Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Még egy kérdés. :D Ez most jutott az eszembe. Nézegetem a pénzügyi helyzetet és év végére minusz 700 000 Eurot jósol (font át van állítva eurora). Most plusz 900 000-em van valamint 1 millió személyes pénzem. A negyed osztályt vezetem 10 forduló után, ahogy néztem a csapatokat, 58-as lehet az átlag szint. Néhány jobb csapatnak van 60, vagy 60+os játékosa. Nekem a legjobb játékosom egy 36 éves veterán 62-es csatár (a liga legjobb góllövője eddig, plymuthtól vettem), a többi játékosom mind 60 alatt van. Ez a srác heti? 3500-at keres, néhányan 1000+, a többi ezer alatti. Megnéztem a kiadásokat, heti? havi? 14000-et keres a 3 fős személyzetem (assistant manager, youth team coach, scout), én valami 2000-et. Ha ezeket összeadogatjuk, év végére valóban elfogyhat a pénz. Nos, a kérdésem a következő: hogyan tudok jelentős bevétel növekedést elérni? Majdnem 9000 fős a stadion, majdnem teltházas, de drágítani már nem tudok a jegyeken, mert akkor kevesebben jönnek a nézők. A szponzor lófütty, még az 5. osztályban szerződtem le vele 4 évre, mert nem engedett idő csökkentést. 180 ezret fizet kb évente... Nos, a lecke fel van adva. Ha eladom a jó játékosaimat, soha nem jutok fel, tehát ez kizárt. Így is kölcsönben van néhány tehetségem, akiknek a bérét már nem akartam fizetni. Tanácsok? :)