Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Fúú milyen volt a 2010-11-es szezonom.

Rögtön kezdeném is a legelején a felkészüléssel ami kicsit pocsékul sikerült ennek is köszönhető hogy az angol Szuperkupában büntetőkkel alulmaradtam a Liverpool ellen. De 2 héttel később új igazolásaimmal Zapata-val és Felipével mindkettő ex-Udineses összesen 26.5 millió Euró értékben az Európai Szuperkupát sikeresen bezsebeltem szintén a Liverpool ellen RVP duplával. A szezon jól indult kb a 20. fordulóig vezettem aztán elvesztettük a fonalat.
    Időközben a Bajnokok Ligájában a H jelű nem túl acélos csoportba kerültem: Celtic Anderlecht Dinamo Moszkva. Mégis nyögvenyelősen az utolsó fordulóban eldöntő módon jutottam tovább. Közben a ligakupából szokás szerint már a 2. fordulóban kiestem bár nem kedvezett a sorsolás mert a Chelsea-t kaptam és csak 2-1-re voltam jó.
    A téli átigazolási szezonban csak egy everton ifi-t hoztam azt sem igazából én inkább az asszisztensem én a youth campekből meg Franciaországból csábítom az embereket igazi Wengeres módon (bár kicsit sokat költöttem a nyáron hozzá képest de becsületemre legyen az egyiket ő is leakarja igazolni)
    Ezután jött a klubvilágbajnokság New England Revolution Adebayor 1 góljával majd Palmerieas Adebayor és Merida 1-1 góljával verve és újra megnyerve.
    Eközben az F.A. kupában ismét a Chelsea-vel hozott össze a sors és ismét kikaptunk nem tudom mi az oka hogy kupákban elvernek mindket kivéve az 1 évvel ezelőtti BL-t (lehet azon vettek revansot) de bajnokságban általában ütjük őket vagy legalább egy döntetlenre jók vagyunk.
    A BL-ben "menetelésemet" folytattam a Hoffenheim ellen ami egy parázs 7-3-mas győzelmet jelentett otthon Adebayor 4 góljával majd egy szegényes 2-1-es vereséget idegenben.
    Sorsolásnál a Real Madridot kaptuk. Nem örültem neki dehát elkellet fogadnom. Azt megemlítem még hogy távozóm egy jelentősebb volt a nyáron Denilson 17 millióért aki pont a Reálhoz szerződött és szezon végén majdnem 7-es átlaga volt lehet kár volt elengedni. Idegenben 2-1-re nyertünk (RVP dupla) majd itthon egy jó iramú 3-3-mat játszottunk (még egy RVP dupla + Bendtner gól) újabb spanyol csapatot kaptam a Barcelonat. Idegenben óriási mákkal 1-1 majd itthon is ennyi végül 11-ek döntöttek amikben mi kerekedtünk fölül.
    A Döntőben a MU várt minket az a félelmetes hírű Manchester aki 3-1-re + 1-0-ra vert minket ebben az évben odavissza. A Fiúk vérszemet kaphattak ugyanis esélyt sem hagyva 5-0-ra gázoltunk át rajtuk legnagyobb megelpetésemre. Nasri 2 Adebayor Fabregas RVP góljaival vertük a nagy riválist.
    Bajnokságról jobb nem is beszélni az utolsó 2 hónapot a védőim 9-es és rosszabb formában töltötték ennek köszönhető az 5. hely. (ha megnyertem a BL-t attól még indulhatok benne ha nem is értem el a megfelelő pozíciót ugye?)
    A játékosok közül kikell emelnem Robin van Persie-t egyértelműen hihetetlen statisztikája van: 53 meccs 32 gól 35 assist 7.06-as átlag bámulatos! Továbbá Nasri is jól teljesített 47 meccsen 19 gól 5 assist ez egyértelműen bőven jó egy CM-hez képest.
    De vannak csalódások is pl. Adebayor aki mostani 39 meccsén 20 gólt lőtt és 8 assist-ot adott lehet hogy ez jónak tűnek de valahogy a pályát nézve ez nem jött át. A másik Fabregas már több éve nem találja a helyét a csapatban szinte hihetetlen. 44 meccs 6 gól 8 assist már a gép is gyenge pontként jelöli meg a csapatomban... Lehet az a baj hogy CM-ként játszatom nem AM-ként ezt majd lekell tesztelnem.
    A következő szezonnak nem tudom hogy nézek elébe az állásom nem biztos ugyanis BL kvalifikációs helyet igértem és nem lett meg. Majd meglátjuk.
    Remélem élvezted elolvasását kis történetemnek.