Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Én a 08-ban (gondolom a 09 is hasonló) egy hosszú programtervet készítek az egész szezonra, 2 csoport + reserve team. És ezt az ütemtervet tartja a csapat az edzéseken. Skilleket fejlesztem leginkább, némi pihenéssel és fitnessel, de, hogy ne legyen unalmas, mindig mások az arányok, néha beiktatok egy kis taktiai hetet, vagy lazító hetet (évente 1-2őt), vagy mentális oktatást. Az a lényeg, mindig változatos legyen. A támadóknak inkább támadó feladatokat (passzolás, futás, ilyesmik), a védekező csoportnak pedig les taktika, védekezés, ellentámadás, passzolás ilyenek. A kapusoknak sosem kell fitness csak a szezon elején, pihenés meg SOHA. Ezért nekik a legkönnyebb a skilleket fejleszteni, nekem a kapusaim, ha még jól is védnek, simán lépnek 4-5-6 szintet évenként alsóbb ligában. Ez később mégjobban fel tud javulni. Pl én 48-49-es kapussal kezdtem, most a második év első felében járok és 61-es a kapus. És csak 23 éves. :) Az ilyenekkel célszerű még akkor 4-5 éves szerződést kötni, amikor alacsonyabb a szintjük. Ilyenkor be kell vállalni a kicsit több fizetést. Ha később 1-2 év letelte után kötnéd a szerződést, már többszöröse lenne a fizetése. Ez a való életben is így van. Nem hiába kötnek meg egy ráadás évre szerződést pl Torresnél, amikor így is 3-4 évig volt még szerződése. Azért, mert emelték a fizetését :P. Cserecsapatnak nincs bajnokság alsóbb szinteken (anglia), csak az elsőosztályú és néhány másodosztályú csapat szerepel a reserve leagueben. Ha feljutsz oda, a te csapatod is bekerül (elvileg). Az ifjoncoknál sincs mindenkinek, azt hiszem 3-4 osztály van, amibe nem fér be minden csapat. Ha erősebb lesz az ificsapatod, be fognak kerülni. Elméletileg... Ezért jó az editor. Csinálhatsz bármilyen ligát. (nem mindig működik sajnos, legalábbis a 08-ban, csak ott ahol már eleve van liga, azt tudod átalakítani) És ekkor pl beállíthatod, cserecsapatok játszhatnak-e. Az én magyar bajnokságomban minden osztályban játszhatnak elméletileg, gyakorlatilag az összes másodosztályú cserecsapat kiesett és a 3-4. osztályban tevékenykednek. ott viszont stabilan. A kupában is indulhatnak, meg minden. És ha úgy állítod be, hogy bármennyi cserét végrehajtjhatsz a két csapatod közt, akkor sztem nem kell komment, hogy az első osztályú csapatból átpakolhatsz néhány meccsre játékosokat, ezzel is segítve a cserecsapatot. Van még olyan, hogy x játékos hetente, stb. A 08 nagy hibája, hogy más csapat ifijeit nem tudod megfigyelni, megvásárolni, a 09-ben ezt elvileg kijavították, így akár az ificsapatodat is tudod fejleszteni.
    Más: elindult a második szezonom. Az első számú csapatom, a Pirate Hawk ugye 10. lett az ötödosztályban. Most első helyen áll, és 602 pontos csapat, ahogy néztem ilyen pontokkal még akár a 3. osztály legbénább csapatai közé is elférnék (nagyon utolsónak de lehetséges), mire addigra jutok, bőven több pontom lesz így simának tűnik az előrelépés. A másik csapatom a Nighthawk bajnokként jutott fel az ötödosztályba, pontjai alapján a 24 csapatból a 21. legerősebb... Ennek ellenére 3. helyen állok 12 forduló után, csak néhány csapat győzött le, pl a Pirate Hawk :D. Nem sokat erősítettem pedig a kereten, egy játékost vettem. Az első számú csapatnál 3-at. Meg is látszik. Az ötödosztály legnagyobb tehetségét leigazoltam 100 ezerért... Védő. Azt hiszem meg fog térülni. Most level 63-as. A másik csapatomnál a heted! osztály legjobb tehetségét igazoltam le, 48-as szintű, de bőven fog fejlődni:P. Ha így haladok, mind a 2 csapatomnak van esélye feljutni. A bajnok rögtön feljut a 4. osztályba, a 2-5. helyezettek között a rájátszás dönt. A Nighthawknak jó lenne egy 5. hely és feljutás. Érdekes módon, mivel bajnok lett, 3/0-ás az értékelése a csapatnak, míg az első csapatomnak csak 2/0... Valamint a nézősereg is 7200 (szinte dugig) a gyengébb csapatomnál, a másiknál 4500 körül, hasonló árú jegyek mellett... :) majd ha bajnok leszek, ez változik :P. Játékosként örmény ország csatára vagyok, 53-as szintű, 12 meccs 7 gól. Nem sok jobb játékos van nálam a válogatottban. Ilyen azerbajdzsánt le tudjuk győzni kb, mást nem. :D A másik énem 43-as level védő új zélandi, és állandóan sérült... talán a leggyengébb láncszeme a csapatnak... Mindkét énemet 4-5x választották eddig a hónap menedzserének, ráadásul playerként már 2x lettem a hónap játékosa. Bajnokságban 12 meccsen 11 gól eddig. Vezetem a góllövőlistát. Az egyik meccsen 4 gólt lőttem... (ráadásul a gép irányított nem én, nem szoktam irányítani a játékosomat). Ez az idény eddig jól alakul. :P A magyar bajnokságban egyelőre a Nyíregyháza és az MTK harcol az első helyért, de az előző szezonból okulva(zalaegerszeg az utolsó 2 fordulóig folyamatosan vezetett, majd visszaesett a 4. helyre) a Debrecen és Újpest fel fognak hamarosan jönni. A fradi nem túl acélos egyelőre, bár 3. legerősebb a pontok alapján... a 10. helyen áll. A másik 2 feljutó dunaújváros (igazából már kb meg is szűnt a csapat...) és a dominikai focistákat alkalmazó Tiger Claw (másodosztály bajnoka) még a fradinál is gyengébb pozícióban, jelenleg kiesők. Vannak érdekességek az átigazolásoknál is. Az Arsenalt mondanám el: Hatem Ben Arfa érkezett és rögtöna kezdőbe is játszotta magát. Ilyen kezdőjük van: Almunia, Sagna, Clichy, Silvestre, Gallas, Ben Arfa, Fabregas, Arsavin, Walcott, Adebayor, Eduardo. Elég érdekes. Az MU olyan szupersztárokat igazolt, hogy Magnin (valami svájci 73-as játékos :D), így ismét csak 3-4. hely lehet a cél. Jelenleg a bajnokságot a Pool vezeti. Chelsea a tavalyi formáját ott is hagyta, 15. jelenleg. :) Majd még jelentkezek, vannak vicces dolgok ebben a játékban!