Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • matthias92
    http://k epfeltoltes.hu/090921/riyadh123nasr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Régebben játszottam az Al Nasr nevű csapatommal. Most úgylátom kitettek magukért, igaz többszörös emberelőnyben, meg sokkal jobb csapattal, de rengetegszer jobb eredmény született.
    Mellesleg ismét egy galaso születőben, ezen a mérkőzésen is játszott, hiszen Monteagudo (az eredeti védekező középpályásom, aki piroslap miatt nem játszhat egyelőre, bár így évvégére a szerepét Canizalez szntem átveszi).
    Érdekesség, hogy összesen úgyemlékszem 5 játékosom (+én) szerepel nemzetközi válogatottakban, ebből kettő a bolívban (egy 48as AM - kérdés, hogy hogykerült be -, illetve a 65ös Canizalez).
    Ha jobban megnézitek az összeállításomat, egykét érdekes név is fogadnifog titeket. :))))
    Amúgy van rá esélyem, hogy néhány év-évtized múlva már a frissen felhozott tehetségeket is letudom szerződtetni az arabvilágból? Hisz elkezdett a piac zsengeni azoktól, akik 18 évesek, és a skótjaim level 70-nek ítélik meg őket...
    Egyelőre az a panaszuk hogy nagyobb klubbokba akarnak szerződni :(