Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Te vagy a tulajdonos?

Ha nem, akkor keveset tehetsz, vagy administration alá helyezték a klubbot, vagy a tulajdonos nem ad pénzt átigazolásra. Előbbi a rosszabb, mert ez esetben meg van tiltva az átigazolás lehetősége (ilyen a valóságban is van, ha csődközelbe kerül egy klub) egy évig, és ha ezen év alatt profitot termeltél, illetve megkapod az indulási jogot kötöttségek nélkül, akkor leszáll az administration a klubbról. Hasonlóval találkoztam én is, mikor a 09-ben a Fulhamhez szerződtem a Champ.-be, ilyenkor profitot kell termelni minden áron, és nincs kibúvó. Utóbbi (tulajdonos nem ad pénzt) esetében nincs szürkével letiltva transfer budget, csak év elején fix 0-ba van téve, de év közben már próbálkozhatsz némi keret teremtéssel. Erre a legjobb módszer a játékoseladás, hiszen ez alapból a transfer budget-t növeli, és amit így kaptál, azt el is költheted. Ezzel épp most álltam így a 10-ben a Brighton&Hove Albionnál, össze lehet kalapozni év közben (League One-ban) 500 ezer eurót, és abból már sok játékost lehet igazolni.