Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Nos miután kirúgtam úgy döntöttem hogy nem megyek sehova legalább is pihenek egy kicsit. De félév közben a Portsmouth-nak sikerült meggyőznie. 18. helyen álltak felhoztam őket évvégére a 16. helyre majd a következő szezon-ban októberben inkább felbontottam a szerződésem ugyanis nem nagyon találtam velük az összhangot.
    Ezek után hip-hop jött a Stade Rennais francia klub ajánlata. Szintén 18. helyen álltak csak úgy mint a Portsmouth de velük sikerült elérni a lehetetlen-t évvégére 3. (!)-ok lettünk. Ez nem az én bravúrom hanem inkább az hogy iszonyatosan szoros volt a mezőny 10 pontra volt a 15. hely ha jól emlékszem. Egyedül csak a Lyon volt kiemelkedő a mezőnyből. Évvégén kénytelen voltam kölcsönt felvenni emrt iszonyatosan minuszban voltam és épphogy megkaptam a licenszet a következő szezonra. De megújult erővel várom a BL selejtezőket és a továbii kihívásokat
    Úgy látszik az Arsenal-nak megérte elküldenie engem azóta 2 bajnokságot is nyert egyhuzamban meg F.A. kupát de BL-t nem
    Érdekes mozzanat a játékban hogy a Chelsea megszűnt létezni ugyanis akkora adósság állománya volt hogy ihaly. Játékosok is szétszéledtek Mikel Porto-ba a többieket nem jegyeztem meg de a nyári átigazolási szezon tőlük volt hangos.