Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem azt akarom hogy induljon a ligába csak hogy játszanak mecseket rendszeresen!!!
úgy vettem észre, hogy random rakja be a gép, nekem már 2 éve van tartalék fullos csapat és nincs benne az alsó ligában....
valaki tud nekem segíteni nem tudom a tartalék csapatomat hogy kell elindítani a bajnokságba vagy csak akkor fog ha teljes csapat meg a cserék megvannak, vagy tenné kell még más valamit is?? várom a válaszokat remélem valaki tud segíteni nekem!!!
Hát igen, az összes anyag kész lett augusztus 31-én és este megadtam a linkeket andrettinek. Az utolsó infóm meg az volt, hogy elkezdõdött a suli és nincs sok ideje, amit értek. A feljutás-kiesés mizéria megoldásra vár, de ha nincs ideje megoldani, akkor meg tökmind1, így is élvezhetõ a cuccos, ezért felesleges várni-váratni a népet..... Ha meg meg tudja csinálni és akarja is, sõt ideje is van-lesz rá, akkor meg pont ahogy mondod, tájékoztatni kéne minket, hogy hol jár a munkálatokkal, mert az a legrosszabb, amikor semmi infót nem kapsz és csak a néma csend......

Remélem valamikor ad életjelet magáról....

(Ez a 14. nap)
nyugi ráérünk, 9 napja is csak kamuból írtam hogy nem bírok várni többet... :)
egy "srácok ekkor és ekkor lesz link"-et bepötyöghetne Andretti, vagy hogy hol tart a munkában(feljutás), már lassan két hete nem írt ide semmit a fórumra,
de nem én dolgoztam vele rengeteg idõt úgyhogy kussolok, csak hangosan gondolkoztam...
az a kis részlet ami miatt reklamálni merészelek csak annyi, hogy augusztus végére volt beharangozva

:D egy újabb remek bizonyíték az új windows kompatibilitásról! :D , ám valószínû, hogy a 64bites oprendszered a baj, ám egyébként, ha felteszel 32bitest, attól még ha az alkalmazásod, ill. programod itteligens, akkor kihasználja a procidat. Nálam pl. xp fut, és a stúdiós programod látja a quadomat és rendesen kihasználja! :D Szóval szerintem, tólj neki egy 32bites oppot, vagy egy xp-t! :) lehet bebootól vagy 5 msp alatt...
A napokban lecseréltem a gépemet (erre: Intel 2,66 GHz/8M S1366 (Core i7, 920), Asus P6T SE, 2GB DDR3 OCZ Platinum Triple RAM, GTX275-640M PCI-Express 896MB GDDR3 VGA) és erre már Windows 7 64 bites változatát tettem fel. Mikor kiválasztom hogy melyik csapattal szeretnék lenni majd hogy melyik játékost akarom figyelni akkor van egy töltés majd ekkor rendszeresen kilép a játékból. Lehet az a baja hogy 64 bites a rendszer? Ugyanez történt Vista esetében is. Köszi a segítséget elõre is! :)
Már 13 nap telt azóta, hogy odaadtam Andrettinek az összes HFM09-es anyagot.......................................
olyan kérdésem lenne még hogy a taktikánál hol lehet állitani hogy a csapat milyen mentalitásban játtszon védekezõ támadó normál ilyesmi?
a 3d-s meccshez nincs valami gameplay patch amit valahonnan le tudnék szedni mert vannak érdekes dolgok benne?ha találok leszedem a régi mentés menni fog vele?
ha nincs fent valaki küldene nekem gameplay patch-et?
Ja,ilyen nekem is volt még rég..volt egy hibás játékos,ha meg akartam venni/környékezni mindig kidobott.De itt most nem tom mirõl van szó,nincs igazolás,nincs eladás,nem tudom mi lehet ez.Anyagilag sem vok minuszos.
És azért 2036 az csak 2036,nem kis karrier...
Ötletek ?

Nekem ugyanez volt csak 2012-13 szezon elején
Aztán rájöttem, hogy az igazolás nem stimmelt, valakit vagy eladtam vagy vedtem, már nem emlékszem kit, és az átigazolás napján mindig kidobott a játék
Így hát nem foglalkoztam a játékossal és mûködött minden tovább
Ugye hogy ugye? Én is így néztem mikor kidobott folyamatosan... Már újra is raktam a játékot,hátha az a baja,de semmi változás! Várom a reakciókat továbbra is. Köszi

<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Sziasztok!
Valaki jutott e már el 2036ig ?
Mert nekem van 1 kis problémám 2036.05.11.-nél!
Egyszeruen nem enged tovább,kidobb mindig amikor 12.re lépnék tovább...szerintetek ez mi lehet?! Még csak 45 éves vok,tehát a korommal nem lehet probléma!!
Valaki segítsen ha tud!!!Köszönöm :(

Momentán én kb. 10 napja várom, hogy Andretti feltegye valahova a hfm09 telepítõt!
Na szép! Két napja zizegünk itt... :)

Az lehet, h a játék afrikai barátságos meccseket nem játszik le?(Nigéria - Togo lett vna) Mert nigéria szöv kap. vok és csak magát az eredményt írta ki pedig be van állítva, h lejátsza! A 2010-es vb elõtt kineveztek 4. lettem de nem tudom ilyen afrika kupát lejátszana e a gém? Inkább lemondtam és leszek vmi európai szöv. csapat edzõje! Bár hozzá tették miután lemondtam, h mostanában ne menjek arra nyaralni...<#vigyor3>
Az editorban állítsd be, hogy ne legyen korlátozás a kölcsönadásoknál, én is módosítottam az angol ligákban lévõ 5?? maximális játékost. Azt hiszem ez nem valós, mert volt, mikor az Arsenal legalább 8 játékost adott kölcsön egy idényben. Állítsd át, hogy bármennyit tudj kölcsön adni / venni. Ezután tuti mûködni fog. (bár én a 08-al játszok gondolom hasonló a 09 editorja is)
warez topicot hol találok itt az sg-n?
matthias92
majd énis kipróbálom ha lejár a hoffenheimmel, a leverkusennel meg a chelseavel a kóperációm 08-ban.
már elsõosztályban játszunk, egyre több a kurvajó ifi, csak azabaj, hogy még A5-be se jutottam fel :D:D

próbálj cooperationst kötni alsóbb osztályú klubbal(3. osztály), oda mindig kölcsön lehet adni, és tudod garantálni, hogy a játékos játsszon is
Ja és kölcsönvenni is próbáltam játékost, de ezt írja ki: "You have reached the maximum number of loaned players in your team" pedig nem is adtam és vettem kölcsön senkit, mert ugye nemnagyon megy! :S Be kéne állítanom valamit vagy mi a teendõ? :(
okok köszi :)

A választ csak is Andretti tudja! az összes anyag nála van, beszéltem vele épp ma, még megpróbálja megoldani a kiesés és feljutás problémát...
hali, nem akarok türelmetlennek tûnni, csak egy kis elõrejelzést kérnék, hogy kb mikorra jön meg a patch, mert már egy hete minden nap meghal bennem valami mikor látom, hogy nincs pedig azt hittem hogy majd ma :D köszi

nálam semmi :S még C.Ronaldo-t is próbáltam ajánlani kölcsönbe és ott sincs egy érdeklõdõ csapat sem akinek tudnám ajánlani! :S:S:S
csepel fc vel vagyok, simán mennek a nagy klubokba a kölcsönjátékosok, de én ingyen adom õket kölcsön, hogy fejlõdjenek, és 100%-ig átvállaltatom a költségeket! De nekem kell felajánlanom, így hamar elmennek, ha csak listára tettem fel õket, nem nagyon érdeklõdtek... Csakha naon jó játékos volt az illetõ.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a fifa manager 09-ben nemtudok kölcsön adni játékosokat! :S Már a 2. szezonoban járok a téli átigazolási idõszaknál és eddig mindig beállítottam, h 5-6 játékost kölcsön akarok adni ilyen 100.000 euróért vagy kevesebbért, de semmi! :S Nem jelentkeznek értük és ott sincs érdeklõdõ csapat ahol ajánlani lehet a jatákost csapatoknak(offer players for club vagy valami ilyesmi asszem:D)(Option for buy-t nem szoktam beállítani, mert nem akarom,h megvegyék õket a végén) az eladások viszonylag simán mennek meg a vételek de kölcsön senkit nemtok a tartalékcspatból sem! :S Am a REAL MADRIDDAL vagyok és megvettem Joveticet, Falcaot és õket akarom kölcsönadni nem valami gyenge játékosokat meg pl Gago-t! Ha tudtok segíteni légyszi írjatok!
a cucc kész van, csak a telepítõre kell várni, remélem Andretti hamar megcsinálja!
qkackagabika
lehet meköveztek, de alap focis játékok közül egyértelmûen pes párti vagyok :D szóval ebben nem tudok nyilatkozni, de az viszont nem lenne rossz ötlet, hogy a fifa managert többen tolnánk neten, de szerintem ilyen lehetõség még nincs

Andretti
utólag visszagondolva tényleg elnéztem a dolgokat, gondoltam hogy a jegyár lehet a probléma de hogy 7 euróra vigyem le arra nem, túlságosan pénzesre saccoltam az ultrákat, nem sejtettem hogy ennyire élethû a cucc, köszi a felvilágosítást :)

mikorra várható a teljes hfm? én sem bírok már várni...
Andretti!

Én a fifa09-rõl beszéltem, hogy lehet többen nyomni, még akkor is ha máshol laktok. Másrészt, szoktunk olyat csinálni, hogy az átigazolási szezonban 1 ember max 10-15perc! AA 2004ben is volt olyan, hogy ha átléptél egy beállított idõhatárt, utána másodpercenként x pénz minusz a klubtól, ami mindig bevált idáig, szóval lehet azért javítani a játékélményen.

Hogy állsz a extrecsúcshiperszúpör installációs packkel, lesz belõle énekes halott? :)

üdv: Qkacka
Hát jah, hotseat-ben végülis 4-en tudják nyomni, csak azért ahhoz türelmesnek kell lenni, játszol 10 percet, aztán vársz 30-at, játszol 10 percet aztán vársz 30-at. Meg a többiek hamar elküldenek, ha 2 órán át böngészel a transfermarketen (bevett szokásom)...

AdamBeyer:
Azért a 20-25 euró az 5400-6500 huf/meccs, az ellen igencsak lázadozna a szurkolók többsége és valószínûleg tényleg csak 1000 ember lenne az ute és a loki stadionban is. A költségvetések is ehhez igazítva 300-600 millió közöttiek évente (kivéve a bl-ben indulót, aki a rosszul megírt bl script miatt már a selejtezõben megkapja a 7 millió eurót)

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Én megértem a tüneteket! :D

De azért elég nagy meló volt sajnos, alig kaptam segítséget,de azért volt pár fafa ember a gáton, ki kitartó segítséget nyújtott!

Én már várom, hogy 2-3an nyomjuk neten...
Ja apropó tudtad, hogy lehet többen is nyomni egy alternatív program által? :D -> teamviewer

Qkacka
Gondoltam arra is hogy a jegyár túl drága ezért levittem 20-25 € közé, de akkor már tudom, hogy ez is túl drága, és mennyi az ideális ár, köszi szépen.
amíg nem jön meg a teljes hfm addig nem játszom, mivel akkor a teszt verziós játékom úgyis elveszik,(vagy nem?), és már csak a soproni ligával akarom tolni
de a lényeg hogy remélem minél elõbb jön mert már elvonási tüneteim vannak :)
Üdv

Milyen jegyárakkal játszol AdamBeyer?
Nagyjából úgy lett belõve a patch, hogy 2000 FORINTOS! (tehát a legolcsóbb 7 eurós jeggyel)legyenek meg a valós tavalyi átlagnézõszámok. Sajnos még ez sem reális ár (túl magas) mert sok helyen az éves diákjegy kerül ennyibe, továbbá 7 euró alatti jegy nincsen, pedig a legtöbb helyen 1000-1500 forintos jegyárak vannak. Szerintem újpesten is 1500-2500 forintos jegyek vannak, és a tavalyi átlagnézõszám nem volt több 4500-nál, arra pedig teszteltem és jó volt emlékeim szerint...

Alsóbb osztályban abból lehet gond, hogy az A és B csapatnak ugyanaz a nézõszorzója, így a B csapatok erõsen megdobják a nézõszámot, még ha a másodosztály szorzója csökkenti is.

gyaller:
TV contract nem nagyon van közép és kelet európában. Szerintem csak nagyon nagy csapatok kapnak (Debrecennel 7 zsinórbeli bajnoki cím után és 5 zsinórbeli bl csoportkör után sem kaptam) egyébként a központosítottan elosztott TV money meg fog felelni a hfm-ben a valóságosnak. (már amennyire a szerzõdés publikus részét át lehett vinni a játékba az editoron keresztül)

chriss21: tudomásom szerint is úgy van, ahogy takibalint mondja.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

takibalint
Tudomasom szerint nem. Amig egy orszagot iranyitasz masik orszagtol nem kapsz ajanlatot. Meg akkor sem, ha lejar a szerzodesed.

köszi a segítséget, körülnézek az oldalon

A 3D-s arcok csak annál a játékosnál mûködik elvileg amihez tartozik egy csomó más dolog is, amit most nem szeretnék felsorolni, szóval lehet csinálni játékosoknak is. Minderrõl és sokmásról a hivatalos oldal fóruma-n találsz sok sok infót.

Jah és ha az égiek is úgy akarják, akkor ma-holnap lesz link, móka szórakozás és üdvrivalgás...

Qkacka
köszi
*köszi a választ qkackagabika*, bocs alig látok az allergiától:)

köszi a választ Andretti, elsõ idény vége fele már tényleg nõtt a nézõsereg. Egy olyan kérdésem lenne még hogy miért lehet az hogy nem engedi kipipálni a 3d arcokat a játékban, a 3d meccs nem megy alapból gondolom a klasszis gépem miatt, de a 3d arcok miatt szerintem nem lenne semmi baja de mégse megy, mit kéne beállítani vagy azt is buktam? köszi elõre is
nagyon jó lenne ha ma felkerülne a link, már nagyon vártam, szerintem ezzel nem vagyok egyedül
Üdv

Azt nem tudjátok, h ha már egy válogatott szövetségi kapitánya vok attól még más országtól kaphatok ajánlatot?
szia,
1. ez bonyolult kérdés, sajnos minden képet más méretre kell csinálni és alfa csatornát is kell csinálni a játékosoknál, hogy a háttérképet ki tudjad vágni. a stadionfotók és játékosképek .tga-k a városfotók bmp kiterjesztésûek. a mezfotók egy szinttel bonyolultabbak azt most nem írnám le, de sok helyen utána tudsz nézni, fõleg a hivatalos oldal fórumán, ott szörnyen sok dolog van, csak kell hozzá egy kis angol szövegértés. Ajánlanám továbbá a photoshoppot, amivel könnyen meg tudod csinálni ezeket a dolgokat, szerintem a cs3 már elég jó! a játékoskép szerkesztésrõl csináltam anno segédletet amit itt nézhetsz meg: játékoskép készítés

még valami: a generált játékosokról sajnos nem fogsz találni képet...
És ha minden igaz ma este a netre fel lesz téve egy csoda, ami tényleg csoda hogy végre elkészült, és nem kell foglalkoznod a fradival! :D

Qkacka
hello
két kérdésem lenne:
1. hogyan tudok stadion, játékos és mezfotókat berakni a játékba?
2. Fradival vagyok, sokadik idény, de még sosem volt TV Contractsom. Nem is lesz?
köszi elõre is,
gyaller
Andretti adj életjelet!
Létezik, hogy a 08 csal? Az északamerikai bajnokok ligájában (még a régi szisztéma van itt is, 2009 óta modosult ez a sorozat, jobb lett) a Saprissa csapata (costa rica legerõsebb csapata, többszörös bl bajnok) mindig bejut a Bl-be, akkor is, ha kikap a selejtezõn! Ez mi???
Andretti!

Tegnap este ment 4 link, remélem sikerült letölteni az anyagot, ha nem légyszi szólj-írj!

Qkacka
Szia!
Andrettinek kell szólni ez ügyben, én csepellel próbáltam ,elég reálisnak tûnt a dolog nálam, de volt pár teltházas meccsem is, ami nem volt reális, hiába Honvéd2 meg Újpest2 vagy kupameccs, azért teltház az durva (kb. 12000 nézõ) :D . Szóval ennyi baki még belefér szerintem, a nézõszám úgyis nõni fog...

Andretti!
Elkészült a csomag kb: 1.1giga, megpróbálom letömöríteni és átküldeni neked. Mielõtt installt csinálsz belõle te is ellenõrizd le légyzsi, hogy minden mûködik-é!

Köszönöm:

Qkacka

ja és nem csak az UTEra akarom kihegyezni a dolgot mert pl a haladás 3 hazai meccsén is összesen 900 nézõ volt, a nézõszám a legkisebb gond persze de aki nagyon szereti a menedzser játékokat(én is) annak ront a játékélményen, hatáson; hogy bármilyen jól menetel a csapat 2000nél több ember nem jön meccsre, jegybevétel stb is.
amúgy ismétlem magam minden más kiváló
akkor pedig bocsánatot kérek ha alapból is ilyen kevés a nézõ a hazai bajnokságban, de én csak a hfm után próbáltam a soproni ligát.