11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Szerintem inkább olvasd figyelmesen a fórumot.
    Olvass vissza: #9475

NB1-NB2-NB3 valós nevekkel, reális erőviszonyokkal, valós pénzügyi helyzettel. És hónap végén jön a komplett HFM, csomó képpel és szurkolói hanggal.
  • matthias92
    08-cal játszok :)
    amugy folytattam a Newportos mentésemet!
    Már a rájátszók között vagyok 10 fordulóval a szezon vége előtt. Nagyon szoros a ponttáblázat. 57 pontos a második, míg a 8-9dik is 50 pontos. Énis.
    Az Fa kupából kiütöttem összesített 4-1re a Charlton Athleticet (idegenben 1-1; otthon 3-0), most a Swansea City ellen sorsoltak össze. Otthon 2-0ra megvertek, ki is léptem idegességemben.
  • Al Ashrad
    A 08-ban is volt hasonló problémám, a lehetséges okok: olyan karaktert ne tegyél csapat, vagy játékos nevébe, amelyet nem tud kezelni a játék, pl az "ő" betű, valamint az ilyen ä, stb is gondot jelenthet.
  • matthias92
    szeretném megcsinálni a magyar bajnokságot megye2ig (ötödosztály), persze a játékosok neveit meg képességeit nemtom állni...
    meg a szaudi bajnokságot is vagy 3-4edosztályig jólenne megcsinálni... mikor legutóbb magyarokkal próbálkoztam utána nemlehetett játszani a magyar ligát.
    editor vagyiesmi nincs esetleg savehez? ill vki elmagyarázná, hogy mit ronthattam el?
  • matthias92
    SpVgg Unterhachingot vállaltam fel, megvásároltam, majd a tőkémből elkezdtem gazdálkodni. Másfél milkót tudtam felhasználni...
    A felkészülési meccsek jólsikerültek, minden meccsen győzelmet arattam.
    Az első fordulóban az SSV Jahn Regensburg ellen játszottunk, idegenben. Egy laza 10-essel megis vertük őket (3as emberelőnyben). A tartalékok a Bad Kötztinget fogadták itthon. 3-0ra meg is verték őket.
    Időközben vásároltam 1-2 játékost, köztük egy új kapust a tartalékokhoz, gondolván hogy pár év múlva már jó játékos is lehet belőle. 18 éves, 61es levelje van. Majd meglátjuk milesz belőle.
    DFB pokalban meg összesorsoltak a borussia dortmunddal, aki otthon ki is ejtett 3-0ra.
  • Al Ashrad
    Nekem van magyar 5. osztályom, de nem reális, általam kitalált csapatokkal van tele 1. osztálytól lefelé. :) Viszont így sokkal izgibb. 1-1-1-1-2 a szisztéma ami alapján csináltam, sztem te is megpróbálkozhatsz vele. (ja és az enyém 08-os) Nem egy nagy ördöngősség megépíteni egy ligát.
  • matthias92
    szerettem volna egy izgalmas játékot letolni, ahol nem veszek meg szar csapatot... board rámbízott egy rakat lét, megvenném Steve Banks-et, az angoloktól.. nemis túl drágán... fizetése drága... a board nem engedi, mert a többieknek 100 font körüli fizetése lenne, ennek meg többezer. na mondom ok, akkor veszek gyengébbet. 300 fontos fizetéssel sem engedett kapust vásárolni. de azért ragaszkodtak a 120ezres transzfersztámogatáshoz... namondom fasza.
    FC Zweisimmen szépen muzsikál, a kezdeti sikertelenségen megpróbáltam erőtvenni, 4-1-2-1-2 formációval játszok, az ifiket leszarom, onnan hoztam fel pár jó játékost. Még mindigcsak a midtable környékén foglalok helyet, kb. 10 pont hátrányban az elsőtől. Semmi esélyem nem lesz a továbbjutásra, pedig a menetelés kezdetekor úgytűnt. Majd megpróbálok jójátékosokat összeszedni, minden posztra.
    Kinek vanaza magyar ötödosztályos csomagja? Az miféle?
  • Al Ashrad
    Valamit elrontottam az editorban ezért azt kijavítva újrakezdtem az idényt, ugyanúgy az 5. osztályból, most is megígértem, hogy feljutok, és első lettem, így ez az ígéretem most teljesült...
    Még a nagy átszerkesztés előtt volt, hogy Torghelle Sándort leigazolta a Bayern, majd a Barcelona 17 millióért. Most az újrakezdés előtt a Bochum igazolta le 8 milkáért. Kíváncsi leszek az újrakezdett játék során ki fogja elvinni. Kicsit növeltem rajta, 73-asra húztam fel, szerintem így reális, ha hajnal, gera, meg huszti 74-75 szintesek. Szegény Sanyi meg valami 64-es volt, Szabics erősebb volt nála. Jó lett ez az editor átszerkesztés, kár, hogy ti már nem a 08-at toljátok, akkor megtudtam volna mutatni valahogy. Az országok többségében a mostani csapatok játszanak, tehát hiába 07-08-as idény, a Burnley van az első osztályban. Az első év végén vagyok, a döntőig vezettem Svédország válogatottját, de a németekkel már nem bírtam. A Burnley amúgy 4. lett, a bajnok a Cselszki, második az Arsenal, ugyanannyi ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel, harmadik a pool. Azt hiszem szenzáció lenne, ha a valóságban is ez az eredmény lenne az év végén. Burnley BL indulás... A BL nagyon hasonló volt a tavalyi idényhez, angol házidöntőt hozott, bár Liverpool - Mu volt, melyet az előbbi nyert meg. Az Uefa kupában (sajnos itt még a régi szisztéma van, várom a fifa manager 10-et :P) orosz házidöntő volt. Találtam még egy érdekességet, valahogy gyorsabban történt a mozgás az 5 éves rangsornál, gondolom tudjátok miről van szó. Az uefa az utolsó 5 év alapján rangsorolja a bajnokságok erősségét. Az újrekezdés előtt pl németország és franciaország kiesett a legjobb 6-ból, ROMÁNIA lett a 3. 4 BL résztvevő hely, kíváncsi leszek most mi lesz az orosz házidöntő miatt, főleg, hogy a BL-ben is egész sokáig mentek a ruszkik. Ez az a táblázat, ahol a való életben magyarország a béka se..e alatt tartózkodik, ilyen bosnyák liga megelőzi, stb. Ha a Loki ma bejut a BL-be és ott is viszonylag jót megy, feljebb jöhetünk :P.
    A játékra visszatérve: Megfogadtam a tanácsotokat (főleg Andretti), az új idényben + 700000-es mérleget csináltam az ötödosztályban, melyhez még hozzájött a győzelemért járó fél milka. Nem igazoltam vagyont kereső játékosokat, hanem az ötödosztályból összeválogattam a legjobbakat minden posztra (semmi scouttal, megnéztem kb mennyit keresnek, ez alapján be is jött, amelyik jobban keres, viszonylag magasabb szintű)Így a saját fiatal csatártehetségemen kívül nincs 60 feletti játékos kiugró bérrel, max ilyen ezres amit keresnek. Személyzetből is inkább bénábbakat vettem negyedannyi fizetéssel. Szponzort is csak 2 évre szerződtettem egész jól fizet. Szóval köszi a segítséget, remélem a negyedosztályban sem megyek mínuszba.
  • matthias92
    én az angol nyolcadosztályból az ötödosztályig minden évben feljutottam, ugyanazzal a kerettel. (jó mondjuk nekem egy világklasszisom volt, akit már a negyedosztály elején megakarták venni a MU-RM-Arsenal hármasok...
  • Al Ashrad
    Sorry a dupláért az előbb véletlen elküldtem mielőtt ezt leírtam volna.
    "nem alap dolog a két év alatt két szintet ugrás" ez igaz, de nem is szokatlan, lásd Peterborough, Exeter City, akkor az új Wimbledon AFC vagy mi a nevük, ők is pár év alatt már a 6. osztályban vannak a legvégéről ha jól tudom. Valahogy ők meg tudják csinálni ;) (in real life)
  • Al Ashrad
    Az első évben sem volt pozitív, kb 100000 veszteség volt. Az új évben annyi a különbség, hogy jött 4-5 új játékos, akik elég jól keresnek, + a 3 tagú segítőgárda is viszi a 14 ezret. Idén még kompenzálhatom a kiesést a saját vagyonomból, de jövőre, ha feljutok, márpedig fel fogok jutni a 3. osztályba, akkor lesznek problémák.
    Ott az lenne a feladat, hogy ne essek ki... mert ez a keret azért nem olyan hűde erős a 3. osztályhoz. Ha kölcsönbe / eladnám a 36 éves gólvágomat, aki 5 meccsen 9 gólt lőtt eddig (nem minden meccsen játszatom, mert sérülékeny, meg má öreg :D), akkor kb 3 embernyi fizetést megspórolnék, viszont a bentmaradás erősen kétséges lenne, mert a többi "gólvágó csatárom" átlagban 20-24 éves és jó, ha minden negyedik meccsükön betalálnak. Van egy szupertehetségem, de ő még nem elég fejlett, kölcsönben van, így nem tudná pótolni. Ezek ám a nagy gondok. Lehet az lesz, hogy félévig kölcsönadom az öreget, ezáltal legalább félévnyi fizetést megspórolok. További ötletek? :O Nem lenne jó csődbe vinni egy ilyen jó kis csapatot.
  • Andretti
    Szerintem nem alap dolog a világban hogy 2 év alatt 2 feljutást megcsináljon egy csapat (előfordul, de nem mindennapos) és nem biztos hogy egy ilyen kétes siker reményében csődbe kell vinni a csapatot. A heti 3500-at kereső játékos évi fizetése 182 ezer + a bónuszokkal simán lesz 200 ezer. Továbbá újoncként lehet egyszerűbb kiadást csökkenteni, mint bevételt növelni. Illetve nagy kérdés, hogy ha idén a magasabb osztályban vagy ahol elvileg nagyobb pénzek mozognak, akkor tavaly hogy élted túl az idényt pénzügyileg? Ha akkor is veszteséges volt, akkor baj van, és inkább kiadást csökkents, ha tavaly pozitív volt, akkor pedig kövest a tavalyi példát.

A feljutással kapcsolatban pedig valószínűleg a játék az egyenes ági feljutást érti feljutás alatt, és a play-off-os feljutást nem. Emiatt nem bug, hanem concept "hiba" vagy felfoghatjuk feature-nek is. Ez van, így kell játszani.
  • Al Ashrad
    Még egy kérdés. :D Ez most jutott az eszembe. Nézegetem a pénzügyi helyzetet és év végére minusz 700 000 Eurot jósol (font át van állítva eurora). Most plusz 900 000-em van valamint 1 millió személyes pénzem. A negyed osztályt vezetem 10 forduló után, ahogy néztem a csapatokat, 58-as lehet az átlag szint. Néhány jobb csapatnak van 60, vagy 60+os játékosa. Nekem a legjobb játékosom egy 36 éves veterán 62-es csatár (a liga legjobb góllövője eddig, plymuthtól vettem), a többi játékosom mind 60 alatt van. Ez a srác heti? 3500-at keres, néhányan 1000+, a többi ezer alatti. Megnéztem a kiadásokat, heti? havi? 14000-et keres a 3 fős személyzetem (assistant manager, youth team coach, scout), én valami 2000-et. Ha ezeket összeadogatjuk, év végére valóban elfogyhat a pénz. Nos, a kérdésem a következő: hogyan tudok jelentős bevétel növekedést elérni? Majdnem 9000 fős a stadion, majdnem teltházas, de drágítani már nem tudok a jegyeken, mert akkor kevesebben jönnek a nézők. A szponzor lófütty, még az 5. osztályban szerződtem le vele 4 évre, mert nem engedett idő csökkentést. 180 ezret fizet kb évente... Nos, a lecke fel van adva. Ha eladom a jó játékosaimat, soha nem jutok fel, tehát ez kizárt. Így is kölcsönben van néhány tehetségem, akiknek a bérét már nem akartam fizetni. Tanácsok? :)
  • takibalint
    "Nem ertem el a kituzott celt, a feljutast" Na igen, ilyen furcsasagok mindig voltak a jatekban, es ugy latom nem valtozott. Remelhetoleg a 10-ben mar nem lesznek.
  • Al Ashrad
    Még mindig a 08-al játszok, a 09-et már nem veszem meg, hisz nemsokára itt lesz a 10. Létezik, hogy szivat a játék? Nem engedi, hogy egynél több menedzserként játszak. Eddig működött, de most, miután 1 hónapnyi meló után megszerkesztettem az összes létező csapatot, reálisan, 3 menedzseres játékot terveztem, egy angol 5. egy francia 4., egy magyar 5. ligában. A csapatokat meg is kreáltam, és amikor oda jutok, hogy player manager leszek-e vagy más, az elsőnél beállítom, és mikor a második menedzsernél kérdez rá, a windows hibát észlelt és kilép a játékból. Mi lehet a gond? 1 játékos módban simán megy minden, így kezdtem el, mert máshogy ugye nem bírtam, angol 5. osztályban 4. lettem, és most vezetem a 4. osztályt. Itt lenne egy másik kérdésem is. Szezon elején azt ígértem az első idényben, hogy feljutok a csapattal a 4. osztályba. Év végén 4. lettem, de a rájátszást megnyertem, így feljutottam, mégis a játékosok bizalma gyengült, mivel NEM ÉRTEM EL a kitűzött célt, vagyis a feljutást. Ez mi??? :D
    Na ennyit mára.
  • takibalint
    Adj el par jatekost, ha igy folytatod, akkor vagy irugnak, vagy csodbe viszed a klubbot.
  • van der vaart
    Sztem transfer-el :(!!! Most igyekszem nagyot alkotni a Catania-val,fair-play végett indulhattunk az UEFA kupában és még az olasz kupában is állok 1enlőre!!! Az UEFA kupában má bejutottam a csoportba!!! 3 selejtező után :):):)
  • matthias92
    én a svájci hatodosztályban kezdtem az Fc Zweisimmennel. Úgy gondoltam, hogy miután feljutottam az ötöd/negyedosztályba, és a b csapatom is résztvesz a bajnokságokban, elmegyek egy másik csapathoz. mondjuk németországba/spanyolba, majd a másik országba is beköszönök. és a végén esetleg visszamehetek svájcba. :):):)
  • Andretti
    -21 millió az rengeteg. De nagyon rengeteg. Hogy sikerült összehozni?

matthias92:
    Szerintem a spanyol/német harmadosztály vagy a svájci másodosztály jó kiindulási pont. Esetleg kipróbálhatod a magyar nb3-at, ha nagyon nagy kihívásra vágysz, a #9475-ös hozzászólásban ott a tesztadatbázis, nem árt neki némi tesztelés.
  • opalzoltan
    Nincs mit.BÁR volt már néha nálam hogy mínuszba szaladtam évvégén pl. a fizetésekben is,vagy nem teljesítettem azt amit megígértem,de akkor sem volt problémám.Csapat válogatja... :)
  • matthias92
    nembaj, 2012ben jön a Planet X, majd akkor amiatt fogunk meghalni
    kezdek egy játékot, szerintetek spanyol, német, vagy svájci alsóosztály (mondjuk heted, vagy hatod) legyen?
  • van der vaart
    Üdv! Köszi a segítséget mindenkinek!!! opalzoltan: a Calcio Catania-val vagyok és sajna az ígéreteim se jöttek be az első évben,de azért köszi,a második évben már lejjebb adtam,így remélem a következő,3. idényben majd plusszos leszek!! még1x köszi nektek
  • opalzoltan
    ...bocsi,a választ van der vaart-nak címeztem :)
  • opalzoltan
    Próbálj meg pénzt kérni,éspedig a financial status-on belül,Ask for additional money.Nekem szokott segíteni.Mert én már a 2. idényem kezdem -15M-val és az előző szezonban is kihoztam plusszosra.Ja,persze ehhez kell némi siker is és túl teljesíteni amit év elején megígértél.Bár ez függ az osztálytól is.Hol játszol?
    Én azért vagyok mínuszos,mert építettem jó pár youth camp-ot :)
    üdv,pal
  • gstup
    Nem hinném,bl döntő?:D Nekem 20 m eurót hozott a konyhára...
  • van der vaart
    Üdv mindenki!! -21m a cash!!! Ki tudom e vhogy 1enlíteni??,mert kéne 1 jó cserekapus,a transfer-re van vmennyi pénzem,de mivel minuszos vagyok így nem vásárolhatok!! (Loan-ba,pedig csak 4m enged) :(
  • Al Ashrad
    Kamu, mert az inkák naptára ha véget ér, újraindul az elejéről. :) No para ecsém. Amúgy meg mi a franc az, hogy novemberig kell várni az új játékra? :D
  • matthias92
    de buta vagy, tudhatnád hogy 2012ben itt a világvége. az inkák is megmondták.
  • Andretti
    "...már végre.." Ha ezt kihagytad volna sokkal, de sokkal kellemesebb lett volna olvasni a hsz-ed.

Most jöhet a tippeljük meg Yurij életkorát: a smiley-k ból én 13-14 évre következtetek. Tehát nem te veszed meg a játékot, hanem apucit megkéred, hogy ugyan már legyen oly kedves. Ha idősebb vagy akkor meg csak neked ciki hogy a magyaron kívül semmit nem értesz.

Mert 13-14 évesen igazán makoghatnál már valami idegen nyelven. Orosz, német, angol, olasz, francia mindegyik rendelkezésre áll a játékhoz. Mások nyelvvizsgát csinálnak 13-14 évesen, neked úgy látszik csak alpári fórumhozzászólásra telik.

Alulinformáltságod meg már csak hab a tortán, hogy olyanba sikerül belekötnöd, aki évek óta abban segédkezik, hogy elkészüljön végre egy magyarosítás. Nem baj Yurij, egyszer majd eljön a te időd és sikerül a porba gyaláznod valakit, ami után verheted a melled.

Ha ilyen a következő generáció, ki fogja a Fifa Manager 2025 magyarosítását megcsinálni???
  • takibalint
    Addig is kezdj el tanulni angolul, vagy nemetul.
  • billy76
    akkor ezt nem fogod meg venni ebben az esetben, mert nem lesz újabb magyarítás a játékhoz...
    andretti meg azért írta amit írt, mert te az x edik ilyen egyszer felírok a fórumra mikor lesz magyarítás gyerek vagy, és ő rengeteg energiát feccelt a magyarításba, nem sokan segítettek, de kérni, sőt követelni mindenki tudott...

az FM hez azért van magyarítás, mert évek óta mindig megcsinálják hozzá, míg ehez 5 éve volt utoljára és annyi az új szöveg, hogy a rendelkezésre álló fordítók számára képtelenség volt a feladattal megbírkózni...
    egyébként ha adhatok tanácsot augusztusban ne vedd meg a játékot, novemberben jön az új a fifa manager 10...
  • Yurij
    Andretti:
    Nehogy már te mond meg mikor veszem meg,kisgyerek.
    Kérdeztem nem követeltem te fogyatékos!!!
  • Andretti
    Ha követelőzni van kedved, akkor ne is vedd meg...
  • Yurij
    Mikor lesz már végre magyarositás a teljes játékhoz?Mert mig nincs addig nem veszem meg.
  • gstup
    Köszönöm szépen a segítséged!

Üdv
  • Andretti
    Azt hiszem csak az aktuálisan menedzselt klubot veheted meg, azt pedig a Career menüben valamelyik menüpont alatt. Az biztos hogy valahol a bal alsó sarokban van egy "buy this club" gomb. Egy negyobbacska csapat 200, 300 millió euró, egy kisebb angol 4. 5. osztályú klub nincs olyan sok, csak 20-30 millió euró körüli. De lehet nem tökéletesen emlékszem.
  • gyepesjoint
    nem tudom láttátok-e,de kijött 1 FIFA Manager 10-es trailer,igazából csak azt mutatja be,hogy lesz benne multi :)
    katt
  • ruszilaci
    sziasztok!!
    van egy kérdésem hogyan lehet megvenni egy futball klubot aki már vet az kérlek írja nekem le nagy vonalakban legalább miket csináljak és kb mennyi zsé kell hozzá!!! várom a válaszotokat!!! Elöre is köszi!!!!
  • opalzoltan
    Hali!
    Merchandising,kit,shirt number alatt a jobb oldali kis 10-es mez,és utána ott tudod cserélgetni a mez számokat.
    Üdv,pal
  • gstup
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem:az egyik játékosom az év végén azt kérte tőlem,hogy a következő idényben adjam oda neki az 1-es számú mezt.Meg is ígértem neki,viszont fogalmam sincs,hogyan és hol kell ezt beállítani.Szóval ha vlki tudja az írja meg.Köszönöm

ui.: 09-es manager,csak azért írom,mert vannak akik 08-ról is szoktak beszélni.

Üdv