Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Bebel
    Sziasztok!Segítsetek légyszi.Bár elég jól nyomom az angolt nem tudom pontosan h bizonyos szakkifejezések mit jelentenek és így elég nehéz jól játszani. Szal aki tudja magyarázza már meg ezeket h mit jelentenek és mire jók: Touch,flair,technique( ezt értem de nem tudom pontosan mi, labdakezelés?),creativity( ezt is értem de ha ez az érték magas az miben nyilvánul meg,mire jó?). Aztán a playing styles-nál: hard man,penalty box,busy? Taktikánál: Closing down. Hogyan határozhatom meg hogy a csapatom támadjon vagy védekezzen? Psuztán azzal milyen felállást választok meg h a deffensive line milyen magasan van? Aztán még valami. A ligában a legjobbcsatáraim vannak, mégis rengeteg kapufát lőnek,üres kapura is.Pedig a finishng 60 körüli nekik.( ha ez számít egyáltalán) Fifa manager 09-ről beszélek, eredeti játék, használati útmutatóval ami egy lapát szar szerintem,ezekről 1 szó sem esik benne.
    Aztán még itt van az is,hogy megnyertem a ligával párhuzamosan egy kupát mégsincs bent a trophyroomban.Ugyanígy nem jelzte azt sem ha bajnokságot megnyertem.(English Reginal north) Ez miért van?
    Előre is köszi a segítségeteket!