Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Dujmi
    Sziasztok!
    Befejeztem az első szezonomat a Győrrel, bajnok és kupagyőztes lettem!
    Az UEFA-Kupából gyorsan kiestem, már a 2. fordulóban!

Lenne egy nagy problémám! Az edzés!!!
    Tudom, h mindenkinek más válik be, nincs egy fix jó edzésterv, de nálam valahogy semmi nem klappol! Egyszerűen nem fejlődnek!!! SŐT!!! A kapusok meg a tartalékcsapatnak edzése sincs! Pedig beállítom az edzést! Megcsinálom az edzéstervet, mind a 4 lehetőséget kiválasztom, de állítom a %okat, mind az 1. csoportnak, a kapusoknak és a tartalékcsapatnak, aztán elmentem az edzéstervet! Többet csinálok, h tudjam variálni! Eztán egész évre beállítom! Aztán egyszer csak ránézek az edzéstervre és látom, h a kapusoknak és a tartalék csapatnak 0% minden edzése!!!
    Mit ronthatok el?? Eddig nem volt ilyen, ezt most látom először!

Már az első csapat kerete csak 3 csillagos fiatalokból áll, sőt a tartalékcsapathoz is küldtem már 2-3 játékost! Pont ezért zavar, mert fiatalok, 3,0 csillagosok, állandóan játszanak, főleg akik már az első szezonban nálam volt, és mégsem fejlődött senki semmit!

Kérlek segítsetek!

Illetve ha valaki akar privátban trécselni velem a játékról (vagy bármi másról:P ) azt szívesen veszem!
    [email protected]

Ja, CRonaldo a játékban is a Real Madridhoz szerződött, 118,3 millió fontért!!!