Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Opalzoltan: én még csak a 08-as szisztémáról tudok beszélni, ott úgy van, hogy alapból 3 asszisztensed lehet, ha építesz ilyen centert vagy mi a francot, akkor már 5, ha továbbfejleszted, akkor végtelen...
    Peter0: ahol beállítod az edzéstervet, ott csinálj egy általad választott ritmust. Én személy szerint 2 részre szoktam szedni a csapatot, védők és védekező középpályások az első csoportba, támadók, és a többi középpályás (irányító, szélső) a második csoportba. Ezután beállítok egy ütemtervet az egész évre! Ezt a long-term- résznél tudod megtenni, hetente beállítod, hogy milyen tréningjük legyen. Lehetőleg minél változatosabb legyen. A sima trainingnél be tudsz állítani egyéni dolgokat, pl 40% regeneráció, 20% mentális skillek és elmented, mondjuk saját 1 néven, vagy pihenés néven, aztán csinálsz olyat is, hogy 80% skillek, 10% regeneráció, 10% fitness ezt is elmented skill néven, vagy tudja a fene, az a lényeg, hogy csinálj sok fajta egyéni tervet, mert az alapból felkínáltak elég bénák (08-ról beszélek, lehet a 10-ben már jobbak), ezután a long-term-ben ahogy már mondtam, az egész évre állítsd be a két csoportnak (védekezők - támadók) az ütemtervet, 2-3 havonta rakjál be pihenő hetet, vagy pl a védőknek defensive a támadóknak offensive moves vagy lesreállítás, passzolgatás, stb... Az év első 3 hetére fitnesst tegyél be az első 2 hétre hard fitness, a 3. hétre light. Ha így csinálod, SOHA nem fognak túlzottan kifáradni, és a fitnessük is rendben lesz(kivéve persze, ha lesérülnek év közben). Remélem segítettem. (ja és a kapusokról se feledkezz meg, nekik nem kell se fitness, se pihenés túlzottan, a mentálisra, meg a különböző skillekre tegyél). És mentsd is el az egész éves ütemtervet, hogyha új játékot kezdesz, akkor ne kelljen újra szenvedni a beállításokkal. Év közben bármikor módosíthatsz még az ütemterven...
    Benitooo: nem vágom a 10-et mi ez a quick save... a 08-ban a quick save akkor mentett CSAKIS, amikor rányomsz a mentésre...