hogy ne lehessen allni. Nem kell minden szir szart jatszani, ami ugyis kb. 5-10 percig kot le nagyon sok embert. Fifabol sem kell evente megvenni az ujat, en ugyanugy tudok focizni a 2 evvel ezelottivel is, most az hogy nem friss az adatbazis leszarom.

De ez csak egy pelda volt.

S nem akarok senkit sem elitelni az nem az en dolgom, meg mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...

Elnezest ha ezzel megsertettem volna vkit... S ne varjon senki sem arcsokkenest atfogoan semmire se amig nem ugrik az eladas, amit ugye a warez tart vissza, sajnos. Jobb helyzetben lenne az orszag is jatekilag lehetnenek unios arak, HA teljesitenenk egy bizonyos orszagra levetitett %ot (leven nem versenyeztetnek minket a 80 millios Nemetoval, illetve az ottani GDPVel), sajnos elmaradunk tole csunyan, s azert dragabb itt minden, mint a boldog europaba (nem nem az afa miatt az max 1000ftot jelent) mert leven keveset adunk el, igy nem kapunk olyan arat, hozzáteszem direkt, de ez meg mar rajtunk kiskereken csattan, leven mi vagyunk a zs*dó, mindenen 30-40%ot kereso kis ujgazdagnak kikialtott faszok. (En nem vagyok se gazdag, a piaci res meg amivel operalhatunk ossz vissz ugral a 7-15% kozott, kb egy gomboc fagyi.).