Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • matthias92
    Szia!
    A csapatommal a nyolcadosztályban kezdtem, de már az ötödosztályban török borsot a "nagyok" orra alá. A csapatom most nem olyan erős, mint szokott, hála a rossz formában lévő játékosoknak, dehát evvan.

Kapusommal kezdeném. Őt Coe-nek hívják, 21 éves, tehetsége 4 csillagos, 53-as maga a játékos, és 11es formája van.
    Védősorom balról jobbra: balhátvéd Hamilton (nem Lewis :D), ő mindössze húsz éves, 3 csillagos, 49 leveles, és 8as formában van. Középen védekezik Parrat és Milner, ők mindketten 21 évesek, előbbi 4 csillagos, 60as, 9es formájú, utóbbi 3 csillagos, 58as 9 formájú középhátvéd. Jobbhátvédem pedig Rigott. Ő érte fizettem rengeteg lét, mint később kiderült kár volt. Mert megsérült, így tehát én vittem volna akkor is ha nem tökölök az emeléssel. Rigott 21 éves, 4 csillagos, 55ös 7 formájú védő.
    Védekező középpályást is játszatok - a kezdetekkel ellentétben már kettő helyett mindössze egyet -. Ő Sam Neville. Annak idején nagy tehetségként igazoltam le, bízván abban, hogy O'neillnél jobb (ő 30as volt :D). Neville 21 éves, 61es, 9es formában lévő, 4es tehetséggel ellátott védekező kp.
    Őt követi Richards a bal oldalon, és Krajevski a jobboldalon (utóbbi egyenesen a Hoffenheim tartalék csapatából loanolva). Sajnos neki sokat esett a szintje, hála a forma csökkenésnek. Richard 19 éves, 47es, de középtehetsége van. 12es formában. Helyébe legtöbbször Bin Hajit hozom fel, ő egy bahreini játékos. Még ifista, 16 éves, 3 csillagos, de 53as. Jobboldalon Finnigan a cserém, ő 25 éves (elég öreg már szegény.), és 48as.
    Támadó középpályásom (AM) Cahill, illetve csereként Boshell. 19 és 21 évesek, Cahill tehetségesebb és jobb (4 csillag, 54 level), míg Boshell mindössze 3 csillag és 46 level.
    És végül az álom-sor, a csodacsatárok felvonultatása:
    kezdem a rosszabbikkal, Michael Benjamin, aki 19 éves, ÖT csillagos, és mindössze 50-es (év elején 42). Végül a "világsztár", a "Master", a rajongók kedvence, a bolív Herrero Galaso. Ő még 17 évesen került fel az első szezonomban az ifiakadémiáról. A 21 éves tehetségért jövőre már szntem az elsőosztályból fognak kapadozni milliókért. Már szezon elején a MU leakarta szerződtetni, de nem adtam. Akkor még vmi 70 körül volt a tag, most 79-es. Ő is öt csillagos, de a formája Benjaminnal ellentétben 16. Michaelnek mindössze 9.
    Van még néhány cserém, de ők nem igazán vannak olyan szinten, amik megemlíthetőek. Campbell és társa (nemtudomki) 50 körül vannak, középhátvédek.