Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • atlético
    Sziasztok! Én nemrég kezdtem el Fifa Manager 08-al játszani (a 09-et nem vitte a gépem), és néhány tanácsra lenne szükségem, amit nem találtam meg az előző bejegyzésekben. Karrier módot játszok, most a mexikói első osztályban vagyok a San Luis csapattal, előtte két idényt lenyomtam Dél-Afrikában, majd egy felet Guatemalában, onnan csábítottak el a San Luishoz. A kérdéseim a következőek lennének:
    1. Lehet a játék kezdetén beállítani az átigazolásokat a jelenleg aktuális csapatok szerint, mint a sima Fifa 09-ben?
    2. Érdemes kisebb csapattal kezdeni? Mert az elején elkezdtem nagycsapatokkal, és az idény közepén többtől is kirúgtak, mert sorban vesztettem a meccseket... A kisebb csapatokkal talán lehet így tapasztalatokat szerezni?
    3. Tud valaki valami jó edzési módszert? A játékosaim gyakran kimerültek, és nem jól teljesítenek?
    4. Hogy lehet a játékosokat jól fejleszteni, és mire kell odafigyelni?
    5. Tudom, hogy minden meccs és minden csapat más és más, de nincs valami jó tipp arra, hogy milyen felállás ellen mi a jó felállás? Mire kell odafigyelni, és van rá valami jó recept, hogy hogyan lehet jó felállást és taktikát választani? Vannak csapatok, amiket nem tudok megverni, próbáltam már ezer felállást, de mégsem.
    6. Miért van az, hogy az idény elején a barátságos mérkőzéseket 6, 7 góllal hozom, és az elején még 4-5 meccset is sikerül nyernem, aztán ahogy haladunk az idénybe, annál keservesebb?
    Előre is nagyon köszönöm mindenkitől a segítséget, várom a válaszokat.
    Sziasztok.