Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Én közben félúton vagyok a második idényben, úgy néz ki nem nagyon fogok feljutni, de lehet jobb is, mert ezzel a kerettel tuti kiesnék, kicsit erősödök még, aztán igazolok top playereket a 4-5. ligából. És akkor ugrok 2 osztály 2 év alatt. Na ez a terv. :) A második csapatommal viszont jó lenne feljutni szintén a 4. osztályba. Az első csapatból kölcsönadtam majd bagóért el is adtam a második csapatomnak a nem használt második számú kapusom. Sajnos a 08-ban van egy nagy marhaság ilyen téren. Ha a második számú kapust nem játszaom iszonyatosan lemegy a morálja és év végén szinteket veszít. Hiába ígérem neki azt, hogy cserejátékos... Legjobb megoldás átküldeni a tartalékba és csak akkor felhozni, ha az első számú játékosom megsérül. Viszont a tartalékban meg alig vagy semmit nem fejlődnek a játékosok, ameddig nincs bajnokságuk. Ezt a hibát kijavították már a 09-ben? Ja és a másik kérdésem még mindig érdekel!
    Mire jó az ilyen szerződés más csapatokkal? Pl értem a kicsiknek miért jó, mert kölcsönvehetnek (hogy kell kölcsönvenni...) játékosokat a nagy csapatból, de a nagynak miért jó? Én most 4. osztályban vagyok, milyen csapattal szerződjek le?