Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Dujmi, minket mindig is zavart, most is zavar és mindig is zavarni fog, ez van, akinek nem tetszik az csináljon magának másik fórumot. Itt ez a szabály. Ezt hoztuk meg jó pár éve, és ezt szeretnénk megőrizni jópár évig. Én amondó vagyok, hogy az új belépők igazodjanak a rendszerhez, ne a rendszer az új belépőkhöz. Mi nem vagyunk semmiféle hivatalos fórum, csak van itt pár ember, aki régóta és sokat játszik, és egyszer idecsapódott. Nem olyan nagy kérés ez, és emellett a játékkal kapcsolatos bármilyen kérdést nagyon szívesen és hosszasan megválaszoljuk. Amúgy fel lehet fogni, hogy én vagyok a szűrő :D Ez persze csak az én véleményem...

Al Ashrad:
    Az együttműködés fentről lefele:
    Például nekem a Debrecenben volt 2 komplett csapatra való játékosom, akik mind a kezdő 11 szintjén voltak, és mind 19-22 évesek. 11 játszott az I. ligába, még vagy 5 támadó beállítottságú a tartalékcsapatban, és a többi 6 (védekező) embert ilyen kölcsönszerződésben odaadtam olyan kiscsapatoknak, ahol biztosan játszanak, és mivel gyenge csapatokhoz kerültek, ezért biztosan fejlődni is fognak. Cserének nem pazarlom el az ifjú titánokat, arra jók az öregek is. A tarcsi végignyeri a bajnokságot, ott a védők nem fejlődnek, kell nekik is a kihívás és a biztos játéklehetőség.

Együttműködés lentről felfele:
    Kölcsönvehetsz jó játékosokat olcsón, és ha biztos játékot ígérsz nekik, akár pénzt is kérhetsz.

Kölcsönvenni úgy lehet, hogy rámész a csapat nevével fémjelzett fülre, rákattintasz egy játékosra, és akkor kattintható lesz a loan player, vagy valami ilyesmi gomb. És már kölcsön is vetted.