Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Mindenki fejlődik, ha edzésben van, meg lehet nézni a player development részben, de ahogy fejlődnek egyes képességei az edzések miatt, úgy romlik néhány másik a meccshiány miatt. folyamatosan alakulnak a játékosok, figyelni kell rájuk. Ha valaki rossz szezonja van, azzal nem lehet mit csinálni, a futball ilyen, van amikor nem jön össze... lásd Owen, aranylabda, real, mégsem futott be álomkarriert. Én arra mondtam a kölcsönadást, hogy ha egyoldalú a csapatod (2011-ben a tarcsi csapatom 30/30 győzelemmel nyerte a tarcsi bajnokságot), akkor az elhanyagolt oldalt érdemes kölcsönadni, illetve ha egy fiatalnak nincs hely a csapatban, akkor ne hagyjuk parlagon heverni, kölcsönben sokkal több esélye van. Az alacsonyabb osztályt meg azért ajánlottam, mert egy átlag 60-as csapatból egy 55-ös 17-évest ha kölcsönadsz egy átlag 50-es csapathoz, akkor ott ő a király, tuti játszik, és várhatóan (a csapathoz képest biztosan) jól.

A visszahívás asszem a csapategyüttműködésnél működik, illetve talán a rövid távú kölcsönnél is, nem tudom pontosan, régen játszottam...