Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Milyen jegyárakkal játszol AdamBeyer?
    Nagyjából úgy lett belőve a patch, hogy 2000 FORINTOS! (tehát a legolcsóbb 7 eurós jeggyel)legyenek meg a valós tavalyi átlagnézőszámok. Sajnos még ez sem reális ár (túl magas) mert sok helyen az éves diákjegy kerül ennyibe, továbbá 7 euró alatti jegy nincsen, pedig a legtöbb helyen 1000-1500 forintos jegyárak vannak. Szerintem újpesten is 1500-2500 forintos jegyek vannak, és a tavalyi átlagnézőszám nem volt több 4500-nál, arra pedig teszteltem és jó volt emlékeim szerint...

Alsóbb osztályban abból lehet gond, hogy az A és B csapatnak ugyanaz a nézőszorzója, így a B csapatok erősen megdobják a nézőszámot, még ha a másodosztály szorzója csökkenti is.

gyaller:
    TV contract nem nagyon van közép és kelet európában. Szerintem csak nagyon nagy csapatok kapnak (Debrecennel 7 zsinórbeli bajnoki cím után és 5 zsinórbeli bl csoportkör után sem kaptam) egyébként a központosítottan elosztott TV money meg fog felelni a hfm-ben a valóságosnak. (már amennyire a szerződés publikus részét át lehett vinni a játékba az editoron keresztül)

chriss21: tudomásom szerint is úgy van, ahogy takibalint mondja.