Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Nem tudom mennyire nehezebb a normalhoz képest a többi szint, én vagy két éve mindig a legnehezebbre tolok fel mindent (very hard) mert túl könnyű a játék, és őszintén szólva így sem túl nehéz. Egészen pontosan nem tudom mibe szól bele konkrétan a szint, de véleményem szerint csak néhány súlyozási függvényről lehet szó, például a morál 2-3 cserepados vagy nemjátszott meccs után elkezd lefele menni, nem olyan egyszerű alkudozni a játékosokkal, csapatokkal, ilyesmik. Nagyon valószínű a meccsek eredményébe nem szól bele semmilyen módon, és a játékosok képzettségeibe sem nyúl bele, szóval csak a körülményeket nehezíti, magát a konkrét játékmenetet nem. Nem tartom olyan nehéznek a játékot, hogy a szintekből értelmi dolgot kéne csinálni, ezért tolom fel a maximumra, mert így nincs bennem az a tudat, hogy azért megy ilyen könnyen, mert ez meg az... egyszerűen ez a maximum amit a játék tud. Igazából a többi csapatot vezérlő mesterséges intelligencián kellene nagyon sokat dolgozni, akkor lehetne izgalmasabb a játék.