11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Kandurex
    Miért írsz ennyi ponttal folyamatosan?
  • savafan
    ha írsz az sg fórum gazdáinak, megadva a topik címet és a hozzászólás számát, javítják. asszem törlik:)
    másnak régebben volt ilyen gondja, máshol és ez megoldotta.
  • Al Ashrad
    Hali! Befejeztem a második idényem. A várakozásokkal ellentétben végül minden jól alakult. A pirate club feljutott második helyen a 3. osztályba, míg a nighthawk az utolsó fordulóban aratott győzelmével 3.ból 1. helyre jött fel, azaz bajnok lett és feljutott a 4. osztályba. Én magam lettem a gólkirály 37 találattal, valamint én lettem az év játékosa és egyszer a hónap játékosa is. Ellenben néhány játékost úgy néz ki lenyomtam nagyon (eltűntek mellettem) ezért őket majd kölcsönfogom adni, mert nem fejlődtek rendesen (sőt némelyik visszaesett). A Galaso 2-nek titulált játékosom, Daniel Suazo már 64-es, én csak 58-as vagyok. Mégis 2x annyi gólt lőttem. A csapatom ezzel a kerettel nem fog felugrani a másodosztályba mint, ahogy terveztem, ezért egy évet várok, cél a középmezőny. A nighthawknál viszont jó lenne rögtön ugrani egyet, majd kölcsön adok néhány játékos. Igazoltam is az első csapatba, köztük 3 igazi játékost, tehát való életben is játszanak, 2 walesi, az egyik valami Crofts nagy tehetségnek tűnik. A harmadik meg valami ír balbekk. A kezdőcsapatban talán ha 2 angol van. 3-4 walesi, 1 ír, a kapus jamaicai, én örmény, Daniel Suazo meg Costa Ricai. A kispadon van hondurasi és luxemburgi játékos is. Elég világválogatott feelingű a csapat. Ja van még egy védekező középpályásom, második számú, de elég jól fejlődik, ő Saint Lucia-i. :)
    A nighthawkba senkit nem igazoltam még, csak kölcsön vettem 2 játékost a Pirate Clubtól (és még csak kooperáció sincs :D), valamint felhoztam egy 50-es szintű védőt. Az a nem mindegy, mert az eddigi védők nagyjából 49-52 szint között mozogtak, ez meg 18 évesen kapásból 50, 4 csillaggal. Jónak tűnik.
    Érdekességek: Az FA kupában 2 fordulót mentem, és legyőztem a sokkal esélyesebb Peterborought, de a Charlton a harmadik fordulóban a végállomást jelentette. Most még kevesebb a szerencsém, a Leicester Cityt kaptam rögtön az első fordulóban.
    A PL-t a Manchester United nyerte, mely az utolsó fordulóban előzte meg a betliző Chelseat. Az Arsenal a csodálatos 7. helyen végzett (intertoto kupa.. ugye itt még ez van). Második lett az Aston Villa (szintén megelőzte a Chelseat, mely a 3. lett). Na de ilyet, hogy Stoke City indul az Uefa kupában... hát a program nagyon reális néha. (ld Arsenal is...) Francia bajnok a Lyon lett (előző évben a Marseille), szegény Bordeaux csak a 2. Német bajnok a Schalke, Bayern a második. Olasz, spanyol nem nagyon érdekel. Valami Roma, meg Barca nevű csapat űberkedik már ott 2 éve, érdekes módon a BL döntőt is ők vívták, az utóbbi győzelmével, valamint az Európai Szuperkupát is, melyből következik, hogy az első évben szintén a Barca nyerte a BL-t, az UEFA kupát pedig a Roma... Idén az UEFA kupát az MU (tehát dupláztak). A BL győztes csapat tagja volt és ha jól láttam játszott is Dzsudzsák Balázs. (mik vannak...) Idén sztem eladják, mert azért nem oda való. Henry 30 meccs 32 gól aha, oké. Az első évben nem láttam ekkora hülyeségeket, remélem a 3. idényre ismét reálisabb lesz a program. Magyar bajnok sorozatban 2x a Debrecen, második a feljutó Fradi, harmadik az Újpest. Magyar válogatott a 14. a világranglistán. Hehe. Konföderációs kupát megnyerték a Spanyolok (nem úgy mint igazából). A kövi idényről csinálok képeket, meg jobban odafigyelek, ezt az idényt csak le akartam tudni. (bár így is lassan lett vége)
    Üdv.
  • matthias92
    uhh.jol.szétkurtam.a.forumot
    nem.lehet.helyretenni?
  • Andretti
    Dujmi, minket mindig is zavart, most is zavar és mindig is zavarni fog, ez van, akinek nem tetszik az csináljon magának másik fórumot. Itt ez a szabály. Ezt hoztuk meg jó pár éve, és ezt szeretnénk megőrizni jópár évig. Én amondó vagyok, hogy az új belépők igazodjanak a rendszerhez, ne a rendszer az új belépőkhöz. Mi nem vagyunk semmiféle hivatalos fórum, csak van itt pár ember, aki régóta és sokat játszik, és egyszer idecsapódott. Nem olyan nagy kérés ez, és emellett a játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést nagyon szívesen és hosszasan megválaszoljuk. Amúgy fel lehet fogni, hogy én vagyok a szűrő :D Ez persze csak az én véleményem...

Al Ashrad:
    Az együttműködés fentről lefele:
    Például nekem a Debrecenben volt 2 komplett csapatra való játékosom, akik mind a kezdő 11 szintjén voltak, és mind 19-22 évesek. 11 játszott az I. ligába, még vagy 5 támadó beállítottságú a tartalékcsapatban, és a többi 6 (védekező) embert ilyen kölcsönszerződésben odaadtam olyan kiscsapatoknak, ahol biztosan játszanak, és mivel gyenge csapatokhoz kerültek, ezért biztosan fejlődni is fognak. Cserének nem pazarlom el az ifjú titánokat, arra jók az öregek is. A tarcsi végignyeri a bajnokságot, ott a védők nem fejlődnek, kell nekik is a kihívás és a biztos játéklehetőség.

Együttműködés lentről felfele:
    Kölcsönvehetsz jó játékosokat olcsón, és ha biztos játékot ígérsz nekik, akár pénzt is kérhetsz.

Kölcsönvenni úgy lehet, hogy rámész a csapat nevével fémjelzett fülre, rákattintasz egy játékosra, és akkor kattintható lesz a loan player, vagy valami ilyesmi gomb. És már kölcsön is vetted.
  • Dujmi
    Nem értem, h miért para, h WAREZ témában ír valaki!!!
    Ez a játék fóruma, azért írnak ide az emberek, mert a kérdésükre szeretnének választ kapni, és ez is a játékhoz tartozik!
    Ha ez ennyire zavar valakit akkor az csináljon egy olyan fórumot, ahova csak meghívóval lehet bekerülni, és így ki lehet szűrni az olyan embereket, akik ilyen témában kérdeznek!

Egyébként haladok a Győrrel! Egyre jobban szerepelek, egyre jobb a csapatom! Építkezem is, stadiont, különböző épületeket ami a klubbal kapcsolatos, ajándéktárgyboltom is van már egy pár, illetve 1 utánpótlás akadémiám! De részletesebbet majd hétvégén írok!
  • Al Ashrad
    Inkább erről a csapatok közti együttműködésről írjál Kkaan. :)
  • Andretti
    Megalapítottam az "Utáljuk együtt KKaant" alapítványt. Ha segítetek összegyűjteni 3 millió forintot, felbérelhetünk egy ukrán bandát, aki kinyírja ;)

Most járunk 1 Ft-nál, minden segítség számít. Együtt elérhetjük a szebb és warezmentesebb Fifa Manager fórum jövőt!!!
  • KKaan
    Ti most komolyan nem tudtok nyomni 09-el második idényt?Első év végén kirúgnak?És mindenki azt mondja hogy tört játékkal nem is lehet?Hát én ncore-ról töltöttem le a gamet és már az 5 idényt lenyomtam a Barcával meg még egy sor másik csapattal!Annyit kell tennetek,hogy le kell szedni valahonnan egy update2-őt vagy mit ami 200 mega(ezt is ncore-ról szedtem)És már nem is rúgnak ki idény végén...Ja ha nem találjátok sehol(mert nem sok helyen láttam)küldjetek pü-t vagy ide irjátok le és egyik nap feltolhatom valahová
  • Al Ashrad
    Én mikor először játszottam a 08-al 8. osztályban kezdtem és felvittem a másodosztályig, ahol eladósodtam és tele lettem minusz ponttal ott azt abba is hagytam. Minden évben első helyen léptem fel, egy kivétel volt azt hiszem a 4. osztályban lettem 2. :)Így tudott nagyon jól fejlődni a csapat, de ez nagyon hosszú, ezért szeretek inkább 5-6. osztályban kezdeni. De ha nem bírja a géped, jó a másod osztály is.
  • neB
    Nos igazából nem szűnt meg kizárták a PL-ből és mivel nem volt Championshippem ezért pontosítok. Következő évben feljutottak és megint olyan összegeket költöttek hogy ihaj. Egyébként most azthiszem egy kicsit pihentetem Arsenal-Portsmouth-Rennais-es karrieremet és kezdek egy újat valószínűleg a 2. osztálybeli Nottingham Forest-el :D
  • Al Ashrad
    A kérdésem még mindig a csapatok közötti szerződés. Olvassátok el a kommentem lejjebb. :)
  • Dujmi
    Ma még jön 1-2 év beszámolója!
  • Dujmi
    Mi a kérdésed? :)
  • Al Ashrad
    Jó ez a Győri menetelés. Az én kérdésemre direkt nem válaszoltok :O?
    Amúgy néztem, Dzsudzsák 8 meccsen játszott eddig a Barcában fél év alatt. :) Érdekes.
  • Dujmi
    Sziasztok!

Íme itt a Győr (kicsit részletesebb) 2. szezonja! 2009-2010
    Sok érdekesség történt, sikerült eléggé megerősíteni a keretet!

Vásárlás:
    Simon Ádám---19é---kp---MTK---160 000---2 100---56 TSI
    Simon Attila---20é---kp---MTK---280 000---4 500---52 TSI
    Nagy János---21é---védő---Kecskemét---175 000---3 600---60 TSI
    Nagy Sándor---21é---kp---Kecskemét---150 000---4 000---60 TSI
    Rezes László---21é---védő---Debrecen---100 000---1 700---51 TSI
    Lucas---20é---kp---Debrecen---175 000---3 600--- 58 TSI
    Huszák Tamás---20é---kp---Debrecen---100 000---2 000---54 TSI
    Máté Péter---25é---védő---Debrecen---100 000---3 000---57 TSI
    Koman Vladimir---20é---kp---Sampdoria---1 000 000---6 000---60 TSI
    Szatmári Lóránd---20é---kp---Reggina---500 000---2 500---55 TSI
    Lengyel Dániel---20é---védő---Szombathely---100 000---1 500---54 TSI
    Iszlai Bence---18é---csatár---Szombathely---75 000---450---48 TSI
    Heitler Ádám---21é---csatár---Újpest---75 000---1 000---51 TSI
    Korcsmár Zsolt---20é---védő---Újpest---245 000---4 100---59 TSI
    Abraham---23é---csatár---Honvéd---100 000---2 600---58 TSI

Eladás:
    Völgyi Dániel---H Valkeakoski---24 000
    Fomumbad---Vannes OC---27 500
    Kovács „21é” Zolátn---Motherwell---27 500
    Zoran Supic---V Novi Sad---27 500
    Böőr Zoltán---Fehérvár---37 500
    Bojan Brnovics---Siófok---47 500
    Józsi György---Dinamo Zagreb---75 000
    Sasa Stevanovics---Honvéd---5 000
    Arsene Copa---Leca---2 300

Nemzetközi érdekesebb igazolások:
    Gai Assulin---Barcelona---Éas Palmas---6,0M
    Breno---Bayern München---Juventus---6,8M
    Affelay---PSV---Bayern München---7,0M
    Carlos Vela---Arsenal---Real Madrid---13,5M
    Mata---Valencia---Chelsea---18,8M
    Neuer (kapus)---Schalke 04---Juventus---7,0M
    !!! KAKA---AC MILAN---INTER---73,0M !!!
    !!! CRONALDO---MAN UTD---REAL MADRID---118,3M !!!
    Renato Augusto---Leverkulsen---Hertha BSC---11,3M
    Quaresma---Inter---Juventus---23,0M
    !!! Diego---Werder Bremen---Liverpool---44,3M !!!
    Toni Kroos---Bayern München---Borussia M.Gladbach---11,0M
    Ivan Rakitic---Schalke 04---Barcelona---12,3M
    Saviola----Real Madrid---Sporting---9,1M
    Rafinha---Schalke 04---Bayern München---11,8M

BL
    2/3
    Valerenga – Győr 1-4 (Dudás 3, Petneházi)
    Győr – Valerenga 1-3 (Nagy János)

3/3:
    Club Brugge – Győr 3-1 (Dudás)
    Győr – Club Brugge 2-4 (Ladóczki, Stark)

UEFA-Kupa:
    selejtező:
    Győr – F Timisaora 3-2 (Petneházi, Dudás, Dvorschák)
    F Timisaora – Győr 0-1 (Diego)

F csoport:
    1., Ajax 2., Anderlecht 3., Osasuna 4., Setubal 5., Győr
    Anderlecht – Győr 1-4 (Abraham2, Dudás, Diego)
    Setubal – Győr 2-2 (Dvorschák, Dudás)
    Győr – Osasuna 1-1 (Abraham)
    Győr – Ajax 1-5 (Kiss Máté)
    2., Győr 4 1 2 1 8-9 5 pont

3. forduló:
    S Ramenskoe – Győr 4-5 (Széki3, Petneházi, Dudás)
    Győr – S Ramenskoe 2-2 (Széki, Koman)

4. forduló:
    Győr – St. Etienne 2-5 (Diego, Dudás)
    St. Etienne – Győr 4-1 (Dudás)

Nemzetközi góllövőlista:
    1., Dudás 10 góllal
    2., Széki 4 góllal
    3., Abrham és Petneházi 3-3 góllal
    4., Diego 2 góllal
    5., Nagy János, Ladóczki, Stark Dvorschák, Kiss Máté, Koman 1-1 góllal

Magyar-Kupa:
    3. forduló: Vasas – Győr 0-4 (Nagy Sándor, Abraham, Petneházi, Stark)
    4. forduló: Győr – Siófok 2-0 (Petneházi, Koman)
    Elődöntő: Győr – MTK 2-1 (Ladóczki, Korcsmár)
    Döntő: Fehérvár – Győr 1-1 (Dvorschák, 11-esekkel megnyertem a kupát!!!)

Bajnokis végeredmény:
    1., Győr 61 pont
    2., MTK 58 pont
    Legtöbb eladott mez: Dudás Ádám 158 mez
    Eladott bérletek: 869 db
    Átlag nézőszám: 9 081
    Magyar bajnokság 25. helyen áll Európában!!!

2 személyes szponzorom van:
    1., EA SPORT 17 600.-
    2., EA SPORT BIG 377.-

2010 05 15
    Ajándékboltot építettem Kínában!!!

FIFA világranglista:
    1., Brazilia
    2., Spanyolország
    3., Argentina

42., Magyarország

BL győztes: Chelsea
    UEFA-Kupa győztes: Juventus
    Európai Szuper-Kupa: AC Milan
    Klub VB: Bayern München
  • Dujmi
    Micsoda?? Nincs a játékban a Chelsea, mert csődbe ment?? Ez tök érdekes, ilyet még nem láttam, de vicces lehet!!! :)
  • neB
    Nos miután kirúgtam úgy döntöttem hogy nem megyek sehova legalább is pihenek egy kicsit. De félév közben a Portsmouth-nak sikerült meggyőznie. 18. helyen álltak felhoztam őket évvégére a 16. helyre majd a következő szezon-ban októberben inkább felbontottam a szerződésem ugyanis nem nagyon találtam velük az összhangot.
    Ezek után hip-hop jött a Stade Rennais francia klub ajánlata. Szintén 18. helyen álltak csak úgy mint a Portsmouth de velük sikerült elérni a lehetetlen-t évvégére 3. (!)-ok lettünk. Ez nem az én bravúrom hanem inkább az hogy iszonyatosan szoros volt a mezőny 10 pontra volt a 15. hely ha jól emlékszem. Egyedül csak a Lyon volt kiemelkedő a mezőnyből. Évvégén kénytelen voltam kölcsönt felvenni emrt iszonyatosan minuszban voltam és épphogy megkaptam a licenszet a következő szezonra. De megújult erővel várom a BL selejtezőket és a továbii kihívásokat
    Úgy látszik az Arsenal-nak megérte elküldenie engem azóta 2 bajnokságot is nyert egyhuzamban meg F.A. kupát de BL-t nem
    Érdekes mozzanat a játékban hogy a Chelsea megszűnt létezni ugyanis akkora adósság állománya volt hogy ihaly. Játékosok is szétszéledtek Mikel Porto-ba a többieket nem jegyeztem meg de a nyári átigazolási szezon tőlük volt hangos.
  • Andretti
    Azért nem kéne ennyire lustának lenni, 1 oldal visszaolvasás, és lám mit találtál volna:

© Andretti | 2009. jún. 06. 10:12 | privát | válasz erre | #9238

Ha ezt http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hegyipisti/uploads/fifamanager09hun.zip letöltöd, és a benne lévő translations.huf-ot beteszed az fmdata/eng-be, akkor egy kis része magyar lesz a játéknak.
  • Dujmi
    Sziasztok!

Biztosnági okokból a regisztrációtól számított 30 napig nem tehetek fel képet! :(
    Ezért most kép nélküli beszámolóm következik a Győr első szezonjáról, 2008-2009-es évadról!
    A beszámoló elég rövidke lett, nem találtam meg az összes piszkozatot, amit készítettem, hogy szépen összefoglalva, kereken írjam le a törénteket, de a lényeg ebben is benne van!
    Ha valaki szeretne képeket kapni az eddig eltelt 4 szezonomról írjon nekem nyugodtan! Ha lejár a korlátozás akkor majd töltök fel, bár nem tudom, hogy akkor mennyire lesz majd érdekes, hiszen már most is az ötödik szezonom közepén tartok, és a korlátozás végéig még van legalább 1-2 hét!

Új játékot kezdtem a Győrrel, kipipáltam, hogy mutassa a tehetségeket!

Vásárlás:
    Petneházi Márk---19é---kp---1/5---Zalaegerszeg---205 000---3 000
    Diego---20é---kp---5/3---Honvéd---310 000---5 000
    Nikházi Márk---19é---kp---1/5---MTK---19 000 (+200 000 válogatott debütálás)---4 000
    Széki Attila---19é---csatár---1/5---Újpest---150 000---3 500
    Hegedűs Lajos---21é---kapus---1/5---Siófok---155 000---3 500
    Ladóczki István---22é---kp---1/5---Siófok---220 000---4 700
    Dvorschák Gábor---19é---védő---Újpest---260 000---5 000

Eladás:
    Hagymási Dániel---BY Tel-Aviv---9 000
    Varga László---T Turku---24 000
    Csermelyi Imre---Lathi---20 000
    Molnár Péter---Dundeee United---30 000
    Pákolicz Dávid---Honvéd---40 000
    Nikolov Balázs---Debrecen---32 500

UEFA-Kupa:
    FC Nordsjealland (dán) – Győr 2-2 (Petneházi, Bank)
    Győr – FC Nordsjealland 0-0 (TJ. Győr, 2-2-vel, idegenben lőtt több góllal)

Győr – Genk (belga) 0-5
    Genk – Győr 5-0 (TJ: Genk, 10-0-val!)

2008 09 08
    Hajóskapitány lettem!

Magyar bajnokság vége:
    1., Győr 50pont
    2., MTK 49 pont
    Izgalmas volt!
    Győri átlag nézőszám: 6 635 néző (stadion 10 000 férőhelyes)
    Legtöbb eladott mez: Stark Péter 123 mez

Magyar-Kupa döntő:
    Győr – Debrecen 4-2 (Völgyi, Bicak 3)

U20as VB:
    Magyarország nem volt a legjobb 16 közt! 
    Döntő: Argentina- Brazilia 1-2

Kunfederációs-Kupa döntő: Spanyolország – Brazilia 1-3

Európai Aranycipős: Ibrahimovic 44 góllal

BL győztes: Bayern München
    UEFA-Kupa győztes: AC Milan
    Európai Szuper-Kupa győztes: Manchester United
  • ruszilaci
    Sziasztok!!
    Remélem tud nekem valaki segíteni, még régebben elvolt kezdve a magyarosítása és valameddig készen volt, engem most érdekelne remélem valaki tud küldeni egy kinket!!! várom előre is köszi!!!
  • Al Ashrad
    Én közben félúton vagyok a második idényben, úgy néz ki nem nagyon fogok feljutni, de lehet jobb is, mert ezzel a kerettel tuti kiesnék, kicsit erősödök még, aztán igazolok top playereket a 4-5. ligából. És akkor ugrok 2 osztály 2 év alatt. Na ez a terv. :) A második csapatommal viszont jó lenne feljutni szintén a 4. osztályba. Az első csapatból kölcsönadtam majd bagóért el is adtam a második csapatomnak a nem használt második számú kapusom. Sajnos a 08-ban van egy nagy marhaság ilyen téren. Ha a második számú kapust nem játszaom iszonyatosan lemegy a morálja és év végén szinteket veszít. Hiába ígérem neki azt, hogy cserejátékos... Legjobb megoldás átküldeni a tartalékba és csak akkor felhozni, ha az első számú játékosom megsérül. Viszont a tartalékban meg alig vagy semmit nem fejlődnek a játékosok, ameddig nincs bajnokságuk. Ezt a hibát kijavították már a 09-ben? Ja és a másik kérdésem még mindig érdekel!
    Mire jó az ilyen szerződés más csapatokkal? Pl értem a kicsiknek miért jó, mert kölcsönvehetnek (hogy kell kölcsönvenni...) játékosokat a nagy csapatból, de a nagynak miért jó? Én most 4. osztályban vagyok, milyen csapattal szerződjek le?
  • Al Ashrad
    Attól még megtudod majd nézni, hogy az Arsenal elindult-e a Bl-ben :P. Sztem menj egy gyengébb csapathoz, és hozd fel az első osztályba. :)
  • neB
    Hát nem tudtam meg ugyanis kirúgtak mert nem lett meg a hazai kupagyőzelem meg a BL kvalifikációs hely hiába a Szuperkupa Klubvilágbajnokság BL. Lehet még azért is mert az igéreteimet a játékosoknak sem tudtam megtartani. Valószínűleg az angol bajnokságba fogok elhelyezkedni újra majd még később írok a fejleményekről :)
  • Al Ashrad
    Nos, neB a gyakorlatban (való élet) úgy van, hogy a Liverpool esete után hoztak egy olyan szabályt, hogy a címvédő is indulhat, akkor a legelső kvalifikációs lépcsőről indult a Pool. Azután MOST vagyis a 2009-2010-es idénytől (amikor is megújult ugye a BL és az UEFA kupa, melyből Európa kupa lett) úgy van, hogy a címvédő alapból a csoportkörben kezd. Mivel most az a speciális??? eset áll majd fent, hogy a címvédő a Barcelona, mely alapból is benne lenne a csoportban, ezért felszabadult egy hely, ezért lesz bent Bölöni László csapata a Standard Liege is rögtön a csoportkörben! Remélem érthető a rendszer. Persze a játék gondolom még nem követte ezeket a friss szabályokat, a Fifa manager 10 lesz szerintem az melyben már bevezetik. Ezért nemtudom a játékban mi lesz, indulhatsz-e a BL-ben. Majd ha már megtudtad, számolj be róla!
  • neB
    Fúú milyen volt a 2010-11-es szezonom.

Rögtön kezdeném is a legelején a felkészüléssel ami kicsit pocsékul sikerült ennek is köszönhető hogy az angol Szuperkupában büntetőkkel alulmaradtam a Liverpool ellen. De 2 héttel később új igazolásaimmal Zapata-val és Felipével mindkettő ex-Udineses összesen 26.5 millió Euró értékben az Európai Szuperkupát sikeresen bezsebeltem szintén a Liverpool ellen RVP duplával. A szezon jól indult kb a 20. fordulóig vezettem aztán elvesztettük a fonalat.
    Időközben a Bajnokok Ligájában a H jelű nem túl acélos csoportba kerültem: Celtic Anderlecht Dinamo Moszkva. Mégis nyögvenyelősen az utolsó fordulóban eldöntő módon jutottam tovább. Közben a ligakupából szokás szerint már a 2. fordulóban kiestem bár nem kedvezett a sorsolás mert a Chelsea-t kaptam és csak 2-1-re voltam jó.
    A téli átigazolási szezonban csak egy everton ifi-t hoztam azt sem igazából én inkább az asszisztensem én a youth campekből meg Franciaországból csábítom az embereket igazi Wengeres módon (bár kicsit sokat költöttem a nyáron hozzá képest de becsületemre legyen az egyiket ő is leakarja igazolni)
    Ezután jött a klubvilágbajnokság New England Revolution Adebayor 1 góljával majd Palmerieas Adebayor és Merida 1-1 góljával verve és újra megnyerve.
    Eközben az F.A. kupában ismét a Chelsea-vel hozott össze a sors és ismét kikaptunk nem tudom mi az oka hogy kupákban elvernek mindket kivéve az 1 évvel ezelőtti BL-t (lehet azon vettek revansot) de bajnokságban általában ütjük őket vagy legalább egy döntetlenre jók vagyunk.
    A BL-ben "menetelésemet" folytattam a Hoffenheim ellen ami egy parázs 7-3-mas győzelmet jelentett otthon Adebayor 4 góljával majd egy szegényes 2-1-es vereséget idegenben.
    Sorsolásnál a Real Madridot kaptuk. Nem örültem neki dehát elkellet fogadnom. Azt megemlítem még hogy távozóm egy jelentősebb volt a nyáron Denilson 17 millióért aki pont a Reálhoz szerződött és szezon végén majdnem 7-es átlaga volt lehet kár volt elengedni. Idegenben 2-1-re nyertünk (RVP dupla) majd itthon egy jó iramú 3-3-mat játszottunk (még egy RVP dupla + Bendtner gól) újabb spanyol csapatot kaptam a Barcelonat. Idegenben óriási mákkal 1-1 majd itthon is ennyi végül 11-ek döntöttek amikben mi kerekedtünk fölül.
    A Döntőben a MU várt minket az a félelmetes hírű Manchester aki 3-1-re + 1-0-ra vert minket ebben az évben odavissza. A Fiúk vérszemet kaphattak ugyanis esélyt sem hagyva 5-0-ra gázoltunk át rajtuk legnagyobb megelpetésemre. Nasri 2 Adebayor Fabregas RVP góljaival vertük a nagy riválist.
    Bajnokságról jobb nem is beszélni az utolsó 2 hónapot a védőim 9-es és rosszabb formában töltötték ennek köszönhető az 5. hely. (ha megnyertem a BL-t attól még indulhatok benne ha nem is értem el a megfelelő pozíciót ugye?)
    A játékosok közül kikell emelnem Robin van Persie-t egyértelműen hihetetlen statisztikája van: 53 meccs 32 gól 35 assist 7.06-as átlag bámulatos! Továbbá Nasri is jól teljesített 47 meccsen 19 gól 5 assist ez egyértelműen bőven jó egy CM-hez képest.
    De vannak csalódások is pl. Adebayor aki mostani 39 meccsén 20 gólt lőtt és 8 assist-ot adott lehet hogy ez jónak tűnek de valahogy a pályát nézve ez nem jött át. A másik Fabregas már több éve nem találja a helyét a csapatban szinte hihetetlen. 44 meccs 6 gól 8 assist már a gép is gyenge pontként jelöli meg a csapatomban... Lehet az a baj hogy CM-ként játszatom nem AM-ként ezt majd lekell tesztelnem.
    A következő szezonnak nem tudom hogy nézek elébe az állásom nem biztos ugyanis BL kvalifikációs helyet igértem és nem lett meg. Majd meglátjuk.
    Remélem élvezted elolvasását kis történetemnek.
  • Andretti
    Nem tudom mennyire nehezebb a normalhoz képest a többi szint, én vagy két éve mindig a legnehezebbre tolok fel mindent (very hard) mert túl könnyű a játék, és őszintén szólva így sem túl nehéz. Egészen pontosan nem tudom mibe szól bele konkrétan a szint, de véleményem szerint csak néhány súlyozási függvényről lehet szó, például a morál 2-3 cserepados vagy nemjátszott meccs után elkezd lefele menni, nem olyan egyszerű alkudozni a játékosokkal, csapatokkal, ilyesmik. Nagyon valószínű a meccsek eredményébe nem szól bele semmilyen módon, és a játékosok képzettségeibe sem nyúl bele, szóval csak a körülményeket nehezíti, magát a konkrét játékmenetet nem. Nem tartom olyan nehéznek a játékot, hogy a szintekből értelmi dolgot kéne csinálni, ezért tolom fel a maximumra, mert így nincs bennem az a tudat, hogy azért megy ilyen könnyen, mert ez meg az... egyszerűen ez a maximum amit a játék tud. Igazából a többi csapatot vezérlő mesterséges intelligencián kellene nagyon sokat dolgozni, akkor lehetne izgalmasabb a játék.
  • Andretti
    Elvileg a 09-ben már van beépített mérő, ami a felismert hardwareadatokból következtet egy ideális ligaszámot (igaz nevetségesen béna). Legalábbis nálam igencsak lebecsüli a gépet. 09-ben én 45 ligával és kb 80-90-100 ifiligával játszok 2 magos e6400 procival (augusztusban lesz 3 éves) 3 giga rammal. A videókártyát gyakorlatilag nem használja, az mindegy, a ligák számánál a RAM mérete a meghatározó, a játék gyorsaságánál pedig a CPU. Én bátran szoktam nyomni a ligákat, mert úgy izgi ha van sok, szóval azt mondanám, hogy 20 ligával nyugodtan próbálkozz, annyit betölt az 1 giga ramba, kérdés hogy a processzor mennyire gyorsan fogja tudni vinni a napokat. Az angol 1-2-3-4 német 1-2-3 francia 1-2 spanyol 1-2-3 magyar 1 ezek mind alapligák nálam.
  • neB
    Andretti szerinted hány ligát érdemes betölteni egy nem túl erős géphez (2.6 Ghz 1 giga ram 126mb videókártya) most 7 ország első ligájával játszok + 1 angol reserve liga. De már rájöttem hogy eltoltam mert Championship-et is bekellet volna rakni hogy tudjak hova kölcsönözni játékosokat. Még egy kérdés :) hogy a hard és a normal játék között nagy eltérés van vagy még nem érdemes próbálgatnom csak mert gondoltam amjd kezdek valamikor új szezon-t a Torino-val kissebb csapat nagyobb kihívás + régebben FM-ben minden évben kezdtem velük eggyet.
  • Dujmi
    Köszönöm szépen Andretti!
    Remélem egy pár nap és be tudom számolni KÉPEKKEL a Győr 4 sezonjáról! Elég jól menetelek, jó játékosaim is vannak, illetve fejlesztem a stadiont és a klub különböző épületeit! PL a 3. év köepén már 6/6-ra fejlesztem az edzőpályát!
    A képes beszámoló hétvégén érkezik!
  • Andretti
    Van egy pár...
    Én itt kezdeném...
  • Dujmi
    Milyen feltölthető honlapot! Tudsz ilyeneket? Azoknak mi a neve Csak mert én nem ismerek ilyeneket, illetve nem használok!
  • Al Ashrad
    Én most nemigen haladtam a játékkal. Majd ma lenyomom a második idényem, remélem feljutok a league 1-be, valamint a league 2-be. 08-ban is van ilyen kooperáció. Ezt hogy kell csinálni? Tehát ha én szeretnék egy nagyobb csapattal együttműködni (lsd. újpest - celtic), akkor utána mi lesz? Kapok automatikusan játékosokat, vagy nekem kell kölcsönvennem, vagy mire jó ez? Valamint ha kisebb csapattal?
    Dujmi neked meg valami feltöltő honlapot ajánlok. És onnan linkelj.
  • Dujmi
    Sziasztok!

Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne!
    Szerettem volna képet feltölteni, de csak támogatóként tudok 200 kb-ot! Nem támogatóként 20kb-osat, ami lényegében nem is létezik!

Előre is köszönöm szépen a segítséget!
  • matthias92
    Ismét egy ligaelső cím, de immáron a Blackpool (harmadosztály) vittem a dzsonszton'sz péint trópit is.
    galaso 90-es is volt(persze a 19es forma miatt), de továbbra is "cask" 84-86 között mozog.
    Új szerzemények is vannak még a tavalyi évből:
    Strauss (fiatal, CD, 76)
    Beyer (fiatal, LM, 69)
    Hoppe (fiatal, LB, 63)

továbbá büszkélkedhetek azzal is, hogy Craig Coe, a csapat kapusa ismét fejlődött. A szezon elején még 62-es kapus az új szezont már 70-es kapusként kezdi. Reméljük még 3-4 szintet fejlődik a szezonkezdetig.
    Benjamin még mindig sérült tavalyról, a pre-seasonból úgylátszik kimarad.
    Hálisten van nekem még Farkasházy csatárom is, ő addig ellátja a szolgálatokat.
    Mi a véleményetek arról, ha elkezdek egy csapatot menedzselni, mondjuk a nyolcadosztályban (egy másik managerrel), és azokat a játékosokat, akiket nem akarok aktívan játszatni (nincs már hely), kölcsönadom. Ott úgyis 10-es ratingot érnének el?!
  • Andretti
    Ifiket akkor érdemes felhozni, ha játszatod őket folyamatosan (reserve, vagy 1. team az mindegy) de játszanak. Továbbá érdemes figyelni arra is, ha a csapatod jó támadó, akkor ne hozz fel ifi védőket, ha sok vereséged van, illetve alapvetően a tabella 2. felére vagy esélyes, akkor meg ne hozz fel ifi csatárokat. Ezen helyzetekben ugyanis nem fog igazán jól fejlődni a gyengébb harmadban játszó fiatal. Pl amikor sorra nyertem a bajnoki címeket a dvsc-vel, akkor a felhozott védők hiába voltak ügyesek, jók, tehetségesek, 80 fölé nem nagyon fejlődtek, mert állandóan csak 6-ost kaptak, alig volt az ellenfélnek helyzete, és ha egyszer egyszer hibáztak egyből 4-5-ös osztályzatot kaptak. A csatársorban viszont mindenki iszonyatosan fejlődött, lévén hogy minden meccsen rúgtunk vagy 5 gólt, és így 87-90 körül mozogtak a legjobbak. (bár BL-ben így se jutottam sokáig)

Amúgy mindenkinek tudom ajánlani, hogy úgy játszon a magyar bajnoksággal, hogy megpróbálja feljebb húzni őket az országok listáján (az 5 éves értékelés (five-year assesment) alapján). Nekem sikerült a 23-25 helyről egészen a 7. helyig húzni magunkat, ahol már 2 BL 2 Uefa és 1 IT kupa induló jut az országnak, és jó dolog látni 1 magyar csapatot a BL, 2 magyar csapatot pedig az Uefa csoportkörben (igaz 2017-ben) :D
  • neB
    Bocs hogy ezt itt mind nem tudtam egy postban elintézni de haaldok folyamatosan a játékkal és msot van június 30 utolsó lehetőség hogy értékeljem a játékosaimat. Szóval a FA kupánál hagytam abba. Tottenham-et vertük de csak hosszabításban a Walcott helyére csereként beállo Eduardo és Fabregas vezérletével.
    Akkor kezdeném is Llorissal aki minden meccsén aránylag megbízhatóan védet rengeteg 11-est hárított ami jó pont nálam. Remélem jövőre jobban belelendül mert az év nagy részét elég pocsék formában töltötte.
    A hátvédsorom jól muzsikált olyannyira hogy Song bekerült az Európai Dream Teambe Llorissal és RVP-vel eggyütt.
    Baloldalt Clichy-t és Traoré-t váltogattam közel ugyanannyi meccset játszottak rating szerint Traoré egy kicsit de jobb volt.
    Középső védőpárosom alapból Touré-Song duó lett és Song hihetetlen jól végezte a dolgát több mint 50 meccsen játszott az évben (szóval alap ember lett) míg Touré egy kicsit kevesebbet és haloványabban teljesített de panasz rájuk nem lehet.
    Jobboldalon Sagna rohangált egy-egy meccsen Eboué-t vetettem be de valószinű hogy ő a nyáron távozni fog.
    Bal középpályán Rosicky szaladgált 31 meccsen keresztül 2 gól 2 gólpassz a mérlege ami szerintem elég kevés posztján a taktikától függően RVP si játszott keveset de az igazi áttörést Murray hozta meg bár én még továbbra sem bízok nagyon benne de már volt néhány jó meccse több gólpasszt adott mint Rosicky lehet jövőre már ő fog a helyén kezdeni.
    Belső középpályám ami 2 emberből áll de volt 3 is néha 2 kirobbanthatalan emberből áll: Nasri és Fabregas. Hihetetlen jól játszottak egész évben a középpálya megbízható alappilérét adták. Előbbi 55 meccsen 15 gól 6 assist-ot nyomott le míg Fab 55 meccsen 10 gól 14 assistal megfűszerezve. MIkor hogy Ramsey is játszott bár ő inkább RW-t és Denilson is szerepelt 20 meccsen pocsék formában leeht neki távozás lesz a vége és inkább Diaby-nak szavazok bizalmat mint cserejátékos.
    Jobb oldalon a középpályán Walcott rohangált 30 meccsen keresztül 5 gól 2 gólpassz a mérlege míg Pitroipa-nak 9 gól (ebből sok a reserveben mert ott is játszott) és 3 assist remélem összekapják magukat jövő évre mert ez az oldal a csapat egyik gyengepontja.
    És akkor a csatárok. Adebayor és van Persie. Adebayor-ral kezdeném 46 meccsen 28 gól 7 gólpassz sokáig target man volt de aztán áttértem a 2 csatárra évvégén ami meg is térült. Szerintem tökéletes teljesítményt nyújtott leszámítva azt a pár meccses góltalansági sorozatát télen.
    RVP-vel a legeslegteljesebb mértékben elégedett vagyok. Egyedül a csapatból neki van 7 felett az átlagos ratingje. Ezt 59 meccsen 500 perc alatt 30 góllal és 27 gólpasszal szolgálta meg. A gólpasszok magas száma a szögletekből van mert általában ő íveli rá Adebayor fejéra ahonann nem nehéz hgy bepattanjon a labda akkor égimeszelő. bajnokságban 3. lett a góllövő listán szóval minden elsimerést megérdemel. Sajnos Bendtner-t nem játszattam annyit amennyit megérdemel sőt Eduardo-t még kevesebbszer pedig fontos gólokat szerztek de két ilyen jó csatár mellet :)
    Jövő évre már beszeretném építeni Wilshere-t Ramsey-t Merida-t és Sunu-t igazolni csak a középhátvédre és jobb hátvédre fogok tartalék embereket.
    És akkor jöjjön a következő szezon!
  • neB
    Nos újra játszottam a döntőt egy elég langyos meccsen 1-0-ra győztünk Sagna beadásából Nasri rúgta be.

Nade visszatérve az év elejéhez kifelejtettem pár dolgat pl az Angol szuperkupát: amit a Chelsea ellen játszottam. Végül büntetőkkel nyertem meg. Ezután jött az Európai szuperkupa a Sampdoria ellen. 1-0 lett az eredmény szóval ezt is begyűjtöttük hála Adebayornak. Aztán jött a Klubvilágbajnokság Januárban América ellen 1-0 van Persie góljával majd a döntőben az S. Buenos Aires elleni 1-0 amit Ramsey végzett be a győzelmünket jelentette.
    Ligakupából szokás szerint megint hamar kiestünk. A City ellen ezt a sorozatot a nagy rivális Manchester nyerte meg.
    Az F.A. kupában most jön a döntő városi rangadó keretében a Tottenham ellen.
    A bajnokságban megint az évvégére jöttünk formába. A félévetet a 3. helyen töltöttem de előtte 2 fordulóval még 7. voltam szóval iszonyatosan szoros volt a mezőny. Egyedül a Liverpool húzott el de nagyon ők a 29. fordulóban kaptak ki először és 5 fordulóval a vége előtt már bajnokok is voltak.
    A 2. helyre nem kisebb meglepetésre a Newcastle ért oda. Én megismételtem tavaly eredményemet 3. lettem. Még szerencse hogy csak bajnokok ligája kvalifikációs helyet igértem ugyanis szitne folyamatosan ingáztam a 7. és a 2. hely között. Évvégén is 7 pont volt e két hely között mindössze.
    Nos akkor a BL a csoportom a nem túl erős Sporting Lisbon Olimpiacos PSG csoport volt nehezebben mint vártam de tovább jutottam a 2. helyen. Nem volt jó ötlet így elszórakozni ugyanis a Real Madridot kaptam. Idegenben egy sovány 1-0-ás vereség majd itthon jól megcsaptuk őket 4-0-val van Persie duplájával.
    Következőnek a Roma-t kaptuk otthon csak 2-2-őt értünk el úgy hogy a félidőben már 2-0-ra vezettek de Adebayor fordítani tudott majd idegenben 2-0 megint Adebayor csak most Walcott segédlettel. Egyébként Adénak volt egy 600 perces góltalansági sorozata valamikor Januárban aztán úgy ahogy formába került.
    Következő ellenfelünk Angol házirangadó Chelsea-Arsenal. Nos szerintem ezek voltak a szezon meccsei egyértelműen. Idegenben 1-3-ra vertük őket úgy hogy vezettek 1-0-ra na igen lehet hogy a csapatom a fordítás mestere :) Adebayor dupla ott majd otthon is röpke 1 félidő alatt esélyt sem adva kivégezve őket 4-0-ra. Ezután a döntő amit már leirtam fentebb. (előző postban úgy írtam hogy elkezdtem a szezon írni majd visszaléptem lejátszottam a BL döntőt és végüla végére írtam ugyanis úgy etrveztem azzal zárom de :@)
    Majd játékosokról is írok pár sort. Kösz hogy elolvastad! ;) (remélem nem monoton)
  • neB
    Akkor most írnék egy kis beszámolót a 2009/2010-es évemről.
    Először is kezdem az átigazolási szezonnal: Hugo Lloris jött a Lyonból 15 millióért a kapusposzt megoldására. Almuniát már nem éreztem elég erősnek ehez Fabianski-t pedig nem nyújtott elég megbízható teljesítményt az előző szezonban.
    RW-nek ahogy terveztem Pitroipa jött 12 millióért kicsit drágábban mint terveztem.
    Az évet felkészülés ügyileg jól kezdtük Portugáliában training-eztünk és 3 barátságos meccsünket meg is nyertük.
    Ennek ellenére a szezon borzasztóan kezdődött 5 meccsből 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség. A dolgok továbbra sem folytak túl jól félévig több döntetlenem volt mint győzelmem.
    A BL csoportomból a 2. helyen jutottam tovább a Real-t vertem az elődöntőben utána jött a Róma majd a Chelsea. Ezekróől majd később részletesen. UGYANIS MIKÖZBEN ÍROM EZEKET KIFAGYOTT EZ A SZAR ÉS ÚJRAKELL JÁTSZANOM A BL DÖNTŐT

És akkor a BL döntő. A Hamburggal kellet játszanunk. Hihetetlenül kezdődött a HSV már az 1 (!) percben megszerezte a vezetést. De a 13. percben jött RVP csodás ballába és jó 30-ról akkor bombázott hogy Rost hiába nyújtózott azt senki se szedte volna ki. Szóval jó gyorsan egyenlítettünk de a nagyobb meglepetés ezután történt. Egy percel később Adebayor megszerezte a labdát az ellenfél 16-osánál kényszerítőzött RVP-vel és végül üresen lőtt a jobb sarokban. Hihetetlen FORDÍTOTTUNK 2 perc alatt. De a legnagyobb meglepetés ezután jött. A 15. percben a vonal bíró két hibás döntést hozott RVP és Jarolim (HSV) lesénél. A 16. percben RVP szögletet követően Adebayor hit a bycicle kick és GÓL 3-1. Hihetetlen ezek a mi perceink voltak. Mondanom sem kell a Hamburg összeroppant. Ennek köszönhetően NAsri elfutott a bal oldalon és Adebayor a bal felsőbe varázsolta végül a labdát. A 38. percben Thiago Neves vette be a kapunkat egy szép szabadrúgásból. Több gól nem történt így először a BL történetében megvédtük a címünket!
  • neB
    Köszi lehetne még egy kérdésem és utána már nem zargatlak csak beszámolókkal :D
    Nos a youth campekből érdemes elhozni a fiatalokat vagy maradjanak és ott fejlődjenek (3-mas szintű a cmapem illetve van 2 kettes is) és még ezekhez hogy általában egy Arsenal szintű csapatnál mennyit érdemes építeni?