Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    petila:
    Az energia az lényegében a fáradtság ellentétes mutatója. Azt növelni nem lehet. Energiát visszanyernek a játékosok, és edzés nélkül nő a legtöbbet, illetve taktikai, valamint mentális edzések alatt csökken a legkevesebbet. Ha nagyon alacsony a játékosok energiaszintje (például 9-10 nap alatt 4 meccs esetén -> PL + BL/UEFA + Ligakupa esetén gyakran előfordul), én úgy oldom meg, hogy meccs előtti napokon nem edzenek a játékosok.

matthias92:
    Atmosphere az a játékosok közötti légkört jelenti, és leginkább edzőtáborral(van amelyik rontja, van amelyik javítja, amúgy jelölve van, de a túl sok edzőtábor, illetve az eső csökkenti), csoportos programokkal(étterem/restaurant, vidámpark/theme park), jó félidei beszédekkel (amikor minden nyíl világos/sötét zöld), és győzelmekkel lehet javítani rajta. Az egyéni beszélgetés (player talk) révén nekem általában nem sikerül, és csak a játékosok egyéni morálját, önbizalmát (confidence) és bizalmát (trust) tudom növelni.

Ha megy az angol akkor google->fifa manager editor tutorial, ha nem akkor google->fifa manager editor (csak magyar oldalak). Nekem nincs időm részletes tutorialt írni hozzá, más nevében nem tudok szólni. Esetleg ha elmondod nagyvonalakban mit szeretnél, akkor tudunk konkrétabban segíteni.

Zolika60:
    Igen, csak új karriernél lehet beállítani.

Én a full default (alap / gyári / első) beállítással játszom, nincs semmi testre szabva. Alapból elvileg a tied is ilyen...