Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Ifiket akkor érdemes felhozni, ha játszatod őket folyamatosan (reserve, vagy 1. team az mindegy) de játszanak. Továbbá érdemes figyelni arra is, ha a csapatod jó támadó, akkor ne hozz fel ifi védőket, ha sok vereséged van, illetve alapvetően a tabella 2. felére vagy esélyes, akkor meg ne hozz fel ifi csatárokat. Ezen helyzetekben ugyanis nem fog igazán jól fejlődni a gyengébb harmadban játszó fiatal. Pl amikor sorra nyertem a bajnoki címeket a dvsc-vel, akkor a felhozott védők hiába voltak ügyesek, jók, tehetségesek, 80 fölé nem nagyon fejlődtek, mert állandóan csak 6-ost kaptak, alig volt az ellenfélnek helyzete, és ha egyszer egyszer hibáztak egyből 4-5-ös osztályzatot kaptak. A csatársorban viszont mindenki iszonyatosan fejlődött, lévén hogy minden meccsen rúgtunk vagy 5 gólt, és így 87-90 körül mozogtak a legjobbak. (bár BL-ben így se jutottam sokáig)

Amúgy mindenkinek tudom ajánlani, hogy úgy játszon a magyar bajnoksággal, hogy megpróbálja feljebb húzni őket az országok listáján (az 5 éves értékelés (five-year assesment) alapján). Nekem sikerült a 23-25 helyről egészen a 7. helyig húzni magunkat, ahol már 2 BL 2 Uefa és 1 IT kupa induló jut az országnak, és jó dolog látni 1 magyar csapatot a BL, 2 magyar csapatot pedig az Uefa csoportkörben (igaz 2017-ben) :D