Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    A miértre a válasz a következő:

Nem teljesen összehangoltan, és nem egy helyen működik az FM-et fejlesztő teljes csapat. Akik a játékot csinálják (kódolják), azok német székhelyűek, viszont mikor kész a játék (már sok hete, szerintem aug vége - szept eleje óta) akkor azt el kell küldeni az EA-nek (Az FM09-et igazgató részleg angliai székhelyű volt, szerintem idén is ez a helyzet), aki megcsinálja a tesztelést, ellenőrzést (például hogy a liga licenszeknek megfelelően készült-e el a játék), meg minden egyéb formális dolgot, továbbá ők küldik gyártásba az anyagot, ami megint se nem német se nem angol földön történik, és akkor még eltelik a gyártási és szállítási idő. Mivel ez legalább 1, de inkább 2 hónap, mialatt a fejlesztők nem tudnak a játékhoz nyúlni, ezért ők inkább máris egy patch-en dolgoznak, ami tavaly csak egy szeptember-november adatbázis frissítés volt, és a kiadás másnapján jelent meg az FM09.de-n. Az idei frissítés nem tudom micsoda konkrétan, még nincs meg a játék, és nem olvastam utána, de kiindulva a tavalyi dolgokból elég valószínű, hogy hasonló a helyzet.
    Remélem kielégítő a válasz.