milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
-
The Fugitive #321 Hali!
ugy látszik ez a Winfast Tv2000XP expert nem egy jó széria! nekem is ezzel lenne gond!
én is próbálkoztam már többféleképpen, most tőletek várok ötleteket!
szóval Pal-B- kerestetem a csatornákat, kábelen, igy kb 26 adót megtalál, de kb 7et kihagy. köztük Rtl Klub, sport 2, music tv, bbc world, viasat history...
hozzá kell tennem, hogy igy találja meg a legtöbb adót a választható opciók közül.
ha Adaptív keresést csinálok, és még hozzápipálom a finomhangolást (mint alant a kép), akkor viszont megtalálja az összes adót! mindenki happy és boldog lenne!, mert ha kikapcsolom a Winfast Pvr progit, és visszakapcsolom, egyszerűen nincs adás, csak kék szinű kép, néhol pedig hangyák. A boltba visszavittem, készségesen kicserélték, de ezzel is ugyanaz a helyzet. ott hivatkoztak még esetleg divx-re vagy valamilyen kodekre. egy teljesen ujan megformázott és friss windózzal ellátott gépem van most, és ugyanez a helyzet. Ha adaptív keresést csinálok és kikapcsolom a programot, az elfelejti az adókat, pedig a frekvencia ott van!
a másik érdekes dolog az, hogy nektek is van "clear all" gomb igaz? nektek hogy működik? mert nekem csak kiveszi a pipát az adók elől, de ugyanugy van adás, még akkor is, ha kikapcsolom a gépet, majd vissza. pedig elvileg a kézikönyve azt irja, hogy törli az összes adót, és nincs nézhető tv csatorna. A harmadik ilyen dolog az, hogy ha adaptív keresést csinálok, akkor elvileg a már meglévő adókhoz kellene hozzáadnia a csatornákat, és igy lenne olyan adó, ami többször is előfordul (legalábbis a kézikönyv szerint). Nos, ha én adaptív keresést csinálok, az összes adóm eltűnik, és azok lesznek helyette, amit ugy megkeres. és az ezzel levő problemámat meg már fentebb taglaltam!
lécci segítsen aki tud!
thx
hali