Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Bocs hogy ezt itt mind nem tudtam egy postban elintézni de haaldok folyamatosan a játékkal és msot van június 30 utolsó lehetőség hogy értékeljem a játékosaimat. Szóval a FA kupánál hagytam abba. Tottenham-et vertük de csak hosszabításban a Walcott helyére csereként beállo Eduardo és Fabregas vezérletével.
    Akkor kezdeném is Llorissal aki minden meccsén aránylag megbízhatóan védet rengeteg 11-est hárított ami jó pont nálam. Remélem jövőre jobban belelendül mert az év nagy részét elég pocsék formában töltötte.
    A hátvédsorom jól muzsikált olyannyira hogy Song bekerült az Európai Dream Teambe Llorissal és RVP-vel eggyütt.
    Baloldalt Clichy-t és Traoré-t váltogattam közel ugyanannyi meccset játszottak rating szerint Traoré egy kicsit de jobb volt.
    Középső védőpárosom alapból Touré-Song duó lett és Song hihetetlen jól végezte a dolgát több mint 50 meccsen játszott az évben (szóval alap ember lett) míg Touré egy kicsit kevesebbet és haloványabban teljesített de panasz rájuk nem lehet.
    Jobboldalon Sagna rohangált egy-egy meccsen Eboué-t vetettem be de valószinű hogy ő a nyáron távozni fog.
    Bal középpályán Rosicky szaladgált 31 meccsen keresztül 2 gól 2 gólpassz a mérlege ami szerintem elég kevés posztján a taktikától függően RVP si játszott keveset de az igazi áttörést Murray hozta meg bár én még továbbra sem bízok nagyon benne de már volt néhány jó meccse több gólpasszt adott mint Rosicky lehet jövőre már ő fog a helyén kezdeni.
    Belső középpályám ami 2 emberből áll de volt 3 is néha 2 kirobbanthatalan emberből áll: Nasri és Fabregas. Hihetetlen jól játszottak egész évben a középpálya megbízható alappilérét adták. Előbbi 55 meccsen 15 gól 6 assist-ot nyomott le míg Fab 55 meccsen 10 gól 14 assistal megfűszerezve. MIkor hogy Ramsey is játszott bár ő inkább RW-t és Denilson is szerepelt 20 meccsen pocsék formában leeht neki távozás lesz a vége és inkább Diaby-nak szavazok bizalmat mint cserejátékos.
    Jobb oldalon a középpályán Walcott rohangált 30 meccsen keresztül 5 gól 2 gólpassz a mérlege míg Pitroipa-nak 9 gól (ebből sok a reserveben mert ott is játszott) és 3 assist remélem összekapják magukat jövő évre mert ez az oldal a csapat egyik gyengepontja.
    És akkor a csatárok. Adebayor és van Persie. Adebayor-ral kezdeném 46 meccsen 28 gól 7 gólpassz sokáig target man volt de aztán áttértem a 2 csatárra évvégén ami meg is térült. Szerintem tökéletes teljesítményt nyújtott leszámítva azt a pár meccses góltalansági sorozatát télen.
    RVP-vel a legeslegteljesebb mértékben elégedett vagyok. Egyedül a csapatból neki van 7 felett az átlagos ratingje. Ezt 59 meccsen 500 perc alatt 30 góllal és 27 gólpasszal szolgálta meg. A gólpasszok magas száma a szögletekből van mert általában ő íveli rá Adebayor fejéra ahonann nem nehéz hgy bepattanjon a labda akkor égimeszelő. bajnokságban 3. lett a góllövő listán szóval minden elsimerést megérdemel. Sajnos Bendtner-t nem játszattam annyit amennyit megérdemel sőt Eduardo-t még kevesebbszer pedig fontos gólokat szerztek de két ilyen jó csatár mellet :)
    Jövő évre már beszeretném építeni Wilshere-t Ramsey-t Merida-t és Sunu-t igazolni csak a középhátvédre és jobb hátvédre fogok tartalék embereket.
    És akkor jöjjön a következő szezon!