11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
István100 #9961 Tudja valaki hogy lesz-e fusion patch?????Az egész csapatot lehessen irányitani 3-d-modban.Sajnos a 09-böl kihagyták ezt a részt,legalábbis ezt olvastam róla.A 08-ban nagyon király!!!Csak azt meg nem fordította le senki. -
István100 #9960 Kár hogy a végét már nem fejezed be.Majdnem kész van.Szép munka! -
István100 #9959 leslie87-légyszíves küld el nekem hogyan miként mivel kell fordítani.Köszönöm (címem:[email protected]) -
Mumus19861204 #9958 Esetleg ha közkinccsé tennéd, mely progival tudod szerkeszteni a nyelvi fájlt, lehet hogy valaki folytatná a megkezdett munkát. -
köszönöm -
CarterScott #9956 Hát ez szomorú tény, de azért én hálás vagyok az eddigi munkádért. Szerintem ez nagy segítség sokaknak (pl. nekem is)... -
#9955 magyaritást abbahagytam. nincs már sajnos annyi időm. remélem azért tudtam segiteni sok embernek igy is. azért igy már játszhatóbb azoknak akik nem tudnak angolul. -
opalzoltan #9954 Career->Career options-> és ott van a summary-n belül! -
marceapro #9953 és az eddig kapott ajánlataimat hol találom? -
#9952 a 08 2. 3D patch nem mukodne a 10-ben? Csak egy otlet. -
Mumus19861204 #9951 Sziasztok.
Először is nagy hála a magyarításért. De nem állom meg, hogy megírjam én is a posztokat... Sokkal jobb angolul... Az meg nem kifogás, hogy van aki most játszik vele először. Már 10 évesen tudni kell ennyit angolul hogy Central-Defender....Na Respect ettől függetlenül(nem lehetne egy olyan release amiben a posztok angolul lesznek?)
Kérdés: folyamatosan eltiltanak a kispadtól 2-3 meccsre, gondoloom megsértem a játékvezetőt. De én nem csinálok semmit. Nagyon idegesítő. Valaki esetleg tud megoldást?
-
Al Ashrad #9950 Én megvettem a 08-at anno és még így is szenvedtem egy fél évet, mire windows újratelepítés után (amit nem akartam...) sikerült megértetnem a programmal, hogy jogosult vagyok a patch feltelepítésére, mert legális a programom. Addig a ratyi 3-D-t kellett elviselnem, ami abból állt, hogy összevissza passzolgatnak, hiába állítasz be támadási irányokat, center, szélek, stb, vagy emberfogás, ebből szinte semmi nem látszódott a pályán. Miután felraktam a patch-et, hihetetlen mértékű javulást tapasztaltam, sokkal élethűbb lett a játék 3-D-ben. Na nem mondom, maradtak hibák, pl kapus kigurítja az ellenfélnek a labdát, vagy a védő ijedtében belerúgja a támadóba a labdát, amit az utána a kapu irányába visz tovább... de ezek ellenére is élvezhetőbb lett a 3-D mód. Most tehát, ha jól látom, a patch előtti állapotot vitték tovább a 10-be. Na ez az ami feldühít, ha ez warez elleni védelem, akkor jó nagy marhaság, mert az is megszívja aki megveszi a játékot. Amúgy szerintem érdemes áttérni a 08-ról a 10-re mert a 08 egy vicc kezdett lenni (nálam legalábbis). Fagyások, kilépések, stb. -
engine #9949 Ha tippelnem kéne ez is egy védelem a warez ellen. Hiába töri fel a többi védelmet élvezni nem fogja a játékot.
Más kérdés, hogy ezzel igazán azok járnak rosszul akik megveszik a játékot nem kevés pénzért és aztán várhatják a javításokat. Amit írtatok, a szerint még nem érdemes a 08-ról 10-re váltanom. Na majd 1-2 hónap múlva megint benézek hátha játék lett a programból :) -
gstup #9948 Szívemből szóltál AL Ashrad!:D Annyira jó játék,imádok vele játszani,de ez a 3d!?Nagyon sokat ront az élvezeten... -
Al Ashrad #9947 A 3-D borzalom volt a 08-ban is, amivel én játszottam. De a második hivatalos patch nagyon sokat javított rajta, onnantól kezdve nagyon sok meccset toltam 3-D-ben. Nem értem, miért nem tudták ÍGY átvinni a 9-be, 10-be, miért kell mindig várni egy javító patch-re... ennyire sügérek? -
gstup #9946 Sziasztok!Fm10-el játszom és sehogyan sem tudok 3d-ben kilépni meccs közben(feladni). Már egy éve játszok lassan a 9-el szóval tudom,hol azaz opció,de egyszerűen nem "világít" a gomb meccs közben,sem utána,szóval nem lehet sehogyan kilépni.Esetleg vlmi ötlet? Észrevétel:3d-s meccseken egyszerűen sírni tudnék.Katasztrófa amit megint műveltek.A hibák többsége a 09-ből lett átörökítve... Mintha életükben nem láttak volna egy igazi labdarúgó mérkőzést! -
Al Ashrad #9945 Ha kirúgtak, válogass az eddig kapott ajánlatok között, és dönts. ;)
Free játékosok is nagyképűek ám, kiscsapathoz nem jönnek. Lehet, ezért nem tudod leigazolni a játékost, mert túl "erős" a te csapatodhoz. -
atlético #9944 Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a FIFA Manager 09-et használom és a játékbeállításokban nem tudom beállítani azt, hogy a játékosok arca 3D-ben megjelenjen (úgy, mint a FM 08-ban), ez az opció szürke marad, nem is tudom megváltoztatni. Nem tudjátok, hogy miért lehet? Ezen kívül nem tudok 3D módban sem meccset nézni, pedig már mindent megpróbáltam. A játék jogtiszta, megvettem, és a gépigény is megfelelő. Tudtok segíteni? Előre is köszi. -
CarterScott #9943 Sziasztok!
Hogyan lehet free játékosokat igazolni? Van egy bizonyos André Ayew nevű játékos, akit szeretnék szerződtetni, de nem tudom, mert valami hibaüzinek tűnő szöveg megakadályozza ezt. (A játékosnak nincs klubja)
Előre is köszönöm! -
marceapro #9942 Ha kirugtak a csapatomból hogy tudok máshova szerződni? -
marceapro #9941 jó lett grat. várom már a teljes magyarositást. -
peter0 #9940 Nekem jó a link...amúgy igen, örülök, hogy magyarítva van a játék!! Én nem ezt mondtam...na remélem nincs harag!! :)) -
#9939 Itt az újab BÉTA magyarítás: Fifa Manager 10
na nem jo a link akkor:
http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55 -
#9938 Üdv mindenkinek!!! Ma rakok fel egy újab BÉTA magyarosítást! kb 70%-os!!! Több kirábbi hiba is javitva let amit jeleztetek és amit észleltem! -
gyerek90 #9937 Hello mindenki!
Nekem is ugyanez a problémám: salary budget is too low to sign this assistant.
A játékom eredeti...valaki másnál ugyanez probléma?
RetroMarco,opalzoltan ti hogy álltok a létesítményekkel?alzoltan? -
GGery000 #9936 hello szia mindenkinek
nem rég szereztembe a játékot és máris bajba kerültem :D:D vagyis nem jövökrá hogyan kell 3D-ben játszani mert eddig mindíg kommentárral játszottam a meccseket :D:D remélem tudtok segíteni...előre is köszi ...am nagyon jó a magyarítás ...már nagyon várom a teljes magyarítást :):P ... -
#9935 Én nem idegességből irtam, és elfogadom a kritikát mint pl az fmhungary oldalán is... Ezt muszály volt magyaritani... -
peter0 #9934 Igazából nem értem miért vagy mindig ideges ha valaki mond valami kritikát...de nagyokos olvasd már vissza amit én is írtam...ott nem csak negatív kritika van!! De azért annyira primitív ember nincs, aki 1 óra után ne tudná, hogy mi az a DM, CM, AM...de ha meg tényleg nem nézze meg szótárba!! És nem kell mérgelődni ha valaki mond valamit...olyan nincs a Világon, hogy mindenkinek minden tetszik! Csináld tovább és kész! Hihetetlen vagy...tudom, hogy nagy munka, de írtam, hogy szép munka!!! -
#9933 Nagyokos olvasd vissza vannak olyanok akik azért kezdtek játszani a játékkal mert magyar lesz. Aki még nem játszott vele az honnan tudná mit jelent pl: DM, CM,... Nem csak egy embernek csinálom hanem egy közösségnek!!!! ha nem tetszik nem kell felrakni! Üdv -
peter0 #9932 Hát egy a magyarítás nem rossz...de azért engem zavar, hogya játékosok posztja is le lett magyarosítva!! Az azért elég zavaró és az angol jobb volt így!!! Mert aki nem tud angolul az is csak tudta, hogy mi a jobb meg a bal oldal!! Ez engem zavar megmondom őszintén! Tudom, nem érdekel senkit sem de akkor is!! Amúgy szép munka!! -
CarterScott #9931 Köszi! Így már sikerült megtalálni! -
Al Ashrad #9930 Vagy éppen Del Piero visszavonult, mert nem hosszabbítottad meg a szerződését... -
North Park #9929 Hm.. az hogy mire mennyit költöttél az ott van a Finances -> Accounting Journalban az, hogy mennyit költhetsz még,a zt te döntöd el. az accounting journalban rányomsz évvégére (end of the season, ha nincs iylen akkor a hónapot próbáld) ott kiírja hogyha nem költesz senkire, nem adsz el senkit mennyid marad. eből próbálj gazdálkodni
üdv.:
-
Monder #9928 Sziasztok! Nálam van olyan hogy pl az Athletic bilbao a bl ben van de mindig vagy a valencia akik ugye nem idnultake bben az évben de itt még is ott vannak. nem tudom miért. lol -
#9927 Sam87 mi értelme van a pénz csinálásnak????
Hisz azért küzdesz hogy sikeres legyél nem? igy mi élmény van benne????
Hogy minden sztárt leigazolj és elmondhasd magadnak mekkora manager vagy???? -
CarterScott #9926 Köszönöm a válaszokat!
North Park! Én arra gondoltam az 1. és 2. kérdésnél, hogy hogyan van a pénz? Mert nem lehet megnézni, hogy mire költöttem, vagy hogy mennyit használhatok-e még fel. Tehát akkor máshogy fogalmazom meg: mennyi pénzt kapok pl. egy idény elején? Mert gondolom a végtelenségig azért nem költekezhetek. És jó lenne tudni, mik a keretek :) -
#9925 Köszönöm az elismerő szavakat! Dolgozom rajt!!! -
opalzoltan #9924 Retromarco:
A te játékod is eredeti??
Te is bővítettél minden egyes létesítményt?
Van elég pénzed is ?
Valószínű azért vannak a kevesebb pontszámok,mert pont levonások voltak év közben.
Az embereid meg talán azért tűnnek el,mert lehet hogy már évekkel ezelőtt elő szerződést kötöttek!Ez csak az én szerény véleményem...Nálam már volt ilyen itt a 10-ben h. eladtam játékost,de csak pár év múlva vitték csak el.
Leslie87:én is csak gratulálni tudok a fordításodhoz!!!!!!!!!!!!Ha esetleg tudok vmiben segíteni,szólj!!!! :D -
opalzoltan #9923 Az én játékom eredeti,2014ben járok.Szal tuttira nem ez a baj.Ha valaki tud orvoslást,kérem irjon :D -
kapokam #9922 Leslie87.
Relavituszokat tudnék sorolni neked ,arról hogy veszed a fáradságot és angolul nem tudó társaidat ki elégíted avval hogy magyarítod az FM10-et. Ezúton KÖSZÖNÖM én is neked!!!!!! Nagy tisztelettel.
Ui.NEEEEEEE hagyd abba kérlek.