Age of Mithology
  • skorpio7
    Már régebben és ezerszer le volt írva , de belinkelem ide neked a megoldást ( én ha kérdezek valamit , akkor általában visszaolvasok , nem-e feltette már vki előttem ugyanezt ... ha kell akkor 1000 hozzászólást is , de mivel a hibák mindíg az elején buknak ki , így elég az első 100-at is ) a játékoknak .

© kolbi tegnap 19:25 | Válasz erre | #505

Megoldás zene problémára:A területi beállításokat kapcsold át angolra.
    És láss csodát menni fog,nem véletlen,hogy külföldi fórumokon nem olvastam ilyen problémáról.

© Deajka ma 11:26 | Válasz erre | #561

w98 esetében:
    start/settings/control panel/regional settings

© hugi_0 ma 02:48 | Válasz erre | #557

hogyí a rak egye meg a lama fejeteket mas forumokat is kellene olvasni !

idezem:
    buxa ma 13:30 | Válasz erre | #25

nem codec probléma! a hang sima mp3, szóval semmi extra nem kell a lejátszásához. Állítsátok át a regional settins-t (területi beállítások) amerikaira, és szólni fog folyamatosan a zene.
    Szükséges még, hogy a hangkártya tudjon egyszerre több hanforrást megszólaltatni. (próbáljátok ki, hogy pl. egy winamp mellé elindított mediaplayer-nél is szól-e a hang, vagy némafilmet produkál) Egyes hangkártya driverek mellett lehet még pattanásokat, sercegéseket és pár másodperces kihagyásokat hallani (pl AbitAU10 W98driver), de ismétlem, a zenehiány (ha csak csatáknál szól, általában nem), az megoldható a fentebb említett módon. (ezt a cikkírónak is üzenem, akkor nem írt volna olyat, hogy "elég ritkán hallhatunk zenei megnyilvánulásokat")