Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Al Ashrad: Ha olvastad az AC Milan átigazolási híreit, akkor találkozhattál ezzel a szabállyal, ugyanis a Milannak ez a kerete fullosan ki lett töltve mikor igazolták (ha jól emlékszem) Thiago Silvát idény közben. Most hogy eladták Kakát megint felnyílt egy nem-EU-s hely, és most megint nem-EU-s embert igazolnak.

Ez amúgy elég régi szabály, csak régen az volt, hogy legalább 5 hazai országból származónak kellett lennie a kezdő 11-ben, meg x nemtudomhánynak a keretben. Viszont az EU-ban a munkajogi törvények hatással vannak a focira is, így ezt el kellett törölni, helyette lett a nem-EU-s kvóta rendszer. Meg Angliában régen volt olyan szabály, hogy külföldi játékos csak akkor kap engedélyt a játékra, ha hazájának válogatottjában szerepel. Millió esetem volt 10-11 évesen a Championship Managerrel, hogy nem játszhatott a leigazolt játékos a Manchesteremben, mert "No Work Permit" volt mellette. És ezt 11 évesen nehéz volt felfogni, mikor a családban egyedül én tudtam angolul (akkor még).