Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, nagyon príma a magyar patch meg a címerek, nekem csak annyi problémám van vele hogy egy Újpest(1.)-Dvsc(2.) bajnoki rangadón van 1900 nézõ, egy reac ligakupa elõdöntõn pedig 7500 nézõ. A bajnokikon - úgy, hogy minden hazai meccsre adok 1000 ingyenjegyet - van maximum 3000 nézõ Újpesten, ez azért nem reális. Ezzel ha lehetne valamit kezdeni örülnék amúgy minden nagyon király a hfm-ben. Nagyon várom a teljes változatot.
Üdv!

Nincs

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Andretti!

Ma küldöm az anyagokat

, mivel nem kaptam a végére segítséget, így egymagam csinálom az nb3-at már nem sok van, kitartás.

Hát igen, ide eljutni, azért kellett egy kis teljesítmény, meg persze az új szabályrendszer is! De fõleg az új szabályrendszer, mert nincsenek felsõkategóriás csapatok, csak erõsek. És hát a playoffban már csak az erõs csapatok közül lehet kifogni egy 'beképzelt' csapatot, akik negyott nevettek és örültek a párosításnál, de a végén ugye mi örülhettünk! De ha ze a rendzser, monjdjuk már 8 éve lenne, szerintem nem a Loki lett volna az elsõ ebben az évezredben aki kijut megint a BL táblára. Remélem sikerrel zárják a fõtáblát és folytathatják a küzdelmet a EL-ban, hogy tavasszal is tudjunk nekik szorítani.

Qkacka
matthias92
Andretti!
Ez az NBI-NBII-NBIII a 09hez van igaz? 08hoz nincs véletlen?

A csak nálad azért erõs túlzás, fogalmazzunk úgy, hogy nálam egybõl egyszer nem, nálad egybõl egyszer igen. A feljutásról döntõ dolgokat átnéztem, de nem változtattam rajta semmit, szóval a játékosleveleken túl minden azonos. Még kipróbálok majd egy másik változatot is, azzal lehet nem jön elõ a hiba senkinél.

Mondtam, hogy ha küldesz minden anyagot, akkor kész lesz a pack. Nálam minden ok.

Másnaposság nem volt, emésztgetni a sikert kell, mert azért 10 év alatt a kiesés szélérõl (amit azóta is lepel fed, hogy is volt) bl fõtáblára jutni az elég jó. Fõleg hogy mindkét sorsdöntõ meccsen ott volt az ember, és persze közte is. Az ember sorolgatja a 10 év játékosait (Bíró Szabolcstól, Vukasin Poleksicig), felemlegeti Szima nevét, és arra gondol miért nem megy ez máshol? Pedig hasonló máshol is adott lehetne, lásd Hemingwayi Honvéd, vagy a Gyõr. Ja és persze emlegetjük a stadiont 😛

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Az editorral beállított dolgok csak új játék kezdetekor jelennek meg. A régebbi mentések nem fognak változni tõle.

Sziasztok! Van egy kérdésem, van már egy 3 éves mentésem ha az editor most ahsználomakkor mûködni, fog vagy csak, ha újat kezdek? elõre is köszönöm. ( Én voltam az a tapló aki még régebben tett egy csunya megjegyzést azért most is bocsánatot kérek)

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Bocs, akkor meg kösz!
Andretti!

Akkor a probléma csak nálam fordul elõ? Játszottál már egy évadot, úgy, hogy nb3as csapattal kezdted? Vagy nekem kell valamit még beállítani az adatbázisban és felülírni az adatrbázist? Ez csak azért fontos, mert akkor majd mindenkinek fel kell hívni rá a figyelmét, nehogy az évad végén szembesüljön ezzel a hibával! A másik kérdésemre nem válaszoltál: Sikerült levenni a ligátlan csapatok szintjét 38-30 közé?

A Loki-s bulin én is ott lettem volna! 😄 Platini-t aranyba kéne önteni, sok év után végre normális rendszert dolgoztak ki, hogy ne csak az elitnek legyen mindig jó! De nekem mégis a legszebb élményem volt, mikor Koplárovics Bélánk szétverte a MAN utd-t! Totál részegre buliztuk mi is magunkat, pedig nem vagyunk ZTE-sek! 😄

Qkacka

ui.: szerintem a másnaposságra gyógyszer a folytonos részegség!
Igen, kell hozzá Update 2. Az adatbázis nem énféle, csoportosan készült.

qkackagabika: Loki meccs, afterparty, kell idõ emésztgetni (btw, jah, Debrecen környéki vagyok). Nálam még nem ütközött ki a hiba, viszont fogalmam sincs mi okozhatja egyáltalán. Official ligasystemet használunk (lehet pont ez a baj). Most úgy állok, ha küldöd az anyagot akkor készre tudom csinálni a packot.

Drend: Szállítva volt eddig is minden link (magyarosítás kezdemény, teszt adatbázis), és ezután is lesz, ne aggódj 😉

Csocso92: Ontrack Easy Recovery Pro, nekem bevált. A siker mindeössze annyitól függ, hogy azóta felül lett-e írva az a szektor. Minél kevesebb minden lett az újratelepítés óta a gépre másolva, annál több az esély.

takibalint
Ilyenek meg a 07-ben is vannak. Eleg nagy baromsag. bajnokis mecs kovetkezonap kupamecs, szerdan Bajnokok Ligaja. Nekem ilyen is volt. Ezek meg fizikailag sem realisak, mert ki az a hulye, aki 3 nap latt 3 kulonbozo helyre utazik, amibol az egyik ugye kulfold es lejatszsik 3 meccset. Ezeket mar akkor kikellett volna javitani a jatekkeszitoknek. MErt ezektol nem lesz realis a jatek.

szia!

perzse hogy lesz link, csak még hátra van: 36 csapat játékosképei, ill. az adatbázis javítása, mert a feljutás kiesés kezelése egy kicsit bugyuta! 😊

Qkacka
Hali!

Akkor hanyagolom a magyar adatbázist egy kicsit. Azt kérhetem, hogy dobjatok ide is egy linket, ha meglett a HFM? Az fmhungary nem az igazi mostanában...

Köszi:
Kython

Andretti!

Mi újság, eltûntél, élsz még? 😊

Qkacka
Az év eleji edzõtábor mindenképp javasolt meg pár edzõ meccs is! Elején nekem is nagy gond volt az energi szint én is rotáltam elég sokat de ugye ez az összhang rovására megy! Nekem ha heti 3 meccsem van akkor is gyakorlatilag 90-95-ön van az energia szint! Mindig egyéni edzéstervez csinálok, szezon közben fölösleges fittnes edzést berakni még 5%-ot is, hisz azt a meccsel pótolják! A lényeg, h a meccs nap elõtt állítsd be h ne legyen edzés egyáltalán és így a meccs napon és utána sem eddzenek és szinte tökéletes lesz az energia szintjük! Ezzel a két nap edzés kihagyással nem fogsz sokat veszíteni taktikaliag meg fejlõdés szempontjából (ami gyakorlatilag csak 1 mert a másik nap ugye meccs van).
Andretti!

Kérdezném, hogy sikerült-e a ligátlan csapatok szintjeit lecsökkentenni, ill. a feljutás kiesés mizériát megfejteni, hogy mitõl csinálja rosszul?

A képekkel jól haladok, mivel sok csapatnak nincs is az nb3-ban, már
'csak' 5 csoport van hátra. Közben találtam a hivatalos oldal fórumán ligapack-eket, amikben elvileg mûködnek a játékban a 3d-s meccsek alatt a reklámtáblák is. Sajnos a magyar támogatók nem jelennek meg még, próbálom letölteni és megfejteni a hiba okát, mert így még jobb lenne a dolog.
Üdv.:

Qkacka
hááát nem nagyon, de vannak progik, amik elvileg segíthetnek!
pl. Get Data Back
RM8!

Légyszi várj a jövõhét elejére elkészül a cuccos és nem kell megfejteni semmit. Amit felraktál egy ideiglenes adatbázis. A cuccban lesz minden féle jó dolog, már csak pár nap.

Qkacka

ui.: az új BL rendszer jóljött a magyar focinak! 😄
Hi!

Feltelepítettem az Andretti féle adatbázist, de a Vasas kivételével csak számozott nevû klubok vannak, Pl, Club 1106...
Tudja valaki, hol a bibi???

Köszi:
RM8

matthias92
az Az Alkmaar elleni 2-2; 2-0 (összesített 4-2) gyõzelemmel kvalifikáltam magamat az Euro Thropyba.
A B csoportba sorsoltak, ellenfelem a Schalke, az R.C Deportivo, az AS Saint-Etienne és az M. Donetsk lesz. Bejutott a sopron is, de nem látok reális esélyt arra, hogy továbbjusson... ellenfelei: Roma, Leverkusen, Poznan, Odense BK...ha esetelg érdekelnek a csoportok szóljatok!
Am megkaptam a magyarokat "menedzselni", elsõ meccsünk a Svéd válogatott ellen lesz. Farkasházyt is beválogattam a kezdõkhöz, méghozzá csatárként kapott helyet. Õ az én csatárom is, majd 80 leveles a tag😊

hello nekem az lenne a gondom h ujra raktam a gépet és nem mentettem el a mentésem..:S valahogy visszalehet hozni? nagyon fontoslenneeeee...:S
Felkészülési szezonban legalább egy 7 napos edzõtábor és 5 felkészülési meccs+ sok erõnléti edzés.Év közben,ha nagyon gáz van,akkor taktikai edzés,pihentetõ mégis fejleszt és variáld az edzéstervet.Mondjuk fáradtak,akkor ne rakj be futást viszont mehetnek a kispasszok és a fejelések...stb.Nem nagy kunszt!😄

sziasztok!

segítség kellene😊
most kezdtem el játszani a fifa manager 09-el és hatalmas problémám van.
energia. 100 erõnlét és 100 energiával elkezdem a meccset. végére 60 energia marad. ha meccs után nem tartok edzést az 7 pontot jelent, egy teljes regenerációs edzés 5 ponttal emeli, normál edzés 2 pont. ha két teljes sorral játszom akkor 5 pihenés és 2 edzés lehet egy héten. fejlõdés így nem igazán van. Van valami ötletetek? ManU-val kezdtem de nem tudok szeptembernél tovább menni mert ha 2 sorral játszom akkor zakózom, ha eggyel akkor is mert 40% energiával nem hoznak eredményt.

valaki mondja meg a tutit😊
elõre is köszi.
Üdv mindenkinek!! 3.-ik évemet kezdem,de Kb -50millióba vagyok és jó lenne vhogy ezt kiegyenlítenem!!! Várom a segítségeket!! Játékosaimat nem szeretném eladni,mert akkor ugyanott leszek és most a transzferem is kevesebb!!! Elõre is köszönöm
Rendben, akkor töröld ki légyszia freplayerseket. Az nb3-ba feljutó csapatokat meg egységesen kell elosztani, mert elég hülyén néz ki, hogy a budapest csoportban csak feljutó csapatok vannak! Este még ránézek és megpróbálom megfejteni mi az elvi baj, de a gyakorlati részét neked kéne majd megoldani. Remélem leszel este te is msn-n és megfejthetjük a bugot.

üdv

Qkacka
Nem rég jöttem arra is rá, h ha a meccs napján és utána nem csinálok edzést akkor óriásian nõ az energia szintjük a srácoknak! Mindig én csinálok egyéni edzés tervet nekik és ebben is elég sokat fejlõdtem már! Muszáj volt mert asszem tavaly 56 tét meccsem volt és eléggé belefáradtak a játékosok! Meg volt egy necces dolog is a naptárban... szerdán játszottam az uefa döntõt másnap meg a dán kupa döntõt ez mondjuk érdekes volt! 😊
A dán Kopengahaval kezdtem egy idényt a cél a bajnoki és kupa gyõzelem volt. Meg is lett mind kettõ (a bajnokságot 28 ponttal nyertem meg) az uefa kupában a döntõig meneteltem ahol a Milan megvert. Az uefa kupának köszönhetõen +10 milliós euró profittal zártam az idényt! Elég jó költségvetést állítottam be v is kértem a fõnöktõl így igazoltam pár játékost többek között Woodgatet is!😊 A dán szuperkupát is megnyertem, bejutottam a BL fõtáblájára ahol egybõl kaptam 8 millió eurót. A költégvetéssel idén sem lesz gond már látom! Jó kis csapatot csináltam belõlük, közbe 6-ra lépett a menedzseri szintem és érdekelõdik is irántam már pár egyesület is! Nem tudom mi légyen mert még +1 évem van szerzõdésembõl amit a vezetõség hosszabíthat! Sajnálnám itt hagyni ezt a jó kis csapatot!😊
A spanyol kuparendszer csak 100 körüli csapatot indít, nekünk meg 144 csapat van akik ligában játszanak, de a valóságban sem nevez minden nb3-as csapat, szóval ezzel túl sokat nem kell foglalkozni, a másik meg az, hogy kupa scriptet írni rá nem olyan egyszerû.

Mind a 8 NB3 csoport teljesen azonos minden paraméterben. Egymásról vannak másolva, szóval semmi eltérés nincs nálam. A free player's csapatokkal kezdek valamit.

Nincs magyarosíás a 2008-hoz.

Egyszerûen túlköltekeztél, és a transfer budget nem adja ki az adott játékos leigazolását. Ugyan ebben van némi hiba is, de ez nem feltétlen csak a véletlen mûve, lehet nem hiba. Szóval ha mondjuk 35 millió a transfer budget, és meg akarsz venni egy lejárt szerzõdésû 90 milliós játékost, akkor õt ugye ingyen is megvehetnéd, de a játék mégis azt a szöveget írja ki amit most neked. Általános tévhit, hogy ha van pénze a csapatnak, akkor azzal mindent lehet, de tartsátok szem elõtt, hogy a Fifa Managerben csak egy klubmanager vagy, nem tulajdonos. Van budget ami köt téged, és van igazgató aki kirúghat.

elnézést kérek de nekem a manager 08-al vannak gondjaim
itt a kép nézzétek meg
http://users.atw.hu/kingrenmy/hiba_fifa.JPG

egyszerüen nem tudok igazolni. Létszives segítsen valaki nagyon megköszönném, esetleg valahol lehet találni magyarítást fifa manager08-hoz???

Elõre is köszönöm a segítséget
Andretti!

Az adatbázis teszt tapasztalatai 1 évad után! : pénzügyi és stadionlátogatottsági helyzetek reálisak, párszáz fõ. Igazolások is mûködnek, bár ugye nb3 ban kevéske lehetõség van! a 33 meccs is mûködik a kupa is jónak tûnik!, bár egy-két csapat kimarad, de kit nem érdekel. A feljutás és kiesés is ok, szóval minden fafa lenne, CSAK!!! az nb3 ban létrehozott 2 új csoportba (kis-alföld és budapest) a feljutás és kiesésnél anomália történik, a csapatok 90 százaléka a megyei bajnokságból kerül fel a többi mind kiesik!!!!, a többi csoport jól megy, sajnos a freeplayer's csapatok is feljutnak, ezért úgy fest ezeket a csapatokat törölni kell!, légyszi nézd meg, hogy a csoportok tulajdonságainál mi lehet a probléma, minden paraméter ok-e, ill. a megyei csapatok feljutási helyei nem csak a mind a két csoportba esnek bele. A lényeg valéami nem stimm. A többi mind ok.

Qkacka
kiegészíteném annyival, hogy a liga száma procifüggõ, pl core2 duoval kevesebet lehet, mint quaddal.
A probléma forrása: a 32 bites világnak van egy fizikai korlátja, ez pedig a 4 GB RAM. Tiszta matematika, ha részletesebben is érdekel olvass utána. A te problémád konkrétan ott van, hogy bizonyosan van valamiféle videókártyád, aminek bizonyosan van valamennyi videómemróiája, un. VRAM. Nos a VRAM ugyanúgy memória mint a DDR2-RAM-od. Mivel a VRAM-ot nem tilthatja le, mert ugrik a kép, ezért mindenképp egy belsõ memóriát fog letiltani. Sejtésem szerint 4 csatornás RAM van a gépedben (4*1 G😎 és a rendszer a default korlátok miatt nem lát egy sávot. Ezért hiányzik 1 giga ramod.

Amúgy a játékban nincs különbség, én 3 GB rammal játszok és ennél többet nem sikerült 6 gigával sem csiholni (64 biten), ja és hozzá kell tenni, hogy 1,5 gigával is ugyanennyi ligát tudtam betölteni (32 biten). A pontos számokat nem tudom, de valami 70 liga meg 140 ifiliga.

szondabenji:
Mi csináltuk 😉

matthias92
bevásároltam pár játékost.
A tartalékból kirúgtam 10-15 régi játékost, illetve vettem néhány 18-19 éves játékost azon posztokra, ahol nemvolt legalább 50 levelt elérõ játékosom.
Az elsõ meccsükön a reservem máris 3-5re verte idegenben a Chelsea tartalékjait! 😊

Próbáljátok ki!
Helló! mindenkinek
Nekem van egy magyarításom a játékhoz, ami nem mindent magyarít le csak a fontos részeket.Kipróbáltam és szerintem jó.
itt a link:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip

Letöltöd, és a benne lévõ translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be.
matthias92
a tartalékokba a játékosokat (kivéve a kapust) a youth teambõl hoztam fel.
mellesleg megpróbálok helytállni az Euro Thropyban, illetve megpróbálok kijutni valamely nemzetközi megpróbáltatásra ebben az évben is. Cél a tabella eleje 😊😊

matthias92
megnyertem az FA kupát és rájátszással feljutottam az elsõosztályba 😊😊
szerzõdtettem pár fiatal tehetséget (18 évesek, lvl 60, 4-5 csillag) a tartalékokhoz, illetve vettem egy 80as kapust is, szintén a tartalékokhoz. Nem lesznek vmi ütõképesek, de mindent megfogunk tenni, hogy ne utolsóként végezzünk.

Sziasztok!
Most kezdenék el játszani a játékkal de volna egy kis problémám.
Van 4 GB ram fizikai memóriám amit a rendszer lát is, de a feladat kezelõ csak 3 GB-ot lát.Operacios rendszer: Vista home premium 32 bites.Játék kezdésnél pedig pedig jó lenne minél több ország ligáival kezdeni.
Tudnátok-e segíteni az esetleges beállításokban, vagy tudtok-e valamilyen trükköt hogy lehet kiiktatni azt a programot, ami kiiktatja a hardver figyelést.
És abban tudnátok-e segíteni hogy melyik a legjobb gameplay patch?
Segítségeteket elõre is köszönöm
matthias92
folytattam a játékot. A Swanseat 3-0ra megvertem otthon, így bekerültem a legjobbak közé! 😊 3-2re idegenben megvertem a Wolverhamptont 3, cserét kellett beállítanom a kigyûlt sárgalapok miatt. Az FA kupa következõ körében sikeresen összesorsoltak a Liverpoollal, akivel idegenben 1-1et, otthon 4-0át játszottunk (win bonus csodákra képes 😄), majd két nap múlva a Bolton 5-0ra megvert.
A másodosztályban harmadik lettem, egy ponttal lemaradva az egyenesági továbbjutásról. Sebaj, jöhet a rájátszás 😉
Az FA kupa elõdöntõjében, pedig a Sheffield Uniteddel sorsoltak össze. Idegenben. Sima gyõzelmet várok 😊)

Szerintem inkább olvasd figyelmesen a fórumot.
Olvass vissza: #9475

NB1-NB2-NB3 valós nevekkel, reális erõviszonyokkal, valós pénzügyi helyzettel. És hónap végén jön a komplett HFM, csomó képpel és szurkolói hanggal.

matthias92
08-cal játszok 😊
amugy folytattam a Newportos mentésemet!
Már a rájátszók között vagyok 10 fordulóval a szezon vége elõtt. Nagyon szoros a ponttáblázat. 57 pontos a második, míg a 8-9dik is 50 pontos. Énis.
Az Fa kupából kiütöttem összesített 4-1re a Charlton Athleticet (idegenben 1-1; otthon 3-0), most a Swansea City ellen sorsoltak össze. Otthon 2-0ra megvertek, ki is léptem idegességemben.

A 08-ban is volt hasonló problémám, a lehetséges okok: olyan karaktert ne tegyél csapat, vagy játékos nevébe, amelyet nem tud kezelni a játék, pl az "õ" betû, valamint az ilyen ä, stb is gondot jelenthet.
matthias92
szeretném megcsinálni a magyar bajnokságot megye2ig (ötödosztály), persze a játékosok neveit meg képességeit nemtom állni...
meg a szaudi bajnokságot is vagy 3-4edosztályig jólenne megcsinálni... mikor legutóbb magyarokkal próbálkoztam utána nemlehetett játszani a magyar ligát.
editor vagyiesmi nincs esetleg savehez? ill vki elmagyarázná, hogy mit ronthattam el?

matthias92
SpVgg Unterhachingot vállaltam fel, megvásároltam, majd a tõkémbõl elkezdtem gazdálkodni. Másfél milkót tudtam felhasználni...
A felkészülési meccsek jólsikerültek, minden meccsen gyõzelmet arattam.
Az elsõ fordulóban az SSV Jahn Regensburg ellen játszottunk, idegenben. Egy laza 10-essel megis vertük õket (3as emberelõnyben). A tartalékok a Bad Kötztinget fogadták itthon. 3-0ra meg is verték õket.
Idõközben vásároltam 1-2 játékost, köztük egy új kapust a tartalékokhoz, gondolván hogy pár év múlva már jó játékos is lehet belõle. 18 éves, 61es levelje van. Majd meglátjuk milesz belõle.
DFB pokalban meg összesorsoltak a borussia dortmunddal, aki otthon ki is ejtett 3-0ra.

Nekem van magyar 5. osztályom, de nem reális, általam kitalált csapatokkal van tele 1. osztálytól lefelé. 😊 Viszont így sokkal izgibb. 1-1-1-1-2 a szisztéma ami alapján csináltam, sztem te is megpróbálkozhatsz vele. (ja és az enyém 08-os) Nem egy nagy ördöngõsség megépíteni egy ligát.
matthias92
szerettem volna egy izgalmas játékot letolni, ahol nem veszek meg szar csapatot... board rámbízott egy rakat lét, megvenném Steve Banks-et, az angoloktól.. nemis túl drágán... fizetése drága... a board nem engedi, mert a többieknek 100 font körüli fizetése lenne, ennek meg többezer. na mondom ok, akkor veszek gyengébbet. 300 fontos fizetéssel sem engedett kapust vásárolni. de azért ragaszkodtak a 120ezres transzfersztámogatáshoz... namondom fasza.
FC Zweisimmen szépen muzsikál, a kezdeti sikertelenségen megpróbáltam erõtvenni, 4-1-2-1-2 formációval játszok, az ifiket leszarom, onnan hoztam fel pár jó játékost. Még mindigcsak a midtable környékén foglalok helyet, kb. 10 pont hátrányban az elsõtõl. Semmi esélyem nem lesz a továbbjutásra, pedig a menetelés kezdetekor úgytûnt. Majd megpróbálok jójátékosokat összeszedni, minden posztra.
Kinek vanaza magyar ötödosztályos csomagja? Az miféle?

Valamit elrontottam az editorban ezért azt kijavítva újrakezdtem az idényt, ugyanúgy az 5. osztályból, most is megígértem, hogy feljutok, és elsõ lettem, így ez az ígéretem most teljesült...<#vigyor>
Még a nagy átszerkesztés elõtt volt, hogy Torghelle Sándort leigazolta a Bayern, majd a Barcelona 17 millióért. Most az újrakezdés elõtt a Bochum igazolta le 8 milkáért. Kíváncsi leszek az újrakezdett játék során ki fogja elvinni. Kicsit növeltem rajta, 73-asra húztam fel, szerintem így reális, ha hajnal, gera, meg huszti 74-75 szintesek. Szegény Sanyi meg valami 64-es volt, Szabics erõsebb volt nála. Jó lett ez az editor átszerkesztés, kár, hogy ti már nem a 08-at toljátok, akkor megtudtam volna mutatni valahogy. Az országok többségében a mostani csapatok játszanak, tehát hiába 07-08-as idény, a Burnley van az elsõ osztályban. Az elsõ év végén vagyok, a döntõig vezettem Svédország válogatottját, de a németekkel már nem bírtam. A Burnley amúgy 4. lett, a bajnok a Cselszki, második az Arsenal, ugyanannyi ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel, harmadik a pool. Azt hiszem szenzáció lenne, ha a valóságban is ez az eredmény lenne az év végén. Burnley BL indulás... A BL nagyon hasonló volt a tavalyi idényhez, angol házidöntõt hozott, bár Liverpool - Mu volt, melyet az elõbbi nyert meg. Az Uefa kupában (sajnos itt még a régi szisztéma van, várom a fifa manager 10-et 😛) orosz házidöntõ volt. Találtam még egy érdekességet, valahogy gyorsabban történt a mozgás az 5 éves rangsornál, gondolom tudjátok mirõl van szó. Az uefa az utolsó 5 év alapján rangsorolja a bajnokságok erõsségét. Az újrekezdés elõtt pl németország és franciaország kiesett a legjobb 6-ból, ROMÁNIA lett a 3. 4 BL résztvevõ hely, kíváncsi leszek most mi lesz az orosz házidöntõ miatt, fõleg, hogy a BL-ben is egész sokáig mentek a ruszkik. Ez az a táblázat, ahol a való életben magyarország a béka se..e alatt tartózkodik, ilyen bosnyák liga megelõzi, stb. Ha a Loki ma bejut a BL-be és ott is viszonylag jót megy, feljebb jöhetünk 😛.
A játékra visszatérve: Megfogadtam a tanácsotokat (fõleg Andretti), az új idényben + 700000-es mérleget csináltam az ötödosztályban, melyhez még hozzájött a gyõzelemért járó fél milka. Nem igazoltam vagyont keresõ játékosokat, hanem az ötödosztályból összeválogattam a legjobbakat minden posztra (semmi scouttal, megnéztem kb mennyit keresnek, ez alapján be is jött, amelyik jobban keres, viszonylag magasabb szintû)Így a saját fiatal csatártehetségemen kívül nincs 60 feletti játékos kiugró bérrel, max ilyen ezres amit keresnek. Személyzetbõl is inkább bénábbakat vettem negyedannyi fizetéssel. Szponzort is csak 2 évre szerzõdtettem egész jól fizet. Szóval köszi a segítséget, remélem a negyedosztályban sem megyek mínuszba.
matthias92
én az angol nyolcadosztályból az ötödosztályig minden évben feljutottam, ugyanazzal a kerettel. (jó mondjuk nekem egy világklasszisom volt, akit már a negyedosztály elején megakarták venni a MU-RM-Arsenal hármasok...

Sorry a dupláért az elõbb véletlen elküldtem mielõtt ezt leírtam volna.
"nem alap dolog a két év alatt két szintet ugrás" ez igaz, de nem is szokatlan, lásd Peterborough, Exeter City, akkor az új Wimbledon AFC vagy mi a nevük, õk is pár év alatt már a 6. osztályban vannak a legvégérõl ha jól tudom. Valahogy õk meg tudják csinálni 😉 (in real life)