Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez több dologtól függ: online letöltött verzió esetén azt hiszem 5 a telepítési korlát, de már nem emlékszem. Offline cd-s verzió esetén 3 telepítést rebesgettek, de pontos információt NEM tudok errõl.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

emberek ! van valami korlátozás hányszor lehet feltelepíteni a játékot ugyanazzal a seriallal ??? valaki ?

Igen, ezt már emlegették, hogy vmelyik nagyszülõje Magyarországról kivándorló személy volt. Ez könnyen megeshet, hiszen akkoriban nagyon sokan vándoroltak ki. De hogy tud magyarul az szinte kizárt, amit én láttam az alapján annyit tudok mondani hogy vegyesházasság esetén csak annyit tudnak a gyerekek magyarul hogy egészségedre meg köszönöm. Ennyit valószínûleg õ is tud, többet kétlem.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Folytathatjuk amit elkezdtük két éve 😊

Február végéig nincs zh-m szóval addig én a madárnál is szabadabb vagyok. A huf converter mûködik, smooth as baby's bottom. Részleteket sztem privát folytatjuk.

nem kamu
magyar származású, tán nagyszülei azok
bár h tud-e magyarul 😊))

Andretti - fordítást koordináljuk? ha Te is benne vagy akkor beszállok én is

football without ultras is nothing

Tim Howard félig magyar származású, legalábbis úgy tudom.

takibalint
Egy kivancsi kerdes. Tim Howard az amerikai kapus, aki a Man Unitednel is vedett az adatlapja szerint angolul es magyarul is beszel. A 07-ben ez van az adatlapjan. Ez igaz, vagy kamu. Valaki tud errol valamit??

köszönet "killergyerek" nicknevû embernek az fmhungary fórumáról, hogy megosztotta velünk, hogy van ilyen dekodoló...
én megnéztem, hogy mûködik és felraktam a netre a fordítható változatot...
én nem érzem magam angolul jól tudónak, ezért kellene egy angolul jól értõ ember aki szakmailag összefogná a leendõ fordító csapatot...
szerintem kis csomagokat kéne fordítani, azt ellenõrizni és folyamatosan publikálni az eredményt bármely kis %-os magyarítás is jótékonyan hat a játékosokra...

sõt szerintem a football manageresektõl (fm hungary) nagy segítséget lehetne kapni, hísz õk a játékukat már magyarították és sok közös van a textekben, a szaknyelv ugyan az...
szerintem...
tehát fordítók kerestetnek, de kalandorok kíméljenek... :-)
Egy kis ízelítõ mindenkinek

Nem photoshop, in-game kép!

Ezt azért linkelem ide (is), hogy billy kapjon egy kis hátszelet. Igen, confirmed, mûködik a huf fordító (oda-vissza) szóval aki komolyan tud angolul, az dobjon egy msn címet. Okulva a két évvel ezelõtti tapasztalatokból, olyanok ne jelentkezzenek akik fordítóprogit használnak, mert eszméletlen balgaságokat raknak össze, és oké hogy segíteni akarnak, de azzal csak ártanak hogy kiosztott részeket pocsékul csinálnak meg.

toborzás folyik, még forró a hír...
Király, fifasoccer.ru-ék csinálták meg tavaly is a 100%-os orosz konverziót, idén végre publikálták a huf converterüket is. Tuti hogy még megbánom, de count me in. Hányan vagytok fordítók eddig?

innen letölthetõ a translations.txt, a huf convert is
emberek

a translations.huf sikeresen dekódolva .txt formátumban, lehet fordítani...
a huf converter nálam van, de bárki letöltheti az oroszoktól, így nincs akadálya a visszakódolásnak...
a fmhungary-ra próbálom felrakatni a fájlt, ill a saját oldalamra...
más csak fordítók kellenek...
a tcm 2004 fájljait (angol és magyar fel tudom ajálni kezdésnek...
fórum:

http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1552
ha visszaolvasnál tudnád hogy van új crack az update 2-höz, de ha ennyire se vagy képes akkor mirõl beszélünk?

Az update 2 viszont kicsit bugos, és tönkreteheti a mentést, de mivel én a vanillaval játszok errõl csak mások elbeszélése alapján tudok nyilatkozni.

Igen, sok embernek megvan az eredeti játék.

Itt mindenkinek megvan az eredeti játék? Nincs vmi olyan patch hogy a tört játékba ne rúgjanak ki szezon végén? Vki segitsen!!! elõre is köszy
köszönöm larvin
Nincs limit hogy hanyszor lehet feltelepíteni ?

tanulj meg angolul douchebag, aztán csináld meg ha annyira kell...

hungary27
ezzeh a játékhoz mikor leszmagyaritás jó lenne ha lenne már
az update 2 csinálja, megvárni az update 3 at ami javítja majd (valamikor februárban) vagy uninstall és tedd fel az update 2 nélkül

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, remélem tud valaki segíteni!
Már a második szezon végénél jártam gond nélkül, amikor a játék kitalálta, hogy mindig amikor a mentést be akarom tölteni elszáll, és ledob az asztalra! Elég bosszantó, nem tudok játszani, és nincs ötletem!
A gépem elég faja...
Elõre is köszi
ja nagy meló lesz...
az nb3 azért kéne, hogy ne magam generáljak csapatokat, de muszály lesz...
de lehet, ha angliában kezded másképpen alakul (lásd MTK)

Aston Villa most is 4. real life, jó csapat az. In-game 5. legjobb csapata van, és a motor most így hozta ki az eredményeket. 2011-ben már volt bajnok, mondjuk azóta csak 5.-10. helyek, ez most egy szerencsés évük volt. West Hamnek ez inkább csak kiugró eredmény, bár ezzel egyidõben F.A. kupa döntõsök is, de 2013-óta 5.-10.-ek õk is. 2009, 2011, 2012 másodikok voltak. Amúgy nem a kiscsapatok jönnek fel, hanem a nagycsapatok esnek vissza. Asszem 2008-2009 környékén a Chealsea játékosállománya vmi 600 milliót ért, mostanra eltûntek az óriás szupertsztárok, és a legdrágább játékos egy 56 millát érõ brazil a barcaban.

http://andcorp.extra.hu/mostexpensivesquads.JPG

Ezen is jól látszik, hogy az Arsenal kivételével azért jelentõsen kisebb az angol csapatok értéke mint mondjuk 2008-ban. Ott vannak a nagyon jó játékosok, meg sztárok, de csak 40-50 millát érnek nem 100-at mint C. Ronaldo. És ezzel kicsit ingadozóbb a nagycsapatok játéka, lásd Liverpool-Chealsea-Manchester United 8.-9.-10.

Akkor sikeres keresést, kétlem hogy létezik. A fifahungary elég jól számon tart (és tartott) minden létezõ magyar kiegészítést. Amúgy épp elég munka megcsinálni az NB2-es csoportokig a friss adatbázist, már annak is örülnének sokan.

hogy lett az aston villából és a west hambõl ilyen jó csapat? beújítottak valami milliomost mint a manchaster city?

2021, Anglia, Premier League:

http://andcorp.extra.hu/2021_3matches.JPG

"Három meccsel a bajnokság vége elõtt a liga meglepetéscsapata, a frissen feljutott Fulham (7.) még mindig versenyben van a nemzetközi kupában indulást jelentõ helyekért. Nem lesz azonban könnyû dolga, hiszen ellenfelei az elmúlt 9 évben 6 bajnoki és egy UEFA kupa elsõséget szerzõ Manchester City (6.), a méltán neves, de manapság csak patinásnak tartott Liverpool (8.) amely 2006-os F.A. kupa gyõzelme óta nem szerzett semmilyen serleget, és az Abramovic által már egyre kevésbé támogatott, 2018-ban még triplázó (PL, F.A., SuperCup), Chealsea (9.) mely csapat idei eredménye már bizonyosan az évezredben jegyzett leggyengébb szereplése lesz, hiszen a 2001-ben és 2002-ben is 6.-ként végzõ csapat azóta csak egyszer, 2014-ben nem jutott a BL-be, mivel 5. lett az angol bajnokságban. A "kis" Fulhamnek, mely 10 év után viaskodik ismét a Barclay's Premiershipben, ezen három nagyágyúval kell megküzdenie, ám ne írjuk le a londoni csapatot, hiszen Anglia 9. a világ 22. legdrágább keretével rendelkezik, és a csapatot irányító Mr. Andor Szalontai nevét a 2018-ban UEFA kupa döntõt játszó Debrecen kapcsán már ismerhetik a focirajongók. A kelet-közép európai kiscsapatot 10 év alatt a világ 2. legkedveltebb klubbjává emelte, olyan sztárokat kinevelve, mint a 35 válogatott meccsen 30 gólt szerzõ Daniel Drinkwater vagy a 44 válogatott meccsen 41 gólt szerzõ Evandro Brandao. A sors iróniája, hogy a csapat legnagyobb sikerekor a, még mindig csak 31 éves, sikeredzõ már a Craven Cottage kispadját koptatta. Valamint figyelemre méltó, hogy az elmúlt hetekben, a világ legértékesebb játékoskeretei listán 22. helyre került Fulham éppen a Debrecent elõzi meg ezen a listán. (http://andcorp.extra.hu/mostexpensivesquads.JPG) Nem kis jelzés ez Európának, új vetélkedõ kopogtat a nagycsapatok játéktermébe. Az elkövetkezendõ három hétben minden kiderül, és mindenki derül. Kivéve aki nem..."

A minap ezt a cikket olvastam egy angol futballújságban, és hát mit mondjak, a hír igaz, de a helyzet nem ilyen rózsás. 3 meccs: Portsmouth (20.), Arsenal (3.), Aston Villa (1.). Evidens hogy csak akkor beszélhetünk esélylatolgatásról, hogy ha a már matematikailag is kiesett csapatot megverjük. Lássuk a meccs eredményét:
http://andcorp.extra.hu/2021_portsmouth.JPG
Nagy nehezen de csak sikerült ezt a 3 hazai pontot begyûjteni. Létfontosságú három pont volt ez, és a többi csapat eredménye is kedvezett számomra kismértékben:
http://andcorp.extra.hu/2021_table36.JPG
Innen kezd izgalmassá válni. Legalább 3 pontot szerezni kell, mert se a Chealsea se a City nem fogja könnyen adni a bõrét. Jön az Arsenal. Igaz hogy kiütöttem a ligakupából egy sima 2-0-s gyõzelemmel, de a bajnokságban kikaptam tõle 2-4-re (2-1-es vezetésrõl...). A mostani meccs eredményére azt kell mondanom hogy reális, de nekünk most semmiképp sem jó:
http://andcorp.extra.hu/2021_arsenal.JPG
A Chealsea veresége, és a City X-e még mindig ad reményt. A 7. helyen állunk, de azért még nagyon messze a vége. Mellesleg a Chealsea attól az Aston Villától kapott ki, akihez most megyek vendégeskedni... lehet rágni a körmöket.
http://andcorp.extra.hu/2021_table37.JPG
Watford (16.) - Manchester City (6.)
Aston Villa (1.) - Fulham (7.)
Liverpool (8.) - Southampton (20.)
Everton (17.) - Chealsea (9.)
Arsenal (3.) - Manchester United (10.)
Az 5 kiemelt csapat 3 ponton belül tartózkodik, szóval innen még bárki lehet 6. és 7. Igen, szerintem is ellenem szólnak az odds-ok, de már a 10. hellyel is bõven felülteljesítem a Stay Clear Of Relegation éves célt, szóval nincs vesztenivalónk. Pozitív elõjel hogy otthon jók voltunk egy 2-2-re. Cél tehát: pontot, pontokat szerezni Birminghamban! Ha szerencsénk van 1 pont is elég, ha nincs szerencsénk, akkor szerencse nélkül kell nyerni.

És eljött a meccs napja, 2021.05.23.:
http://andcorp.extra.hu/2021_astonvilla.JPG

Az eredményt már tudjuk, az Aston Villa ezzel bajnok lett, de ez minket nem vígasztal:
http://andcorp.extra.hu/2021_table38.JPG

"NO WAY!" Ennyit tudtam mondani...

kösz, de nekem az kellene amit lentebb írtam...
ami még a neten fel lelhetõ a játékhoz itthon és külföldön az meg van, de amit keresek az nincs....
Nekem már csak a game CD-i és a mentéseim vannak meg, a magyar patch nem. De amúgy érdemes ellátogatni néha az FM Hungaryra, végülis a legnagyobb focimanager gamekkel foglalkozó oldal, és ha megnyitod a következõ linket máris megtalálod amit kerestél. Sõt, lehet megtalálod a game magyarosítását is, és talán pár évnyi frissítést is. Sok sikert.

a TCM 2004-hez régebben létezett egy hun patch, ami - NBI, NBI/B, 2 csop NBII, 6 vagy 8 csop NBIII - nekem nincs meg...

esetleg nincs meg ez valakinek ?

adatbázis frissitéshez kellene...
akit érdekel, tesztelem a TCM 2004-hez készített Europa kupa javítást, ami csoportkörös UEFA-kupát rak be a teljesen magyar nyelvû Total Club Manager 2004-be, amely az egyetlen magyar nyelvû TCm/Fifa Manager játék....

ha biztonságosan mûködik, akkor a vállogatottakat is javítom, majd a teljes adatbázishoz akarok hozzányúlni...

érdekel ez valakit ?

más manager játékoknál sokan nosztalgiából játszanak régebbi játékkal, én is kedvet kaptam hozzá...
Már tervben van, csak elõbb a Fulham-et BL gyõzelemig akarom vinni... aztán a következõ karrieremben nem spórolok a memóriával és beveszem mind a 7 osztályt angliába (a mostani mentésben csak 4 van benne) és a 7. osztályból indulva akarok majd BL gyõztes csapatot építeni... na az lesz a kihívás 😄 Akkor majd rámegyek a 3D meccsekre is, csak azokkal mindig az a bajom hogy rettentõ hosszúvá teszik a játékot. Annyi idõt rászánva meg akár elmehetnék valódi edzõnek vmi gyerekcsapathoz, ott is van 3D meccs, forma, morál, sérülés, kezdõcsapatválogatás 😄 Sõt, akár rá is lehetne feküdni a pro-licensz vizsgára....

hát az update 2 nemhogy nem volt savegame kompatibilis, de minden 3ik save-et elrontotta szóval, aki biztosra megy az jobb, ha megvárja az elsõ feedback-eket. Szerintem azonban ki kéne próbálnod a 3D módot. szerintem az adja meg a játék igazi savát borsát. Még akkor is, ha nem tökéletes az animáció, a grafika. Ezért érdemes újat kezdeni

Ha úgy csinálnák hogy savegame kompatibilis mind, akkor én is várnám örömmel...

le van védve, minden infószerzés szigorúan tiltott 😄

én mostmár megvárom az update 3-at

Találtam én is egy kis hibát!
Van egy olyan játékos,johgy Luis Bravo Suárez.Egész jó kis játékos 2013ban,de akárháynszor infót akarok róla szerezni,kidob a játékból!!!
Kíváncsi vagyok hogy csak nálam,vagy esetleg másnál is hibás ez a játékos!!!

Azért van egy-két olyan bug a játékban amin az ember fel tudja cseszni az agyát pár másodpercre...

http://andcorp.extra.hu/strange.JPG

Kb. gimnázium 11. osztályában infó órán megtanuljuk mit jelent a számok kettes komplementere, és mire, hogyan használjuk. Sajnos a fejlesztõ aki ezt csinálta elfelejtette, hogy pontlevonással induló csapat esetén negatív szám lehet ott (akár még 10 forduló után is, ha gyenge a csapat) és odaírta hogy unsigned olvassa a számot...

nade a -5 kettes komplemensben tárolva: 1111 1011 (0000 0100 + 0000 0001 = 0000 0101 -> 5 & mivel 1-essel kezdõdik a komplemens -> -5)

majd unsigned (elõjel nélküli) kiolvasva 1111 1011: 128+64+32+16+8+2+1=251

na ezek az idegesítõ bugok...

Na újabb este, újabb kis beszámoló. Bár most csak a szezonnyitó napjáig jutottam, a kezdõcsapatomra ismét nagyon büszke vagyok. Igaz most jöttünk meg az edzõtáborból, szóval mindenki csúcsformában - kivéve a friss igazolást, Stephen Hitchcock-ot, 12,5 millióért kapartam el a Marseilles és Lille elõl 😛 - és gyõzelemre éhesen. Íme a csapat:
http://andcorp.extra.hu/2020opening.JPG

Szezon végén további 6 játékos fog érkezni, két ifi a tarcsiba, két fiatal nagyon tehetséges csatár, és két középpályás. Õk így összesen most 60 millió eurót érnek. Remélem mire hozzám kerülnek lesz az 80 is. 😛 Amúgy most ~125 milliót ér a keret.

Ez most ilyen rövid lett...

bizony-bizony
most már amondó vagyok, inkább 4-5 emberke, akik folyamatosan tartják a kapcsolatot és -ha relatíve lassan,de- csinálják a dolgot.
persze a HUF az úr, ez nagy igazság 😊

Emlékszel, hogy két éve se volt elég szimplán a lelkesedés. Kezdve onnan hogy a társaság nagy része angolul se tudott, folytatva ott hogy sokan eltûntek, eljutva oda hogy a huffman kód az úr... Az orosz fejlesztõbrigád dr. Aíton-nal akik fordították nekünk akkor a hufot, azóta már nem aktívak. Ezért elsõ kérdés a huf fájl, utánna a többi.

szerintem vagyunk így egy páran 😊

Még továbbra is áll a kérdésem, ha megosztanád esetleg hogy hányan vagytok, és hogy a .huf fájl dekódolását megoldottátok-e, akkor szívesen adok msn címet...

Ha az ideihez keresel, még nem sok van, de ha a tavalyihoz vagy bármelyik más elõdhöz, akkor rengeteg. Indulásnak az FM Hungary-t mondanám, ez full magyar és nagyon sok minden ott van.

Sziasztok!

Tudtok olyan oldalt ahonnét lehet letölteni iegészitõket a játékhoz?Köszi a választ!!!!
segítek ha tudok...
[email protected]
én is arra gonoltam az "eltiltások elleni fellebbezés" címszó alatt...

én valami olyanra tippelnék, hogy ha eltiltanak játékost, és emiatt reklamálsz (not accepting sport court verdicts)

Elvileg pluszt ad az alkudozásokkor, illetve segíthet az eltiltás elleni fellebbezésekkor. Legalábbis az infoban ilyenek vannak, hogy negotiation meg sports law skills. De amúgy mindegy, egy nagy csapat mellé kijár, és így legalább a piros felirat sincs, hogy nincs megfelelõ staffom... 😄

a jogász mire jó?

Javítok, 2 nap híján 3 éve