ua
 • Vlala #48
  A véleményem érdekel?
  Bocs, előtte néhány beállítás:
  @echo off
  set tolerance off
  set moderating off
  @echo on

  Most jöhet:
  Tehát: én fizetek az eredeti játékokért, így a hozzá járó leÍrásért is. Nenm fogok a fejemből segget csinálni, hogy néhány warezos bunkónak ingyen bescanneljem a leírásokat, de még a borítókat sem. (egyszer csináltam ilyet, de egyszer volt Kutyán Budavásár.)
  Ha leírást akarsz, meg kell venni a játékot, nehogy már azokat húzd le a nyálas modoroddal, akik tényleg hajlandók KIFIZETNI a játékokat!
  "arra gondoltam, hogy egy csomó ember illegálisan szerzi be játékait " én is arra gondoltam, meg arra, hogy dögöljenek meg.
  Caviar: "Ez tényleg nem illegális, tehát legális!" Lószaft.
  "A szerzői jog az irodalom, tudomány és művészet alkotásait védi (Szjt.1.§ (1) bek. ) (1*) a törvény végrehajtási rendelete pedig ( Vhr. 1. §(1) bek.2*) az Szjt védelme alá tartozó alkotásként említi meg a számítógépi programot és a hozzájuk tartozó dokumentációkat ( szoftver). A hozzájuk tartozó dokumentáció kifejezés azt jelenti, hogy a zsoftverrel kapcsolatos minden előkészítő, kísérő, eligazító, felhasználást elősegítő, stb. anyagok a szoftver kategóriához tartoznak." /forrás:www.bsa.hu/

  Nah mielőtt felrobbanok:

  set tolerance on
  set moderating on

  perierr #42: a PlayTime! magazin egyik számában a kis könyvecske végig ezzel foglalkozott. Előáshatom, ha gondolod... de hogy kapod meg?