Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Na Andrettit nem fikázni ő azon kevesek egyike, aki mögött valódi tudás van a fociról, mikor leül fórumozni. Egyébként meg én a 08-ban nem tapasztaltam ilyen mértékű irreális átigazolásokat, a való életben ugyanúgy váltanak a sztárok mint a játékban. Már nem fogok visszatérni a letörölt mentéshez. Igyekszem az újat nem letörölni... :D Mathias tőled pedig valóban érdekelne majd néhány picture, mert én is az 5. osztályban vagyok pl. a tabelládról meg a csapatfelállásról. Köszi. Otthon szánok egy kis időt most hogy feljavítsam a csapatokat, mert sajnos ezek a patchek nálam nem működnek valamiért. Tehát majd én csinálok játékosokat a csapatokhoz meg állítok a pénz kereten, hírnéven, hogy ne legyen már az, hogy sao paulo - ldu quito 10-0. Vagy az afrikai bajnokok ligájában csak egyiptomi dél afrikai döntő.
    Más és fontos:
    Az érdekelne, hogy van ez a dolog, hogy európán kívüli játékost nem lehet igazolni az unión belül, ez a valóságban nagyon nem így van vagy mégis? Mert mikor ilyen brazil tehetségeket, meg a francia csapatok is afrikai ifiket igazolnak, a játékban mért nem tehetem meg? Erről mondjatok már valamit, köszi!