Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Na akkor magyarázok:
    Letöltöd az előző hozzászólásban lévő linkelt fájlt, és bemásolod oda, ahova kell. Ezután:
    C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09 -> EdManager09.exe
    Mikor betöltött elmented (file->save) és write current database gomb. Ez minden nagyobb változtatás után, és minden kilépés előtt megejtendő!

Bal szélen országokat választhatsz, és ha rányomsz a country settings gombra alul, akkor bejönnek az adott országhoz tartozó információk. Itt lényegében mindent be lehet állítani, ami az országot jellemzi, évekig magyarázhatnám, egy angol szótárral teljesen jól érthető.

Ha nyomsz az country settingsen egy ok-ot, akkor visszatérünk a főmenübe, ahol középen a kiválasztott ország összes csapata fel van sorolva. Minden csapatnak két adatlapja van:
    -Club Settings
    -Squad List
    (alul ott is van a két gomb bal és jobb szélen, de ha jobb klikket nyomsz egy csapatra, akkor is ott van az első két sorban a két kiválasztható adatlap)

A Squad Listben megtalálható minden játékos, ifijátékos, edző, szakvezető, segítő, és az ő adatlapjuk is. Itt mindent be lehet állítani a játékosokkal és a szakvezetőkkel kapcsolatban.

A Club Settingsben a csapatra jellemző dolgokat lehet úgy beállítani, ahogy az országok szintjén is. Ami fontos: A fan base-t ne állítgasd, mert ha felveszed 10ezer körülire, akkor 45 eurós jegyárak mellett lesz 10ezer néző a stadionban, és azért itthon nagyon nem 12500 forintos jegyárak vannak. Csalni persze lehet, de ezzel most az lenne a cél, hogy valóságos magyar viszonyok legyenek.

Ha a Fradit akarod csinálni, akkor szerencséd van, mert az a játékoskeret nagyjából megvan, így csak módosítani és pontosítani kell. Irányelvek: Ashmore 63-as értéke egy olyan szintű nagyonnagyon maximum, hogy azt felfele már nem kell húzni. Nekem Lipcsei meg Dragóner 62-ese is inkább 58-59, de én csak a saját területembe nyúlok bele. Ha megnézed a DVSC-t, vagy a többi csapatot, akkor nagyjából képet kaphatsz, hogy mik a középértékek. 64 az az NB1 kiemelkedő játékosai, 60 az NB1 jó játékosai, 55 lenne elvileg az átlagos NB1-es játékos, gyakorlatilag 56-57 felé húznak a számok, ezt kéne levinni 55-re reálisan. A Lokinál én 58.4-es átlagot csináltam 34 játékosból, és azt láthatjuk, hogy 5 éve elég meghatározó a csapat az NB1-ben, szóval ennek kéne a maximum körül lennie. A tavalyi bajnok MTK összes játékosának átlagértéke lehetett mondjuk 58,5 és 59 közt. Az Újpesti összes játékosának mostani átlagértéke lehet olyan 57,5-58,5 közt. A Fradit nem tudom belőni, szóval rádbízom. Legyen szem előtt, hogy 2 évig nem sikerült feljutni az NB2-ből, csak most az angolok érkeztével.

Nagyjából ennyi vezérelv mentén szerintem el lehet indulni. Ajánlom mindenkinek, hogy csatlakozzon, és csinálja a hazai/kedvenc csapatát!