Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • matthias92
    bővítettem a stadiont, majd 600ezer fontot költöttem rá, de ha ilyen szépen jön be a kes, akkor nyilván még a szezon végéig megfog térülni. Úgy néz ki megint elsőként jutok fel, akkor már az ötödosztályban leszek. (Regional National). Ha jól tippelek, addigra már oylan erős lesz a csapatom, hogy a negyedosztályba is feljuthatok (már most döntetleneket játszok a top és középcsapatokkal a negyedosztályból! :))
    Jött egy magyar ifi, 15 éves de már 48as. Herrero Galaso már 61es, és még szerintem 65ig felfog fejlődni a szezon hátralévő részében.
    Sok a játékosok fizetése, vettem egy jobbszélsőt is, elég drágáért. Meg a fizetése is magas, sajnos húz le. Vagyis stabilan állok ott ahol vagyok. Új szponzor után nézelődök, de nincs mostanság. 6 hirdetőtábla üres.
    Meg van már valami csajom is, a gyerkőcre pályázok, remélem focibuzi lesz. én meg lassan 18 leszek, szoval kezdhetem focista pályafutásomat. :D