Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • neB
    Akkor most írnék egy kis beszámolót a 2009/2010-es évemről.
    Először is kezdem az átigazolási szezonnal: Hugo Lloris jött a Lyonból 15 millióért a kapusposzt megoldására. Almuniát már nem éreztem elég erősnek ehez Fabianski-t pedig nem nyújtott elég megbízható teljesítményt az előző szezonban.
    RW-nek ahogy terveztem Pitroipa jött 12 millióért kicsit drágábban mint terveztem.
    Az évet felkészülés ügyileg jól kezdtük Portugáliában training-eztünk és 3 barátságos meccsünket meg is nyertük.
    Ennek ellenére a szezon borzasztóan kezdődött 5 meccsből 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség. A dolgok továbbra sem folytak túl jól félévig több döntetlenem volt mint győzelmem.
    A BL csoportomból a 2. helyen jutottam tovább a Real-t vertem az elődöntőben utána jött a Róma majd a Chelsea. Ezekróől majd később részletesen. UGYANIS MIKÖZBEN ÍROM EZEKET KIFAGYOTT EZ A SZAR ÉS ÚJRAKELL JÁTSZANOM A BL DÖNTŐT

És akkor a BL döntő. A Hamburggal kellet játszanunk. Hihetetlenül kezdődött a HSV már az 1 (!) percben megszerezte a vezetést. De a 13. percben jött RVP csodás ballába és jó 30-ról akkor bombázott hogy Rost hiába nyújtózott azt senki se szedte volna ki. Szóval jó gyorsan egyenlítettünk de a nagyobb meglepetés ezután történt. Egy percel később Adebayor megszerezte a labdát az ellenfél 16-osánál kényszerítőzött RVP-vel és végül üresen lőtt a jobb sarokban. Hihetetlen FORDÍTOTTUNK 2 perc alatt. De a legnagyobb meglepetés ezután jött. A 15. percben a vonal bíró két hibás döntést hozott RVP és Jarolim (HSV) lesénél. A 16. percben RVP szögletet követően Adebayor hit a bycicle kick és GÓL 3-1. Hihetetlen ezek a mi perceink voltak. Mondanom sem kell a Hamburg összeroppant. Ennek köszönhetően NAsri elfutott a bal oldalon és Adebayor a bal felsőbe varázsolta végül a labdát. A 38. percben Thiago Neves vette be a kapunkat egy szép szabadrúgásból. Több gól nem történt így először a BL történetében megvédtük a címünket!