11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • BariHUN
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az FMHUNGARY-n kívül, honnan tudok letölteni különböző patcheket, adatbázisfrissítéseket, vagy mezeket stb? Köszönöm!
  • Al Ashrad
    Ezt már én is kérdeztem itt... elméletben tudom, de gyakorlatban még nem csináltam, mert ha akartam, csak úgy tudtam volna cooperációt, ha én fizetek még rá milliókat... kis-nagy csapat tök8. Ezért nem mertem még csinálni.
  • Dujmi
    Sziasztok!

Ez a cooperation mire jó, és hogy működik?
  • Al Ashrad
    A 08-ban nem kell cooperation ahhoz, hogy kölcsönadj... én lazán kölcsönadtam minden fiatalt a magyar nb4-be (amit én magam kreáltam), vagy az angol 5-6. osztályba.
  • matthias92
    Newport will pay 2 million font a year.
    Ennél többet nemenged fizetni. :S
  • Andretti
    Nem, egyszerűen gyengék az ajánlataid, lehet fizetned kéne, vagy jobb csapattá kell nőnöd, híresebbé esetleg értékesebb játékoskeretre lenne szükséged. Bár nem tudom tavaly mennyire volt kibontva a csapategyüttműködés, idén már nagyon.
  • matthias92
    igen, csak egyik sem szokta elfogadni. lehet hogy az a bajuk, hogy szar a reserve teamem?
  • Andretti
    Van valahol egy gomb, hogy bigger teams, smaller teams, azt kell áttenni a kicsire, és akkor azokat listázza. Hogy pontosan hol, arra nem emlékszem szűk másfél év távlatából.
  • matthias92
    Andretti, a fifa manager 08ban kisebb csapattal hogy tudok kötni cooperationt? másodosztályban vagyok, nincs reserve liga, az ifik
    még az A5-be se kerültek be, és mivel a csapatom jobb, mint az ifik, de sajnálnám pl. a mittomhonnanvalósi 4 csillagos 60as cd-t reservebe tenni. Elsőosztályú meg nemakar már adni cooperationt (bár megvan mind3... Hoffenheim, Leverkusen, Chelsea).
    Ráadásul rohadt szarul állok a másodosztályban.
    English League Cupból kiütöttem 1-0ra a Birmingham Cityt, aztán megkaptam a Tottenhamot, akiktől 2-1re kaptam ki, úgyh a meccs alatt a két szélsőhátvédem, egy középső hátvédem lesérült, és kiállították a támadó középpályásomat.
    Legfőképp 4-5-6 osztályba szeretnék játékosokat kölcsönadni.
  • Andretti
    Mindenki fejlődik, ha edzésben van, meg lehet nézni a player development részben, de ahogy fejlődnek egyes képességei az edzések miatt, úgy romlik néhány másik a meccshiány miatt. folyamatosan alakulnak a játékosok, figyelni kell rájuk. Ha valaki rossz szezonja van, azzal nem lehet mit csinálni, a futball ilyen, van amikor nem jön össze... lásd Owen, aranylabda, real, mégsem futott be álomkarriert. Én arra mondtam a kölcsönadást, hogy ha egyoldalú a csapatod (2011-ben a tarcsi csapatom 30/30 győzelemmel nyerte a tarcsi bajnokságot), akkor az elhanyagolt oldalt érdemes kölcsönadni, illetve ha egy fiatalnak nincs hely a csapatban, akkor ne hagyjuk parlagon heverni, kölcsönben sokkal több esélye van. Az alacsonyabb osztályt meg azért ajánlottam, mert egy átlag 60-as csapatból egy 55-ös 17-évest ha kölcsönadsz egy átlag 50-es csapathoz, akkor ott ő a király, tuti játszik, és várhatóan (a csapathoz képest biztosan) jól.

A visszahívás asszem a csapategyüttműködésnél működik, illetve talán a rövid távú kölcsönnél is, nem tudom pontosan, régen játszottam...
  • neB
    Szóval ha jól értelmezek Andretti régebbi szavaidat fiatal játékosokat csak alacsonyabb osztályú klubnak adjak kölcsön? De a 18-19-eket is megéri kölcsönadni mert ha ott is rossz osztályzatokat kapnak akkor nem fejlődnek úgy ahogy kellene nem igaz?
    Ráadásul most van egy 17 éves ifim a reservbe mert már kénytelen voltam neki pro contractot offerelni különben lecsaptak volna rá. Szóval az előző szezonja elég pocsék volt 5.valamennyi-s átlaggal és évvégi értékelőben is Elvesztegetett év-ként értékelte őt a gép. Vele mit csináljak 17 évesen nem tudom mennyire kéne kölcsönadni.
    Jah és mégegy kérdés akkor is fejlődenek ha nem játszanak.Plussz még 1 és ha észreveszem hogy alig játszatja őt a gép akkor eddig úgy láttam hogy néhány játékosnál van visszahívási lehetőség másnál nincs. Ez mitől függ?
    Ráadás tudom mért rúgtak ki az Arsenaltól még anno: Elfelejtettem kérnia szerződésem meghosszabítását amivel megint befürödtem de visszatöltöttem és rájöttem erre a kis hibára
  • matthias92
    Ismét megszereztem a bajnoki címet.:)
    Viszont lassan leáldoznak a mostani játékosok, úgyhogy az ifiken lesz a hangsúly.
    Máris van az A1-ben egy csodavédekező középpályásom. Öt csillagos, 60-as. Találjátok ki, honnan származik. :)
    Mellesleg, rengeteg tehetséges magyar és szerb játékos is van B-C-D korosztályban. Persze nemsokára elkészül Cottbusban a YC:)
  • Dujmi
    :)
    Köszönöm! :)
  • Andretti
    beleillesztve, belefoglalva, működőképesen beleépítve, integrálva, beledolgozva, alkalmazva, használva
  • Dujmi
    Micsodálva van a játékban? :)
  • Andretti
    Igen, a csőd az teljes mértékben inkorporálva van a játékban.
  • matthias92
    sajnos nem tudom a választ rá.
    mellseleg a laptopon nekem is voltak ilyen gondjaim. meg olyan,hogy a gólszerző, sárgalapos, ill.stb-t megjelenítő kockába nem írt bele semmit.

kezdtem egy spanyol ligát is. sokadosztály, Macael. A Division E-ben velem együtt három macaeli együttes van. Kicsit érdekes. :D
    Cél az,hogy a legkevesebbet költve, lehetőleg kevesebb szerződtetéssel jussak fel, és a következő évben a B csapatom játszon a Divison E-ben, én meg a D-ben.
    Más:
    A szaudi játékban az Abha végzett az utolsó helyen, ám az Al Quadisiya esett ki. Kaptam egy levelet, hogy tönkrement, vagy valami ilyesmi. Ez lehetséges? Amúgy örülök, mert az Abha-ba adtam el a 42es kapusomat. :)
  • gstup
    Sziasztok!Még mindig ua a hiba (9414,9418 hsz),amire nem találok megoldást.Annyit tudok még hozzátenni,hogy új carriert kezdtem,hátha az a ludas.Barátságos mérkőzéseken tökéletesen fut,jön a bajnokság és megint sz.r lesz! Tele a hócipőm.Ha valaki talál rá megoldást,szívesen hallgatom!

ÜDv
  • Andretti
    Mint írtam a válaszlevélben (a freemailes címedre küldtem, ahonnan jött) a linked nem működik illetve írtam, hogy nem használok skype-ot. Szóval várom az adatbázist, aztán ha kell írhatunk levelet az ea-nek.
  • qkackagabika
    Andretti!
    Sikerült megkapni a levlet, amit küldtem, benne egy linkkel, ami az adatbázist tartalmazza? ill. működik?
    Nem vettél fel skype-ra, hogy beszéljünk, remélem tarjuk a kapcsolatot.

Kértem segítséget a hivatalos oldal fórumán, remélem fognak válaszólni, két témában is kérdeztem. Ha nem lesz megfelelő válasz, akkor jöhet valami levelecske a program készítőinek...

üdv.:

Qkacka
  • gstup
    Sajna nem az.Most frissítettem,miután mondtad és ugyan olyan.Ami vicces,hogy csak a kis csapatok stadionjában csinál ilyet.Játszottam M.U. ellen egy Community Shield-et az új wembleyben és ott nem volt villódzó árnyék... :(. Ki érti ezt...
  • Andretti
    Nem sok, konkrét adatot nem tudok mondani, de a főmenü legfontosabb részei, a Team menü összes almenüje, és a teljes játékos adatlap. A fontos részek magyarok, de minél mélyebben mész a játékba, annál kevesebb lesz a magyar rész. A kommentár, a levelek, és egyéb dolgok részben magyarok, részben nem, mivel az eredeti angol fájlban minden össze-vissza van, így nem tudtunk semmiféle sorrendet követni. Alapvetően azt tanácsolom, hogy próbáld ki, rontani nem ront semmit, így vesztenivalód nincs vele. A mentésekkel és a patch-ekel kombatibilis, bármit fel lehet mellette telepíteni, szóval tényleg csak nyer vele az akinek foghíjas az angol tudása.
  • icemankimi
    kb. hány % lesz magyar ha felteszem a fordítást???
  • Al Ashrad
    Videókártya driver frissítés? Más nem jut eszembe.
  • gstup
    Sziasztok!

Olyan gondom lenne,hogy a játékosok és a kapuk árnyéka villódzik!1 évadot már lenyomtam és fenn van 4 update,szóval nem értem miért most jött elő?!:(

Üdv Mindenkinek
  • qkackagabika
    Szia!

Jó megoldásnak tűnik a az nb3 8 csoportra való osztása, csak mi lenne a másik két csoport neve? :)
    Szóval jobb lenen tényleg valahogy kommunikálni az ea-el. Este felteszem valahova a munkafájlokat, hogy le bírd szedni és megnézni mire jutottunk idáig, de jó lenne majd beszélnünk is, a skype nickem: qkacka_gabika
    Köszi a választ és akkor este:
    Qkacka
  • Andretti
    Erről egyáltan nem láttam semmit az fmhungary fórumokon, de örülök, hogy megelőztetek :)

Én teljesen máshogy álltam neki az NB3-as szisztémának. Nekünk ugye 6 csoportunk van, és csoportonként 16 csapat, ami egyenlő 96. Mivel csak 1-2-8-as fix fa rendszer van, ezért 96/8=12 szóval 12 csapatos NB3-as csoportokat terveztem. Így marad az összes valós NB3-as csapat, csak máshogy vannak elosztva. Ennek megfelelően a megyéknél is csökken a résztvevő csapatok száma, a fordulók számát meg fel lehet venni 3-ra, de nem feltétlen szükséges. Ez a feljutó/kieső csapatoknál zavar be, mert a valós 3-3 kieső helyett 4-4 kieső van az NB2-ben, viszont a játszhatóság érdekében ennyi áldozatot lehet hozni. Ellenben ha ilyen jól álllunk, szívesen belemászok az editor meg az adatbázis mélyébe, hátha lehet módosítani valamit, illetve felvehetjük az EA-vel a kapcsolatot.

Egyetlen probléma a szurkolói bázisban, hogy hiába veszem le a néző szorzót 0.01-re úgy is van 10000 néző 20-30-40 eurós jegyárak mellett a nagyobb csapatoknál. A Kaposvárnál már alakul, ott 7-10 eurós jegyárak mellett van 4-7 ezer szurkoló, az már közelít a valósághoz, de még nem sikerült megfejteni mi generálja ezt a különbséget.
  • matthias92
    Az viszont meglepett, hogy a 30-38 éves tagok, milyen ütemben fejlődnek mondván "Loves his club and work".
    Az egy csillagos, román támadó középpályás, Adrian Pitu 58ról pl. 64-es lett januárban.
  • matthias92
    véletlen rámentettem az arab játékot a newportra,így félszezonnyi játék odaveszett.
    Kezdtem egy játékot az Al Nasr csapatával. A lehetőségekhez képest eszméletlenjó (bár öreg) játékosokat vásároltam. Angol, dán, német, finn, skót, izraeli légiósok alkotják a csapatomat. 18 meccs alatt 17et nyertem meg, és az első mérkőzés lett mindössze egy 3-3as döntetlen. A szezon alatt több, mint 100 gólt szereztünk. Ebből 38 a skót csatárom érdeme.
    A csapat fölénye így egyből látszik,asszem. Youth campokat létesítettem a világ több részén (Anglia-Derby; Magyarország-Budapest; Brazília; Szerbia).
    Az ifik nem szerepeltek túljól.
    Az A1 ligában az Al Nasr U18 csapata a nyolcadik helyen végzett.
    A B1 ligában sem sikerült dobogóra beérni, itt negyedikek lettünk.
    A C1 ligában az utolsó három meccsen dőlt el a bajnoki cím sorsa. És meglett! Az U14 bajnokságban az Al Nasr 56 ponttal győzedelmeskedett.
    Végezetül a D1 (U12) ligában is szereztünk egy érmet, ám itt csak egy harmadik helyre futotta.
    Szeretném hamar megnyerni valamelyik nemzetközi kupát...:)))
  • qkackagabika
    jah és a magyar szponzorpack is kész van
  • qkackagabika
    Andretti!

A segítségedet szeretném kérni. A fmhungaryn kezdtem el a hfm09-et összerakni, elösször még zizzz-el, aki idő közben eltűnt. Így magamra maradt a meló töbsége. Volt egy adatbázis is, ami tartalmazza az évkezdlési adatok, és a játékosok szintje is be van lőve szerintem eléggé élethűre. Csak vannak bajok az adatbázissal. Benne van az NBI-NBII-NBIII +tartalék bajnokság és megye1es csapatok többsége. Nade a bajnoki rendszer választható ugyebár, csak ninhjcs benne a magyar elosztási rendszer. Magyarul a mi rendszerünk 1-2-6-(18) as lenne, ami nincs benne az opciós választási listában. Így az 1-2-8 as rendszer lett kiválasztva. Tehát az nb3as csapatokon kívűl még 2 tartalékbajno is feljúthat, az nb2ből meg az uccsó 4 esik ki! Az uccsó négy közül meg le lehet esni atatrtalék bajnokiba, ill. a feljútó megye1es csapatok meg a tartalékligába is feljúthatnak. Magyarul a bajnoki rendszer káosztz csinál, néztem külföldi ligákat és úgy tűnik csak nekünk van ilyen baromi ritka rendszerünk, és persze nem találtam módosítási lehetőségeket sem. Ettől az anomália is nbeáll, hiszen a tartalék bajnokságból fel lehet jutni egyből akár az nb2 be is, és még a kupák is összekavarodnak ettől. Hiába van kész az adatbázis a rendszer a szar. Ezt kéne megfejteni elösszőr, ha tudnátok ebben segíteni akkor ezt már nem kell összegyűjteni.
    A másik dolog, a klubinfók és játékos múlt ill. a szúrkolói bázis beállítása lenne, amit meg kéne fejteni, de amit olvastam eddig itt, szerintem nem lesz nehéz. A játékos képe bevitele már 60-70%os, majdnem 1000dbnál járunk, mindegyik aktuális kép, nem régi hfm-ből lett összeszedve!!! Próbálkozunk továbbá a .tpi kiterjesztés megfejtésével, hogy mivel lehet megnyitni photoshop cs4 el is, de nem akarja az igazságot, pedig a stadionképeket is meg szeretnénk csinálni. a címerek megvannak, a szurkolói indulók gyűjtését a jövő héten kezdjük. Nagyon kezd összeállni a csomag, csak az adatbázis bajokat kéne megfejteni, lehet írni kell majd levelet az easportnak, ha nem lesz más választás.
    Köszönöm előre is a válaszodat, és esetleg a jövőbeli segítségedet/segítségeteket:

Qkacka
  • neB
    Helló egy kis szünet után visszatértem Nottingham Forest-et nyúzom.
    De lenne egy kérdésem. A játékosoknak random értékeik vannak vagy előre bevan állítva mindenkinek?
  • Andretti
    Ezután, de nem mostanában. Nem túl sok fordító van aki még mindig dolgozik rajta.

Addig is ez használható: http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip
    Letöltöd, és a benne lévő translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be, akkor egy kis része magyar lesz a játéknak.

-/-

Dujmi, csak el kell kezdeni aztán belejössz, mint kismacska a nyávogásba...
  • NIVIDIA
    A magyarosítás teljes verziója mikorra várható?
  • Dujmi
    Elsőre nem hangzik olyan egyszerűnek, de majd igyekszem a héten valami eredményt produkálni!

Ha elakadtam akkor e-mail-ben jelentkezem!
  • Andretti
    Na akkor magyarázok:
    Letöltöd az előző hozzászólásban lévő linkelt fájlt, és bemásolod oda, ahova kell. Ezután:
    C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09 -> EdManager09.exe
    Mikor betöltött elmented (file->save) és write current database gomb. Ez minden nagyobb változtatás után, és minden kilépés előtt megejtendő!

Bal szélen országokat választhatsz, és ha rányomsz a country settings gombra alul, akkor bejönnek az adott országhoz tartozó információk. Itt lényegében mindent be lehet állítani, ami az országot jellemzi, évekig magyarázhatnám, egy angol szótárral teljesen jól érthető.

Ha nyomsz az country settingsen egy ok-ot, akkor visszatérünk a főmenübe, ahol középen a kiválasztott ország összes csapata fel van sorolva. Minden csapatnak két adatlapja van:
    -Club Settings
    -Squad List
    (alul ott is van a két gomb bal és jobb szélen, de ha jobb klikket nyomsz egy csapatra, akkor is ott van az első két sorban a két kiválasztható adatlap)

A Squad Listben megtalálható minden játékos, ifijátékos, edző, szakvezető, segítő, és az ő adatlapjuk is. Itt mindent be lehet állítani a játékosokkal és a szakvezetőkkel kapcsolatban.

A Club Settingsben a csapatra jellemző dolgokat lehet úgy beállítani, ahogy az országok szintjén is. Ami fontos: A fan base-t ne állítgasd, mert ha felveszed 10ezer körülire, akkor 45 eurós jegyárak mellett lesz 10ezer néző a stadionban, és azért itthon nagyon nem 12500 forintos jegyárak vannak. Csalni persze lehet, de ezzel most az lenne a cél, hogy valóságos magyar viszonyok legyenek.

Ha a Fradit akarod csinálni, akkor szerencséd van, mert az a játékoskeret nagyjából megvan, így csak módosítani és pontosítani kell. Irányelvek: Ashmore 63-as értéke egy olyan szintű nagyonnagyon maximum, hogy azt felfele már nem kell húzni. Nekem Lipcsei meg Dragóner 62-ese is inkább 58-59, de én csak a saját területembe nyúlok bele. Ha megnézed a DVSC-t, vagy a többi csapatot, akkor nagyjából képet kaphatsz, hogy mik a középértékek. 64 az az NB1 kiemelkedő játékosai, 60 az NB1 jó játékosai, 55 lenne elvileg az átlagos NB1-es játékos, gyakorlatilag 56-57 felé húznak a számok, ezt kéne levinni 55-re reálisan. A Lokinál én 58.4-es átlagot csináltam 34 játékosból, és azt láthatjuk, hogy 5 éve elég meghatározó a csapat az NB1-ben, szóval ennek kéne a maximum körül lennie. A tavalyi bajnok MTK összes játékosának átlagértéke lehetett mondjuk 58,5 és 59 közt. Az Újpesti összes játékosának mostani átlagértéke lehet olyan 57,5-58,5 közt. A Fradit nem tudom belőni, szóval rádbízom. Legyen szem előtt, hogy 2 évig nem sikerült feljutni az NB2-ből, csak most az angolok érkeztével.

Nagyjából ennyi vezérelv mentén szerintem el lehet indulni. Ajánlom mindenkinek, hogy csatlakozzon, és csinálja a hazai/kedvenc csapatát!
  • Dujmi
    Hello!

Andretti én talán egy Fradit csinálnék, de fogalmam sincs arról, h miként kell egy ilyet csinálni! És nem is vagyok egy guru!:S
  • ruszilaci
    KKaan írj egy élérhetőséget mert lenne egy pár kérdésem egy email-ra gondoltam mert itt nem szeretik a Warez témájú kérdéseket és kell egy kis segítség!!
  • Andretti
    Szép jó estét!

Láttam, hogy többen kezdtek neki a magyar bajnokságnak, ezért gondoltam egyet, fogtam az FM Hungaryn lévő NBI-NBII-es csomagot, és alakítgattam kicsit.

Íme: Magyar Bajnokság
    (c:/program files/EA Sports/Fifa Manager 09/database/ <- ide kell bemásolni, majd megnyitni az editort, és file->save, majd utána write current database... mentésben nem lép érvénybe semmilyen változás, csak új játéknál)

Amit tudni kell róla:
    Igyekeztem pénzügyileg a lehető legvalósabb helyzetet létrehozni, mert az nem állapot, hogy egy Győrrel, vagy akár a Debrecennel, 1-2 év alatt be lehet jutni egy nemzetközi csoportkörbe. A valóságban ennél kicsit távolabb állunk, bár hátha idén máshogy lesz... Szóval a játékosfizetések nagyjából valóságosak (Rudolf Gergely 5 millió forintos havi fizetése akár valós is lehetne) de ha nem is azok, sokkal valósághűbbek, mint ez előtt voltak (nagyjából feleztem/harmadoltam őket). A csapatoknak járó pénzdíjak a valóságnak megfelelőek, 1 millió a ligakupárét, 1 milliárd a teljes ligának a tv jogok alapján (DigiTV ajánlat), és kb 10-20 millió a bajnoki cím, mint a valóságban. (Ha valaki tud pontos adatokat, ne tartsa magában) A legkritikusabb pontja amit nem tudtam kijavítani, az a nézőszám. Ha a valós jegyárakat adom meg (1500-3500 Ft nálunk Debrecenben) akkor még mindig túl sok szurkoló megy ki, pedig minden létező számot levettem a minimumra. Nagyon sokat próbálgattam a Debrecennel elérni a valós 500-600 millió forint körüli éves költségvetést, de ez sajnos nem ment (főleg a nézők miatt) azonban a kiscsapatoknál nagyjából sikerült elérni a valós szintet, azaz hogy a csőd kerülgesse a csapatokat. A Kaposvár Rákóczinál nagyon keményen kell dolgozni, hogy év végén ne legyen mínuszban a csapat, és ez a valóságban is így van nagyjából.

Ha valaki szeretne valóságközeli magyar viszonyokat, akkor az idény eleji büdzsétárgyalásokon minden csúszkát húzzon le a minimumra, és okézza le, hogy cirka 1 millió euróval többet is adna a tulajdonos. Az alacsony játékosfizetések miatt amúgy is felesleges felhúzni a csúszkát, mert valami 1500 euró a liga heti átlagfizetése, szóval a Diósgyőrnél nem tudtam heti(!) 2500 eurósnál (=havi(!) 3 millió forintos) nagyobb fizetést adni senkinek (az ottani átlagfizu ~900 euró/hét).

Aki érez magában elég erőt, az nyugodtan nyúljon bele az általa legjobban ismert (=kedvelt) csapatba, és a játékosokat tegye valós erősorrendbe. Én a Debrecennél igyekeztem elfogulatlanul rendet rakni, és azt hiszem sikerült, a többi csapatnál sajnos nem ismerem ennyire a játékosokat. Annyit kérek csak, hogy ha belenyúltok, mentsétek el, és küldjétek el nekem is, mert akkor ősz végén amint kijött a 2010-es változat, egyből készülhet hozzá egy jó magyar kiegészítő.

Nem sokat változott az adatbázisszerkezet tavaly óta, szóval talán a 08-al is működhet, arra kell csak figyelni, hogy nem emlékszem, hogy ott is a Country23-e a magyar bajnokság, mert ha nem, akkor át kell nevezni a fájlt, nehogy rossz nemzetet írjon felül.

Van továbbá egy NBIII-as váz is, sajnos csak 1-2-8-as ligaszerkezet van, így a csapatok számát ugyan meg lehet tartani, de a 6 csoportos szerkezetet nem. Ebben nincs benne, mert még nincs teljesen kész.

Ha valaki nagy NBII/NBIII rajongó, akkor valós játékosokkal és személyekkel megtoldhatja bármely csapatot, nagy szükség van rá, illetve ha valakinek van ideje és kedve régebbi Fifa vagy Fifa Manager kiegészítőkből átültetni játékosokat, azt örömmel venné mindenki.

Na, nagyjából ennyire volt időm a vizsgaidőszak végezte (csütörtök délelőtt) óta munka mellett.
  • matthias92
    mint.említettem.nincs.szóközöm.hétfőig.