Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Touch = labdaérintés (hogy tolod meg a labdát), labdakezelés (levétel)
    [Nem összekeverendő a Ball Control-al más játékokból, az konkrétan labdavezetés]

Flair = érzék, tehetség a játékhoz.

Technique = technikásság. milyen ügyesen mozgatja a bokáját cselezés közben, milyen jól dekázik, hogy tud trükközni a labdával. C. Ronaldo technikás játékos, Essien nem annyira technikás játékos.

Creativity = mennyire kreatív megoldásokat választ a játékos, mennyire tudja meglepni az ellenfelét. Cselezéskor mit választ, lövést megereszt váratlan szögből (mint Rudolf a Fiorentina ellen).

Hard man = kemény, ütköző, romboló játékos.

Penalty box = a büntetőterületen belül mozgó csatár. Puskás abszolút ilyen volt, becselezi magát, vagy ott kap labdát, és onnan lő gólt.

Target man = olyan játékos akire felrúgják a labdát, megtartja azt, lepasszolja vagy lefordul és távolról lő. (Target = célpont) Drogba tipikusan ilyen játékos.

Busy = Sokat mozgó, mindenhol felbukkanó, jó teherbírású játékos. Varga Józsi a lokiból. Válogatott meccsen is gólhelyzetbe kerül majd visszafut szerel, majd felfut a támadással.

Closing down = Ha jól emlékszem területlezárást és területvédekezést jelent, a másik véglet pedig a Pressure ami a szoros emberfogást jelenti. Nem vagyok biztos benne, úgy emlékszem ezt jelenti, de lehet már keverednek a kifejezések, régen játszottam.

Hold up = A játékos feladata az, hogy megtartja a labdát addig amíg a többiek felérnek a támadással.

Van egy morál rész ahol tudod szabályozni mennyire fussanak fel a támadásokkal, vagy inkább maradjanak hátul és ne nyíljanak ki. Továbbá minden poszton beállíthatod hogy mennyire támadó felállásban mozogjon.

A defensive line csak a védelmi vonalra vonatkozik, lestaktikával együtt érdemes feltolni, jó lövők esetén is érdemes feltolni hogy már 25-30 méterre a kaputól találkozzanak a csatárokkal, lestaktika nélkül gyors csatárok ellen meg érdemes visszahúzni, hogy ne legyen hova beívelni.

Továbbá meccs közben irányíthatod a taktikát hogy All-out attack vagy sit back meg hasonlók.

"A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lőnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-ről beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekről 1 szó sem esik benne."

Steven Gerrard meg valószínűleg a világ legjobb középpályásainak egyike, számtalan csodálatos gólja van és a megoldásai sokszor meccseket döntenek el, azonban a Loki ellen szinte semmit nem tudott felmutatni. Pedig az ő értékei 85-90 körüliek lehetnek. A foci nem egy statisztikai játék. A használati útmutató a játék használatát részletezi és nem a focit, illetve az azt szimuláló belső függvényeit a játéknak. Egy játék akkor jó ha nehéz, és nem akkor ha első évben megnyersz mindent. Ennek is van tanulási folyamata, illetve meg kell szokni a környezetet és a dolgait. Ha ehhez nincs türelmed nem kell leszarozni, hanem válassz más játékot. A játék belső függvényeit nem ismerem, nem tudom megmondani, hogy miért hagyja ki a helyzeteit, de sok évet sok fifa managerrel lenyomtam és elég magabiztosan tudom állítani, hogy sok random és hullám függvény vezérli az eredményeket. Ahogyan a valóságban is, úgy itt is van olyan hogy hosszú ideig nem megy egy csapatnak, nincs szerencséje, és minden körülmény ellene van, de idővel ez megfordul (vagy más csapathoz mész, esetleg kirúgnak).

Valószínűleg az adatbázisban vagy a kódban adat párosítási vagy átadási hiba történik. Pontosan nem lehet meghatározni hogy generális vagy egyedi hibáról van szó. Van hogy a dolgok nem tökéletesek.

A fent leírtak nem belső függvények ismerete alapján történt hanem tapasztalat, illetve racionális nyelvi megközelítés. Továbbá nagyon sok random és hullám függvény eltakarja a tényleges belső függvényeket így elég nehéz biztosat állítani a működésükről.