Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Erről egyáltan nem láttam semmit az fmhungary fórumokon, de örülök, hogy megelőztetek :)

Én teljesen máshogy álltam neki az NB3-as szisztémának. Nekünk ugye 6 csoportunk van, és csoportonként 16 csapat, ami egyenlő 96. Mivel csak 1-2-8-as fix fa rendszer van, ezért 96/8=12 szóval 12 csapatos NB3-as csoportokat terveztem. Így marad az összes valós NB3-as csapat, csak máshogy vannak elosztva. Ennek megfelelően a megyéknél is csökken a résztvevő csapatok száma, a fordulók számát meg fel lehet venni 3-ra, de nem feltétlen szükséges. Ez a feljutó/kieső csapatoknál zavar be, mert a valós 3-3 kieső helyett 4-4 kieső van az NB2-ben, viszont a játszhatóság érdekében ennyi áldozatot lehet hozni. Ellenben ha ilyen jól álllunk, szívesen belemászok az editor meg az adatbázis mélyébe, hátha lehet módosítani valamit, illetve felvehetjük az EA-vel a kapcsolatot.

Egyetlen probléma a szurkolói bázisban, hogy hiába veszem le a néző szorzót 0.01-re úgy is van 10000 néző 20-30-40 eurós jegyárak mellett a nagyobb csapatoknál. A Kaposvárnál már alakul, ott 7-10 eurós jegyárak mellett van 4-7 ezer szurkoló, az már közelít a valósághoz, de még nem sikerült megfejteni mi generálja ezt a különbséget.