Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Még mindig a 08-al játszok, a 09-et már nem veszem meg, hisz nemsokára itt lesz a 10. Létezik, hogy szivat a játék? Nem engedi, hogy egynél több menedzserként játszak. Eddig működött, de most, miután 1 hónapnyi meló után megszerkesztettem az összes létező csapatot, reálisan, 3 menedzseres játékot terveztem, egy angol 5. egy francia 4., egy magyar 5. ligában. A csapatokat meg is kreáltam, és amikor oda jutok, hogy player manager leszek-e vagy más, az elsőnél beállítom, és mikor a második menedzsernél kérdez rá, a windows hibát észlelt és kilép a játékból. Mi lehet a gond? 1 játékos módban simán megy minden, így kezdtem el, mert máshogy ugye nem bírtam, angol 5. osztályban 4. lettem, és most vezetem a 4. osztályt. Itt lenne egy másik kérdésem is. Szezon elején azt ígértem az első idényben, hogy feljutok a csapattal a 4. osztályba. Év végén 4. lettem, de a rájátszást megnyertem, így feljutottam, mégis a játékosok bizalma gyengült, mivel NEM ÉRTEM EL a kitűzött célt, vagyis a feljutást. Ez mi??? :D
    Na ennyit mára.