11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • George30
    Sziasztok. Andretti Csak érdeklődnék, hogy a fordítási munkámmal nem vagy elégedett vagy csak lassan dolgozom :-)) mert nem kaptam tőled új anyagot illetve a leveleimre se reagálsz...
  • qkackagabika
    Szia!

Szeretnék veled este beszélni, mert lenne egy-két dolog, amit tisztázni szeretnék... Köszi az eddigi adatbázisos segítségeket, de ha van egy kis időd, légyszi szánj rám pár percet

Köszi:

Qkacka
  • Andretti
    Nézegettem, de most nincs kedvem meg időm azzal foglalkozni, úgyhogy majd legközelebb... például ha kijött a 2010 :D
  • Andretti
    Feltöltöttem a HFM tesztadatbázist, és a hozzátartozó címereket.

Tudnivalók:
    -Ajánlott hozzá az update 2, de nem szükséges.
    -NB1, NB2, NB3 kicsit módosított 1-2-8-as verziója, de csapatok szintjén 100%-os.
    -Az adatbázis a játékhoz igazodva 2008 júni 1-én indul, de van pár fix igazolás benne (félévkor, évvégén), így frissul időközben az adatbázis.
    -Pénzügyek szintjén közel vannak a reálishoz a magyar költségvetések.
    -Megjelenő nézők szintjén is közel vannak a reálishoz a várható nézőszámok (7 eurós (2000 Ft-os) jegyárak mellett!).
    -A játékoserősségek nagyjából valóságosak az NB1-ben. Az NB2 erősen, az NB3 nagyon erősen túlértékelt.

Több nem jut eszembe. A hibákról írjatok ide, nem volt tesztelve, bármi előfordulhat, felelősség csak a használón van.
  • billy76
    andretti olvasom másik fórumon, hogy meg akarod fejteni a kupa scriptet?
    a tcm 2004 scripje miatt (nincs uefa csoportkör) én is fejtegetem, ha gondolod cseréljünk tapasztalatot...
  • billy76
    nem várható magyarítás frissítés a játékhoz...
    a fordítók száma oly csekély volt (bár aki fordított, az dolgozott lelkesen)a fordítandó anyag olyan hatalmas, hogy nem lehetett siker...
    előre mondtam, hogy a Fifa Manager 2010-nek a magyarításához lehet alap, de szerintem a mostaniakat látva abból se sok várható...
    aki magyarul akar játszani beéri ennyivel, vagy játszik a részletesebb Football Manager 2009-el magyarul...
    ez van...

• qkackagabika
    Andretti!
    Légyszi írj majd, hogy hogy állsz az adatbázis scripteléssel, vagy mi a helyzet. Nem siettetni akarlak, csak érdekel , hol áll a projekt?

köszi

Qkacka
  • Andretti
    akkorra, amikor lesz elég fordító, aki csinálja rendesen.
  • matthias92
    Newport SC eredményei:
    3-3 döntetlen a Stoke cityvel, a középmezőnyből a rájátszókig (3-6) ugrottam fel, a csapat jól játszik mostanság. Kiejtettem a Cardiffet a FAkupából, az isten megint valami elsőosztláyúval hozott össze, szerintem azis meglesz:)
    Ismét továbbfejlesztem a stadionomat, most 27000 fő befogadására lesz lehetőségem. Körül-belül három hónapig fog tartani a bővítés. Remélem legalább rájátszással sikerül elsőosztályba jutni.
  • NIVIDIA
    Andretti de kb. mikorra várható a teljes magyarítás?
  • Andretti
    Visszaolvasni tudni kéne...

#9406:

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip
    Letöltöd, és a benne lévő translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be, akkor egy kis része magyar lesz a játéknak.
  • atlético
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne: vett már meg valaki valamilyen csapatot? Ha megveszek egy csapatot, attól függetlenül menedzselhetek más csapatot? A megvásárolt csapatot el tudom adni?
    Köszi, sziasztok.
  • jfehervari
    Üdv!

Magyaritás van hozzá? ha van honnan tudom leszedni?
  • zolee24
    sziasztok nekem lenne egy kérdésem hozzátok nem tudtok valami meg oldást arra hogy minden csapathoz legyen megfelelö cimer mer sajna eleég sok csapathoz nincs ha van valami patch vagy más lehetöség kérlek benneteket osszátok meg velem elöre is köszönöm
  • matthias92
    nemsokára énis visszajövök játszani!:) Hajrá Newport!
  • chriss21
    Így világosabb köszi!

A pénzt is megértem, h minuszba rakta a főnök! Bár kb. 2 hónap telt el a szezonból és amit költekeztem az nem sok, csupán kicseréltem a kispadot jobbra semmi más! A klub is inkább profitált eddig, sőt ha most bejutok a UEFA kupába akkor még remélem kapok kis pénzt is... Itt is vannak hasonló pénzdíjak mint a bajnokok ligájában? V az ott szerzett pénzt csak a szezon végén kapom meg? Amúgy a Koppenhágával vok.
  • Andretti
    Akkor picit magyarosabban:
    Ez az igazolás pénzügyi szempontból értelmetlen. Még ha meg is engedheted magadnak, hogy szerződtesd a játékost, az sok problémát vetne fel a csapaton belül. Vedd figyelembe azt is, hogy lehetnek még befejezetlen tárgyalásaid más játékosokkal. Ha azok sikertelenül zárulnak akkor esetleg visszatérhetsz ezen játékos szerződtetéséhez.

chriss21:
    A csapat, illetve a tulajdonos meghatároz egy általad felhasználható budget-t (büdzsé-t), pénzügyi keretet, amelyen túl nem nagyon költekezhetsz. Ha egy területen túlléped a meghatározott összeget, akkor szankciókkal (korlátozásokkal) válaszolnak. Mivel az igazolásokra szánt pénzen túl még sokat költöttél, ezért a csapat most nem engedi, hogy újabb játékost igazolj. Vedd figyelembe, hogy év közben a jegyeladásokból nem tudod fedezni a játékosok fizetését, annak nagy részét a szponzori pénzekből állod (amit év elején egy összegben kapsz meg, kivéve a nemzetközi tv-s díjakat, a kupasorozatok jutalmát, és a több részletben kapott egyéb bevételeket), és ha azt elköltöd év elején, akkor év végére csődbe megy a klubb, ezért van a budget.

A csapat aktuális pénzével nem te rendelkezel (maximum befektetési szinten) hanem az igazgató (chairman). Nem egy teljhatalmú uralkodó vagy a csapatnál, hanem egy manager, vannak feletteseid.

Persze ha cheat-el az ember a pénzzel, akkor az más, de akkor meg felesleges játszani és értetlenkedni...
  • chriss21
    Érdekes... köszi!

Csak a -2.5 milliót nem értem ettől függetlenül mert majdnem minden játékosra ezt írja ki!
  • Dujmi
    This singning does not make financial sense. Even if you can afford to sign the player, this would cause a lot of trouble in the team. Bear in mind that you also may have unresolved offers on the table for other players. If they don't come off then you might be able to go back in for this player.

Ennek az igazolásnak nincs pénzügyi értelme. Még akkor is, ha meg tudod engedni magadnak, hogy megjelöld a játékost, ez sok gondot a csapatban okozna. Figyelembe veszi azt neked szintén másik játékosoknak lehetnek megoldatlan ajánlataid az asztalon. Ha nem esnek le, azután lehet, hogy képes vagy, hogy menj, hátrálj be ennek a játékosnak.
  • chriss21
    Sziasztok!

Tudja vki ez mit jelent? Pedig van 1.2 milkám vásárolni de a transfernál az van, h -2.5 millió...

This singning does not make financial sense. Even if you can afford to sign the player, this would cause a lot of trouble in the team. Bear in mind that you also may have unresolved offers on the table for other players. If they don't come off then you might be able to go back in for this player.
  • Dujmi
    Sziasztok srácok!

Múltkor tettem egy felelőtlen kijelentést!!! Hogy majd én megcsinálom a Fradit! Hát nekem elég nagy összevisszaság van itt! Elnézést kérek érte, azt hittem, hogy sokkal könnyebb lesz!

Egyébként a Győrt most parkolópályára tettem, a Manchesterrel játszom mostanság!

Egyébként az miért lehet, h amikor meg akarom nézni a meccset, akkor a fő nem zöld hanem fekete?:D Rettenetesen zavaró!

Előre is köszönöm a segítséget! További jó játékot mindenkinek!
  • gstup
    Sajna,csak akkor engedi ilyenkor,ha újraindítod a gépet,ha így sem fogadja el,akkor uninstall.Én két updatet raktam fel,semmi gondom és tökéletesen működik így...
  • Gyureszka
    :D:D
  • Andretti
    Nem tudom, én nem raktam fel egy updatet sem, viszont így is teljesen játszható a játék. A 4. update lényegében csak adatbázis meg képfrissítés, a 3. changelistjét nem ismerem, de az sem nagy durranás, ha 1. 2. felment, akkor szerintem annyi elég. Amúgyis nemsokára kész egy nb3-ig játszható hfm :D
  • Gyureszka
    1.2-ig működik a 3.at nemengedi felrakni most:D aztírja h fut a program, pedig persze h nem a feladatkezelőben sincs. de mégiscsak aaztírja :D
  • Gyureszka
    igaz, köszi a tippet kipróbálom! aztán jelentkezem, hogy mi a probléma, ha egyáltalán rájövök ;)
  • Andretti
    Előbb próbáld meg update-k nélkül, mert úgy mennie kell az biztos. Ha úgy megy, akkor szépen mehetnek fel egyesével az updatek, mindegyiknél kipróbálod, és akkor kiderül melyik rontja el. Alapvetően az összes fifa manager 09-es hivatalos update gagyi lett, főleg a 2-es, és szerintem többet ér a játékélmény mint az a pár igazolás, ami úgyis hasztalan pár félév után.
  • Gyureszka
    de átigazolások...stb
  • Andretti
    Ne rakj fel updatet. Egyet se.
  • Gyureszka
    sziasztok srácok
    nemtudja vki nekem megmondani hogy mi lehet az oka annak, hogy feltettem a játékot felraktam a 4 update-t és a játék jó meg minden de az eredmények mindig mindenhol 0-0. én alapból football manager párti vagyok, csak gondoltam kipróbálom, ez látványosabb, csak hát így nemnagyon tudom próbálgatni. a szoftver elvileg jogtiszta, kölcsönkaptam. valaki segítség? köszi ;)
  • BariHUN
    Igen, azt be lehet állítani, hogy például valaki cselezzen-e, vagy csak messziről lövöldözze el. Ezt a taktikánál tudod beállítani, a 2. fül a csapat taktika mellett azt hiszem. A felállás ugyanúgy ott lesz a képen, és ha egy játékosnak akarsz valamilyen utasítást adni, akkor kattints rá a bal egérgombbal, és már adhatóak is az utasítások, a kép jobb oldalán.
  • atlético
    Andretti! Köszi szépen a segítséget, igyekszem kitapasztalni a játékot, és néhány szezon után biztos okosabb leszek :)
    Az emberfogásra van valami jó tanácsod? A védőket a támadósorra, a középpályát középpályára? Ha az ellenfél csatára nagyon veszélyes, érdemes két CD-t ráállítanom? Az én csapatomból hagyhatok szabadon embereket? És az emberfogásnál be lehet állítani különböző lehetőségeket: dribbling, free role, back up, ezeknek van valami jelentősége, és ha van, akkor melyiket hová érdemes bejelölni (gondolom a védő ne cselezzen, stb.)?
    Köszi szépen, sziasztok.
  • van der vaart
    Köszi Andretti!! :D:D:D tényleg ott vannak!! :D köszi még1x a segítséget!! üdv
  • Andretti
    A mentések mindig itt vannak: C:\Users\Andor Szalontai\Documents\FIFAM 08\games

Ha itt nincsenek letörölted őket.

Ontrack Easy Recovery Pro-val vissza tudsz hozni törölt fájlokat.
  • van der vaart
    Illetve a 08-al játszom és bukom az egészet ha nem lesznek meg a mentések!! Pedig most mentem volna a 3.ik évemre a barcával!! :(:( Help
  • Andretti
    1: nem, módosítani csak az editorban lehet
    2: a vesztes meccsek a rossz taktika/felállás/szerkezet/csapatmunka eredménye. Ugyanúgy lehet jól vezetni kis és nagy csapatot az elejétől kezdve is. Persze kell némi gyakorlás, hogy belejöjjön az ember a játékba.
    3: az alapbeállítások és a segédedző által vezetett edzés is jó lehet addig, amíg az ember rájön a hatékony edzésmódszerre. Megéri egyedül bejárni a sikerhez vezető utat, szerintem. Alapvetően nem állnak távol a hatékony valós edzésmódszerektől a játékbeli hatékony edzéstervek.
    4: Ahogy a valóságban is, a jó körülmények és az egyéni odafigyelés révén felfedezett információk alapján lehet sokat kihozni a játékosokból. Nincs cheat, vagy bármilyen speciális kombináció, amely minden játékosnál hatékony. Alapvetően mindenre oda kell figyelni és sokszor a szerencsén múlik egy tehetség felfedezése és kinevelése.
    5: Ilyen a futball, és nincs általánosan jó tipp a játékban sem. A Newcastle is ki tud esni a Premier League-ből, és a Hoffenheim is vezetheti fél éven át a bajnokságot. Van hogy nincs magyarázat dolgokra. Ennek megfelelően a játékban is kellően bonyolult számítások zajlanak le, hogy ne legyen egyszerű kijátszani. Alapvetően a taktikáknak vannak gyengepontjaik, főleg ott ahol kevés a játékos. (5-3-2 nem jó a középpálya szélén, 3-5-2-t ki lehet használni szélső futókkal) A mai valós futballban a 4-1-2-1-2 a legáltalánosabb formáció, de a nagy meglepetések és nagy bukások általában egy ettől eltérő formáción alapulnak.
    6: Formahanyatlás. A játékosok formájára ügyelni kell. Erre sincs általános módszer, ha valaki rosszul játszik azzal nem lehet mit kezdeni, de jól időzített cserékkel, beszélgetésekkel, edzéssel lehet segíteni a játékosokon.

Szerintem érdemesebb küzdelmesen rátalálni a helyes útra, mint netről begyűjteni. Ez nem egy általános játék, ahol meg kell csinálni 150 küldetést egy adott útvonalon és akkor nyertél. Sok tényezőre kell figyelni, és türelmesen játszani, ez az általános siker kulcsa. Persze a futballedzők világa olyan, hogy néha hiába tesz meg mindent az edző, a játékosok nem tudják mindezt a pályára vinni. Van hogy a jó edző és jó csapat is adva van, de mégsem meg a játék. (PSV Eindhoven & Huub Stevens) Hosszú és rögös az út, de röpke 9 évnyi játék után azt mondhatom, hogy kifizetődő. Kitartás, és sok sikert...
  • atlético
    Sziasztok! Én nemrég kezdtem el Fifa Manager 08-al játszani (a 09-et nem vitte a gépem), és néhány tanácsra lenne szükségem, amit nem találtam meg az előző bejegyzésekben. Karrier módot játszok, most a mexikói első osztályban vagyok a San Luis csapattal, előtte két idényt lenyomtam Dél-Afrikában, majd egy felet Guatemalában, onnan csábítottak el a San Luishoz. A kérdéseim a következőek lennének:
    1. Lehet a játék kezdetén beállítani az átigazolásokat a jelenleg aktuális csapatok szerint, mint a sima Fifa 09-ben?
    2. Érdemes kisebb csapattal kezdeni? Mert az elején elkezdtem nagycsapatokkal, és az idény közepén többtől is kirúgtak, mert sorban vesztettem a meccseket... A kisebb csapatokkal talán lehet így tapasztalatokat szerezni?
    3. Tud valaki valami jó edzési módszert? A játékosaim gyakran kimerültek, és nem jól teljesítenek?
    4. Hogy lehet a játékosokat jól fejleszteni, és mire kell odafigyelni?
    5. Tudom, hogy minden meccs és minden csapat más és más, de nincs valami jó tipp arra, hogy milyen felállás ellen mi a jó felállás? Mire kell odafigyelni, és van rá valami jó recept, hogy hogyan lehet jó felállást és taktikát választani? Vannak csapatok, amiket nem tudok megverni, próbáltam már ezer felállást, de mégsem.
    6. Miért van az, hogy az idény elején a barátságos mérkőzéseket 6, 7 góllal hozom, és az elején még 4-5 meccset is sikerül nyernem, aztán ahogy haladunk az idénybe, annál keservesebb?
    Előre is nagyon köszönöm mindenkitől a segítséget, várom a válaszokat.
    Sziasztok.
  • Dujmi
    Sziasztok!

Új játékot kezdtem a Manchesterrel, a Győrrel már kicsit untam!
    Majd fogok írni megint beszámolokat, és ha engedi, akkor képet is töltök fel hozzá!

Megnéztem ezt a FIFA MANAGER 10 linket, hát nem lesz rossz az sem! :)
  • van der vaart
    Üdv mindenki!!! Voltak a játékomon (fifa manager 09) mentéseim,de mivel beszart a gépem,meg kellett csináltassam,de most hogy újra felraktam a játékot,már nincsenek meg a mentéseim!!! Fontos lenne ugyanis nem kevés melóm van benne,de gondolom aki játszik vele az tudja!! Előre is köszönöm a segítséget
  • BariHUN
    Jah, és hoztam nektek 23db új képet a Fifa Manager 10-ből:

http://www.pcgames.de/aid,688754/Fussball-Manager-10-Multiplayer-Modus-neue-Aufloesungen-und-erste-Screenshots/PC/Special/?menu=browser&image_id=1150859&browsersize=fullscreen