Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Hali! Befejeztem a második idényem. A várakozásokkal ellentétben végül minden jól alakult. A pirate club feljutott második helyen a 3. osztályba, míg a nighthawk az utolsó fordulóban aratott győzelmével 3.ból 1. helyre jött fel, azaz bajnok lett és feljutott a 4. osztályba. Én magam lettem a gólkirály 37 találattal, valamint én lettem az év játékosa és egyszer a hónap játékosa is. Ellenben néhány játékost úgy néz ki lenyomtam nagyon (eltűntek mellettem) ezért őket majd kölcsönfogom adni, mert nem fejlődtek rendesen (sőt némelyik visszaesett). A Galaso 2-nek titulált játékosom, Daniel Suazo már 64-es, én csak 58-as vagyok. Mégis 2x annyi gólt lőttem. A csapatom ezzel a kerettel nem fog felugrani a másodosztályba mint, ahogy terveztem, ezért egy évet várok, cél a középmezőny. A nighthawknál viszont jó lenne rögtön ugrani egyet, majd kölcsön adok néhány játékos. Igazoltam is az első csapatba, köztük 3 igazi játékost, tehát való életben is játszanak, 2 walesi, az egyik valami Crofts nagy tehetségnek tűnik. A harmadik meg valami ír balbekk. A kezdőcsapatban talán ha 2 angol van. 3-4 walesi, 1 ír, a kapus jamaicai, én örmény, Daniel Suazo meg Costa Ricai. A kispadon van hondurasi és luxemburgi játékos is. Elég világválogatott feelingű a csapat. Ja van még egy védekező középpályásom, második számú, de elég jól fejlődik, ő Saint Lucia-i. :)
    A nighthawkba senkit nem igazoltam még, csak kölcsön vettem 2 játékost a Pirate Clubtól (és még csak kooperáció sincs :D), valamint felhoztam egy 50-es szintű védőt. Az a nem mindegy, mert az eddigi védők nagyjából 49-52 szint között mozogtak, ez meg 18 évesen kapásból 50, 4 csillaggal. Jónak tűnik.
    Érdekességek: Az FA kupában 2 fordulót mentem, és legyőztem a sokkal esélyesebb Peterborought, de a Charlton a harmadik fordulóban a végállomást jelentette. Most még kevesebb a szerencsém, a Leicester Cityt kaptam rögtön az első fordulóban.
    A PL-t a Manchester United nyerte, mely az utolsó fordulóban előzte meg a betliző Chelseat. Az Arsenal a csodálatos 7. helyen végzett (intertoto kupa.. ugye itt még ez van). Második lett az Aston Villa (szintén megelőzte a Chelseat, mely a 3. lett). Na de ilyet, hogy Stoke City indul az Uefa kupában... hát a program nagyon reális néha. (ld Arsenal is...) Francia bajnok a Lyon lett (előző évben a Marseille), szegény Bordeaux csak a 2. Német bajnok a Schalke, Bayern a második. Olasz, spanyol nem nagyon érdekel. Valami Roma, meg Barca nevű csapat űberkedik már ott 2 éve, érdekes módon a BL döntőt is ők vívták, az utóbbi győzelmével, valamint az Európai Szuperkupát is, melyből következik, hogy az első évben szintén a Barca nyerte a BL-t, az UEFA kupát pedig a Roma... Idén az UEFA kupát az MU (tehát dupláztak). A BL győztes csapat tagja volt és ha jól láttam játszott is Dzsudzsák Balázs. (mik vannak...) Idén sztem eladják, mert azért nem oda való. Henry 30 meccs 32 gól aha, oké. Az első évben nem láttam ekkora hülyeségeket, remélem a 3. idényre ismét reálisabb lesz a program. Magyar bajnok sorozatban 2x a Debrecen, második a feljutó Fradi, harmadik az Újpest. Magyar válogatott a 14. a világranglistán. Hehe. Konföderációs kupát megnyerték a Spanyolok (nem úgy mint igazából). A kövi idényről csinálok képeket, meg jobban odafigyelek, ezt az idényt csak le akartam tudni. (bár így is lassan lett vége)
    Üdv.