Az lehet, hogy az én LENOXX CD/MP3 player-em csak 4.5 órát bír egy 850mAh-es aksival, de viszont 150db zene fér rá egy CD-re (10-15 óra) és ezt a mennyiséget az íróm megírja CD RW-re 15p alatt! Arrol nem is beszélve, hogy a normál Audio CD-ket is le tudom játszani vele (ez setben én több mint 15 órát nyomattam).
Egyébként most a MeMa-ban 4db 900mAh-ás (NiCu; hama) cerka aksit 1365HUF -ért fosztogatnak! Veszek is, bár a cuccoshoz kaptam 2db 850mAh-ás aksit meg volt is egy pár panasonic 800mAh-as...
Viszont egy érdekesség!: kaptam egy pár zsír új Wonder (gagyi) elemet és ezekel a szarokkal alig ment 1.5 órát (természetesen mp3-ba) :)
Én úgy sejtettem, hogy az aksik az elemek teljesítménye alatt vannak, de úgynézki ezen állítás alol kivételnek minősűlnek az ilyan gagyi elemek!!! :)
A "noname" lejátszók lejátszásközbeni megakadásáról meg csak annyit, hogy nekem néha előfordúl, hogy megakad de ez csak bekapcsoláskor tapasztalom néha és erre is megoldás ha benyopmom a pause-t, majd 2-3mp múlva play és minden ok!
Egyébként én a BKV-n szoktam töbnyire halgatni, de amikor a kocsiba halgatom ott semmilyen akadozgatás nem jön elő!!!!! (a kocsi szetnek köszönhetően az akkuk élettartalma nem jelent gondot!!!! És ha nem használom a cuccost akkor még tölthetem is a kocsiról az aksikat!