Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Nos újra játszottam a döntőt egy elég langyos meccsen 1-0-ra győztünk Sagna beadásából Nasri rúgta be.

Nade visszatérve az év elejéhez kifelejtettem pár dolgat pl az Angol szuperkupát: amit a Chelsea ellen játszottam. Végül büntetőkkel nyertem meg. Ezután jött az Európai szuperkupa a Sampdoria ellen. 1-0 lett az eredmény szóval ezt is begyűjtöttük hála Adebayornak. Aztán jött a Klubvilágbajnokság Januárban América ellen 1-0 van Persie góljával majd a döntőben az S. Buenos Aires elleni 1-0 amit Ramsey végzett be a győzelmünket jelentette.
    Ligakupából szokás szerint megint hamar kiestünk. A City ellen ezt a sorozatot a nagy rivális Manchester nyerte meg.
    Az F.A. kupában most jön a döntő városi rangadó keretében a Tottenham ellen.
    A bajnokságban megint az évvégére jöttünk formába. A félévetet a 3. helyen töltöttem de előtte 2 fordulóval még 7. voltam szóval iszonyatosan szoros volt a mezőny. Egyedül a Liverpool húzott el de nagyon ők a 29. fordulóban kaptak ki először és 5 fordulóval a vége előtt már bajnokok is voltak.
    A 2. helyre nem kisebb meglepetésre a Newcastle ért oda. Én megismételtem tavaly eredményemet 3. lettem. Még szerencse hogy csak bajnokok ligája kvalifikációs helyet igértem ugyanis szitne folyamatosan ingáztam a 7. és a 2. hely között. Évvégén is 7 pont volt e két hely között mindössze.
    Nos akkor a BL a csoportom a nem túl erős Sporting Lisbon Olimpiacos PSG csoport volt nehezebben mint vártam de tovább jutottam a 2. helyen. Nem volt jó ötlet így elszórakozni ugyanis a Real Madridot kaptam. Idegenben egy sovány 1-0-ás vereség majd itthon jól megcsaptuk őket 4-0-val van Persie duplájával.
    Következőnek a Roma-t kaptuk otthon csak 2-2-őt értünk el úgy hogy a félidőben már 2-0-ra vezettek de Adebayor fordítani tudott majd idegenben 2-0 megint Adebayor csak most Walcott segédlettel. Egyébként Adénak volt egy 600 perces góltalansági sorozata valamikor Januárban aztán úgy ahogy formába került.
    Következő ellenfelünk Angol házirangadó Chelsea-Arsenal. Nos szerintem ezek voltak a szezon meccsei egyértelműen. Idegenben 1-3-ra vertük őket úgy hogy vezettek 1-0-ra na igen lehet hogy a csapatom a fordítás mestere :) Adebayor dupla ott majd otthon is röpke 1 félidő alatt esélyt sem adva kivégezve őket 4-0-ra. Ezután a döntő amit már leirtam fentebb. (előző postban úgy írtam hogy elkezdtem a szezon írni majd visszaléptem lejátszottam a BL döntőt és végüla végére írtam ugyanis úgy etrveztem azzal zárom de :@)
    Majd játékosokról is írok pár sort. Kösz hogy elolvastad! ;) (remélem nem monoton)