Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Én mindig klubot alapítok. :P Nekem az az igazi. Angol 5. osztályból, illetve francia 3. osztályból viszem fel őket az első ligába, 3-4 év után már reális cél szokott lenni a liga / FA kupa győzelem (legalább döntő), egyszer egy US Marseille nevű csapatommal a francia kupa döntőjében 5-0-ra kaptam ki a párizsiaktól (az US Marseille még csak 2. ligás volt ekkor), a rákövetkező évben pedig csodálkoztam, hogy indulok az UEFA kupában, mint kiderült, a Párizs bajnok lett, így én, mint döntős indultam helyettük. :D Ezek a szép emlékek, szerintem ezekért érdemes játszani, sokkal jobb, mint leszerződök egy Chelseahez leigazolom a fél világot és mindent megnyerek minden évben...
    A másik nagy dolog, amikor egy labdarúgód válogatott lesz. Elmebeteg módon az US Marseille-be csak trikoloros játékosokat igazoltam. Vagyis 3 színű zászló állítva. :P Így a játékosaim franciák, olaszok, belgák, és különböző afrikai országok képviselői voltak. A kapusom 40 évesen is védett, olyan jól, hogy a francia válogatottba is meghívták. (még mindig másodosztály) Alig várom a 10-et a boltos remélem beszerezte már, mert bemegyek a boltba, két sor tele a dobozokkal, erre benyögi a csávó, hogy elfogyott. :D Mondom akkor ez a sok üres doboz itt a kirakatban, csak dísz? :D
    Majd jelentkezem, a fordítónak meg jó munkát!