Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Volt 1 hét tűkön ülés mielőtt kezembe vehettem a játékot. És hogy elcsapjam az időt átfutottam a teljes fm10.de fórumot, hogy mi merre hány méter. Na ott írta a kiadás után 1 héttel egy fejlesztő nagyjából ugyanazt, amit most írtam, válaszul a sok pánikba esőnek. Elég sok mindenre választ adnak, szóval ha probléma van érdemes ott is utána olvasni, illetve ha nehéz az angol/német és itt írtok, akkor ha ott válaszoltak rá, tolmácsolom ide.

owen20:
    Pontosan hogy történt? Azt biztosan tudom, hogy van az átigazolások véglegesítése előtt egy Medical Test, amit ha elbukik egy játékos, akkor elállhatsz az üzlettől (ha teljesítí, akkor "... passed the medical test with flying results" a szöveg, a nemleges szöveggel ritkán találkozok, nem tudom idézni), vagy megveheted mégis. Ezen bukott el?
    Azért kérdezem, mert én még nem találkoztam orvosi papíros angol szöveggel, és tudtommal csak a Medical Test és a Work Permit az amin a játékosok igazolása bukhat.