Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Én megvettem a 08-at anno és még így is szenvedtem egy fél évet, mire windows újratelepítés után (amit nem akartam...) sikerült megértetnem a programmal, hogy jogosult vagyok a patch feltelepítésére, mert legális a programom. Addig a ratyi 3-D-t kellett elviselnem, ami abból állt, hogy összevissza passzolgatnak, hiába állítasz be támadási irányokat, center, szélek, stb, vagy emberfogás, ebből szinte semmi nem látszódott a pályán. Miután felraktam a patch-et, hihetetlen mértékű javulást tapasztaltam, sokkal élethűbb lett a játék 3-D-ben. Na nem mondom, maradtak hibák, pl kapus kigurítja az ellenfélnek a labdát, vagy a védő ijedtében belerúgja a támadóba a labdát, amit az utána a kapu irányába visz tovább... de ezek ellenére is élvezhetőbb lett a 3-D mód. Most tehát, ha jól látom, a patch előtti állapotot vitték tovább a 10-be. Na ez az ami feldühít, ha ez warez elleni védelem, akkor jó nagy marhaság, mert az is megszívja aki megveszi a játékot. Amúgy szerintem érdemes áttérni a 08-ról a 10-re mert a 08 egy vicc kezdett lenni (nálam legalábbis). Fagyások, kilépések, stb.