gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Animefox
    jaaahh... kész voltam mikor elkezdte a lávát öklendezni... jópofa, nem volt nehéz, meg a többi sem. Már nem emléxem meddig jutottam, de azon részeket nem bírtam mikor ilyen ügyességi feladat volt és táblákon kellett ugrálni mik egyre nehezebbek lettek. Nekem bot újjaim vannak és nem bírják az ilyet. Meg az én értelmi színtem meg áll ott hogy lőjjük az ellenséget FPS buum headshoot. De nyugi minnyá veszek egy MarioKartos DS-t és itthon van ilyen Wifi rádió adó vevőm, majd a DS is vevő lesz a jelre beállítom és akkor nem kell ilyen bigyusz és már azonnal mehetek online jáccani. Meg egy csomó olyan játék lesz DS-re nekem mik kimaradtak az életemből. Én PC gamer vagyok szóval nem vok jártas ilyen téren. De igyexem bepótolni a DS-vel meg a GC-vel... Ps2-m is volt tegnapig... de nem jött be a rá levő cuccok. Valahogy ezek a Nintendos cuccok jobban megfognak. Hangulatilag... GC is jobban bejött a Ps2nél pedig a GC-t használtan vettem és alig költöttem rá. Jácottam ezzel azzal, kaptam kűcsün gammákat, : Metroid1-2, Zelda WW, MGS TS, Resi4,Sunshine, Capcom vs SNK2, Medal of Honor frontline ami nekem bebizonyította hogy a 3 gép közül a GC-re mennyire jól sikerült... ellentétben az Xes és a Ps2es.... amik gyengébbek, nekem ennyi simán leesett, elég is volt hogy aszondjam hogy melyik kell és melyik nem... DS a Ps2 árából lesz...