11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Destydeme #10001 Hi!Lenne 1kérdésem.Hol állítom be a"csapatértéket"?Amikor a napokat pörgetem ne azt írja ki,hogy pl:form 13(itt látható a csapat energiája,önbizalma,vezetőség elvárása a meccsel kapcsolatban),hanem,hogy pl 500vagy 550,vagy mégtöbb,vagyis,hogy milyen"erős"a csapat.Köszönöm. -
Altrock #10000 nekem is megvan... 7 gigányi a játék... feltettem crackoltam, és hibát ír ki...
...exe hibár észlelt, ezért leáll...
az editor sem műkszik... :S dialog.filenotfound...
váá segítség??? -
szargame #9999 Szaisztok! Azt szeretném kérdezni, hogy megvettem a FIFA MANAGER 10-et még 1 hónapja, midnen jó volt, már két hete nem használtam, most beléptem kiirta, hogy new updtae avalaible oké eltöltöttem, elinditom a játékot mondja h EA nem mondja végig , h sports hanem nagy feketeség, és akkor bejönnek a ligák címerei és rohadtul szaggat... Ujratelepítettem akkor sem jó. Gépemen a GTA IV elfut maxon ugyhogy az kilőve.. .nemtudna valaki segíteni? Előre is köszönöm -
savafan #9998 Azt meg tudná mondani valaki, hogy miként lehet azt beállítani, hogy amikor zenét vált a játékben ne jöjjön fel a kép bal alján az új szám címe? Nem egyszer történt már, hogy éppen ott állítottam valamit erre feljött a kis kép. Aztán várnom kell amíg eltűnik:(
Előre is köszi!
Amúgy ma kicsit belehúztam a Honvéddal. A Szuperkupát ugyan megnyertem és jelenleg második vagyok a bajnokságban, de kiestem a nemzetközi kupából. Úgy, hogy idegenben a Banik Ostravát vertem 2-1-re, erre odahaz 2-0-ás zakó:((
Eddig mindegyik évben külföldi nagy csapattal játszottam. Picit furcsa ez a nagy pénztelenség. Meg javasolja, hogy vegyek fel embert a stábba miközben a kis klubház miatt nem tudok. És még 8 hónap az építés:(( -
potyesz75 #9997 A meghallgatnit természetesen "LL",khmm...bocs -
potyesz75 #9996 Sziasztok.Tudja valaki,hogy lehet a játék zenéit meghalgatni?Van valamilyen progi amivel ezt megtudom tenni?VLC,Media player kilőve... -
Monder #9995 És az reális hogy a második évcben 1 kiesés ellen küzdő premier league csapattal vagyok és kapok 50 millio fontot igazolni azért ennyire nem megy jól mindenkineka 20 fős mezőnyből lol vagy igen??lol -
opalzoltan #9994 Vedd meg :D -
Altrock #9993 hello all!
Szeretném megkérdezni, hogy FIFA Man 9- el játszok, 3 csapattal.
Boston Utd. angol 6. osztály,
Fradi. NBII..
Juventus Serie A.
Boston sima feljutás, fradi sima feljutás, és kupa győzelem 4. szintű managerként... Mégis mindkét helyről kirúgtak! Miért van?
Még egyedül a Juvéból nem rúgtak ki, igaz ott Bajnokság, Bl, és kupa is megvan. 6-os szintű manager.
Esetleg valaki kirúgás elleni crackot tudna? vagy valamit, hogy mit kellene csinálnom?
Üdv. és thx Zolika -
owen20 #9992 van valami ötleted nem akarja engedni hogy játtszon pedig azért igazoltam.? -
Andretti #9991 Te vagy a tulajdonos?
Ha nem, akkor keveset tehetsz, vagy administration alá helyezték a klubbot, vagy a tulajdonos nem ad pénzt átigazolásra. Előbbi a rosszabb, mert ez esetben meg van tiltva az átigazolás lehetősége (ilyen a valóságban is van, ha csődközelbe kerül egy klub) egy évig, és ha ezen év alatt profitot termeltél, illetve megkapod az indulási jogot kötöttségek nélkül, akkor leszáll az administration a klubbról. Hasonlóval találkoztam én is, mikor a 09-ben a Fulhamhez szerződtem a Champ.-be, ilyenkor profitot kell termelni minden áron, és nincs kibúvó. Utóbbi (tulajdonos nem ad pénzt) esetében nincs szürkével letiltva transfer budget, csak év elején fix 0-ba van téve, de év közben már próbálkozhatsz némi keret teremtéssel. Erre a legjobb módszer a játékoseladás, hiszen ez alapból a transfer budget-t növeli, és amit így kaptál, azt el is költheted. Ezzel épp most álltam így a 10-ben a Brighton&Hove Albionnál, össze lehet kalapozni év közben (League One-ban) 500 ezer eurót, és abból már sok játékost lehet igazolni. -
owen20 #9990 Úgy történt hogy le akartam igazolni minden sikerült alá is írta el is jött ki is fizettem a lovét de irja hogy az orvosin nem ment át ottvan nálam de nem tudom ezért használni pedig fitt és egészséges.
valahogy újra kéne elküldeni orvosira?
ötlet? -
Andretti #9989 Volt 1 hét tűkön ülés mielőtt kezembe vehettem a játékot. És hogy elcsapjam az időt átfutottam a teljes fm10.de fórumot, hogy mi merre hány méter. Na ott írta a kiadás után 1 héttel egy fejlesztő nagyjából ugyanazt, amit most írtam, válaszul a sok pánikba esőnek. Elég sok mindenre választ adnak, szóval ha probléma van érdemes ott is utána olvasni, illetve ha nehéz az angol/német és itt írtok, akkor ha ott válaszoltak rá, tolmácsolom ide.
owen20:
Pontosan hogy történt? Azt biztosan tudom, hogy van az átigazolások véglegesítése előtt egy Medical Test, amit ha elbukik egy játékos, akkor elállhatsz az üzlettől (ha teljesítí, akkor "... passed the medical test with flying results" a szöveg, a nemleges szöveggel ritkán találkozok, nem tudom idézni), vagy megveheted mégis. Ezen bukott el?
Azért kérdezem, mert én még nem találkoztam orvosi papíros angol szöveggel, és tudtommal csak a Medical Test és a Work Permit az amin a játékosok igazolása bukhat. -
owen20 #9988 sziasztok!
a liverpoolba leigazoltam ibisevicet de nem kapta meg az orvosi papirok és piros és nem játtszhat pedig egészséges a kondija és az energiája is 100-as
mit tegyek hogy megkapja?
sziasztok! -
netsearc #9987 Szevasztok.
Kisebb probláma lépet fel nálam.
Négy évadot toltam végig egy teljesen uj csapattal de sajna nem sikerül a pénzügy i helyzetemen javítani tetentően minuszban vagyok. Kérlek segitsetek egy kicsit ha tudtok a csapatom nem tud még LV 50 es- nél nagyobb embereket szerzőtetni.
A segitséget előre is köszi. -
opalzoltan #9986 Bocsi,elírtam...sorry!Pato az Arsenal játékosa évek óta!!!! :D
Andretti: Mostmár végre értem amit írtál!És működik is,átírtam még nagyobra és már fullos staff-jaim vannak!Köszi a segítséget.
De te erre hogy jöttél rá? -
North Park #9985 akkor kurvaszarul voltam arra emlékszem hányingerem volt stb. Bocsáss meg őfelsége :D -
North Park #9984 szegény fulhammel mindig kicsesznek, a 09ben is és a 10ben is a 3.osztályban találom őket 4-5 év után :D Am az hogy a Pato évek óta a Milan játékosa abban mi a furcsaság? nem értem:D -
Andretti #9983 Rosszul fogalmaztam, abszolút értékben nagyobb összeget írj be, természetesen egy expense részbe csak mínuszos pénzt lehet beírni, a staff nem fog soha fizetni a csapatnak...
North Park:
"Egyébként érdemes az idei játékot megvenni (érdemesebb mint a tavalyit például), mert sokmindenben a tavalyi játék stabilabb, finomabban megmunkált változatáról van szó."
Ha kibontod az utolsó vesszőt, amit a felsorolás miatt teszünk ki a magyar nyelvtan szabályai szerint:
a tavalyi játék stabilabb változatáról van szó
a tavalyi játék finomabban megmunkált változatáról van szó.
Szóval légy szíves olvass értően -ne egy mohó algoritmus mintájára, ahol csak a két szomszédos szó jelentését nézed- mielőtt lehurrogsz...
Monder:
A Newcastle tavaly kiesett. Az reális volt? És mikor a Middlesbrough a PL-ben a kiesés ellen küzdött, és közben meg UEFA kupa döntőt játszott, az reális volt? És amikor a frissen feljutó Hoffenheim tavaly félévkor vezette a Bundesligát, az reális volt? A futball a meglepetések játéka, azt hiszem 2 fordulóval ezelőtt volt egy 9-1-es meccs a PL-ben... Tottenham - Wigan talán, és félidőben 1-0 volt. Soroljam még a meglepő és kirívó eredményeket? -
opalzoltan #9982 Nálam a Tottenham az első 6-ban van mindig,a Sunderland pedig a 9. körül.Kicsit érdekes,de nem lehetetlen :D A Sunderland alap kapusa már évek óta Fülöp.Ára 4M,és a válogatott alap embere.Szintúgy Kádár,értéke 26,6M.
A leeds meg végre visszakerült a jól megérdemelt premier ligájába 2016-ban,a Fulham meg kiesett a 3. osztályba.Bármi meglehet.
Ja,Pato meg évek óta a Milan játékosa :D
Andretti: Köszi a segítséget,de én csak mínuszos összegeket tudok beírni,plusszost nem enged!Ez mitől lehet? (...remélem érthetően írtam le ) -
Monder #9981 AZ első évben bajnok lett a tottenham és 2. helyezett a sunderland toronymagasan. Ez nagyon reális nem? lol -
#9980 a 09 lesz fordítva, vagy csak a 10? -
North Park #9979 szerintem meg pon t h a 09 a legszarabb részek egyike.. rengetegszer fagyott le és instabil volt az egész.. -
Andretti #9978 Angliában a hivatalos kiadásokban mindig is csak maximum 6 osztály volt szimulálva (1: PL, 2: Champ, 3: L One, 4: L Two, 5: Conf. Nat., 6: Conf. Reg.). Egyéb játékosok által kreált kiegészítőben lehet vannak további osztályok, az eredetiben nincsenek. Egyébként játék közben új csapat alapításakor csak a legalsó osztályból indulhatsz, ellenben a játék kezdetekor válaszható, hogy adott csapattal hanyad osztályban szeretnél indulni (Arsenallal is vissza lehet menni 6. osztályba, és a nevek megmaradnak, csak a szintek mennek le a liga szintjére).
Egyébként érdemes az idei játékot megvenni (érdemesebb mint a tavalyit például), mert sokmindenben a tavalyi játék stabilabb, finomabban megmunkált változatáról van szó. Nincsenek benne kilépős (CTD) hibák, és a ligakorlátozás kivételével is stabil marad (a tavalyi nem maradt az) így akár 103 ligával és 250 ifi ligával is élvezetes és hibamentes a játék (nálam ez 1,9 giga memóriát igényel futás közben, ha valaki hasonló beállításokkal szeretne játszani). Továbbá végre normális a meccstologató rendszer, nincsen többé 6 meccs 9 nap alatt (sok éve nagy probléma volt ez) Angliában karácsonykor. :) -
Andretti #9977 Olvastam, hogy sokaknak problémája van a staff igazolással. Nos a problémátok nem bug, és megoldható. Menjetek a Club->Financial Status->Status menübe, és ott vannak a különböző pénzügyi összefoglalók, és előretekintések. Nos nektek a "Current Calculation" rész kell, és abban van egy Staff Salaries rész. Ha az ott meghatározott összeget túllépnéd egy staff igazolással, akkor mondja hogy nincs budget rá. Tehát ha igazolni akarsz valakit, akkor ebbe a sorba kell egy nagyobb összeget írni. Sokan meglepődtek ezen az újításon olyan felkiáltásokkal, hogy "Jé, ennek mostmár haszna is van???" és a válasz igen. Ennek a résznek mostmár tényleges dolga van még annak is, aki eddig nem foglalkozott a budget-vel.
További sok sikert a játékban mindenkinek, ha további kérdések, problémák vannak írjátok és kaptok választ. -
swerty #9976 Köszi -
North Park #9975 lehet -
swerty #9974 Sziasztok!
Én még nem vettem meg a játékot de tervezem hogy megveszem.Azt kérdezném hogy a 2010-ben is az Angol nyolcad osztályból lehet indulni ha frissen alapítok csapatot?
-
North Park #9973 rengeteg ilyen játékos van! nézz körül fmhungary játékos ajánlása topicban ! ;) -
ruszilaci #9972 Sziasztok!!! Tudnátok nekem segíteni nekem olyan játékosok kellenek akik fiatalok és tehetségesek és már másoknak beváltak!!!
Előre is köszi!!! -
tommmmi #9971 hello
nekem az lenne a kérdésem, hogy azt mi okozza hogy ha 3Dben játszom le a meccset akkor ha leviszem egeret a képernyő aljára előjön a menü, és csak a statisztikák és a beállítások aktív, a többi szürke, nem lehet választani, valamint ha text módban játszom a meccset a akkor is minden szürke (inaktív) a gyorsítógombon kívül?? -
North Park #9970 a legkirályabb része a játéknak sztem a szetződések. a klubok sokszor elkrjuak.. van olyan hogy külföldre ingyne igazolható így szereztem david belliont (+4m cash) igor denisovot (+14m cash) kb 50 milkóm folyt ezekből be és részben így tettem gazdaggá a borot. -
peter0 #9969 Rendben van! Ennek örülök! -
#9968 Nem peter nem azért hagytam abba. én a kritikát épitő jelegünek vettem!!! -
peter0 #9967 Leslie87: kár, hogy abbahagytad, de meg kell érteni mindenkinek, ha nincs rá idő hát nincs! Én csak bízom abban, hogy nem azért mondod ezt, emrt én is írtam egy negatív kritikát!! Nem akartam én rosszat mondani azzal!! Szóval minden jót a munkádhoz és köszönjük az eddigieket!! Ha majd lesz patch, kérlek ide is írjátok meg! Minden nap nézem az oldalt!!Köszönöm! -
#9966 ha van ilyen manager opciód akkor még 1 évig maradnia kell ha kéred tőle. a szerződésbe kell megegyezni erről. de egy 40 éves játékos nem nagyon szokott hosszabbítani sőt... talán még a kapusok. -
#9965 folytatja más a magyaríytást Lásd===> http://fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1965
sajnos annyi mukám jött össze hogy nem tudom folytatni. én elkezdtem és igy már biztos be tudják fejezni ahogy a jelek mutatják! -
mivanmivan99 #9964 SZIASZTOK! AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY HOGY TUDOM MEGAKADÁLYOZNI H VISSZAVONULJON EGY JÁTÉKOSOM??? Madriddal lenyomtam két szezont és Raúl vissza akar vonulni pedig 2016ig szerződése van és hiába megyek rá h meghosszabítsam azt irja h szezon végén vissza fog vonulni! :S Van valami megoldás? Előre is köszi a segítséget! -
kapokam #9963 LESLIE87 !!!! Könyörgöm ne hagyd abba .A fordítás miatt kezdtem el játszani vele , addig rá sem néztem 2004 óta.Ha lassabban is de fejezd be kérlek.KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM. -
#9962 Pár segítség a fordításhoz:
1 sor így néz ki, fontos hogy a késöbbiek során is ilyen maradjon:
én a sor elejét >> jelekkel jelöltem a végét pedig így <<
fonos hogy ilyen maradjon, mert a program csak ebben az esetben fogja tudni értelmezni.
Tehát 1 pl. sor:
>> 270196;of the %s Taiwanese#0<<
ebből csak a vastag részt kell fordítani:
>> 270196;of the %s Taiwanese#0<<
a text-ben vannak olyan részek amelyeket nem kell fordítani, pl.:
74075713;A shot by _PLAYER_ATTACKER is blocked for a corner by _PLAYER_CENTRAL_DEFENDER.#0
tehát csak a vastagon kiemeltet kell/lehet fordítani.
A magyar nyelv szabályai miatt a mondat szerkezetben a szavak nem ugyan olyan sorrendben íródnak, esnek a magyar és az angol szövegben. Természetesen a soron belül mindegy hova kerül egy szó.
Előfordul olyan, hogy többféle módon lehet fordítani egy mondatot, ebben az esetben mindig a foci nyelv alapján leggyakrabban alkalmazott a nyerő.
Van olyan szó, amely a játékban is más szöveg környezetben mást jelent, ezeket majd a tesztelés során lehet ellenőrizni.
Huf code segítség:
a huf_convert09.exe-t másold a c:\document and settings\ user name mappába és másold mellé a csomagolni kívánt fájlt (vagy .huf vagy .txt )
start menű/ futtatás/ cmd / OK
majd a cmd.exe ablakba a > jel után írd be:
ha huf-ból akarsz txt-t:
huf_convert09.exe -txt Translations.huf Translations.txt
enter-t nyomsz és már el is kezd dolgozni egy ideig, majd a d egy txt fájlt a huf mellé a könyvtárba
ha txt-ből akarsz huf-ot:
huf_convert09.exe -packtxt Translations.txt Translations.huf
és a txt mellett lesz huf
Mindegy melyik játék fájljait csomagolod a fent leírtakat írd be.
Sok sikert.