Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Al Ashrad
    Sziasztok!
    Időközben sikerült újrakreálnom a magyar ligát. :) 4 szintes lett a liga, minden szinten 16 csapat, és minden szinten játszhatnak cserecsapatok is. Csináltam jónéhány új csapatot, pl Tisza Volán Szeged, meg pillanatnyi elmeállapotomból adódó poénos csapatokat is, pl: Terminator SC, ami Tahitiből jövő ifikkel, így felnőtt játékosokkal is bír. :) Magyarországon egy Tahiti csapat. Van még dominikai, amerikai és angol csapat is... A legjobb helyen a Dominikai Tiger Claw együttese áll, jelenleg feljutó helyen (nb2, így jövőre játszhat az első osztályban). 3 csapat jut fel az NB1-be, míg a többi ligába 4. Személyes kedvencem az UTC (újszegedi torna club) az utolsó (4. osztály) utolsó helyén tanyázik, így lehet jóidőre nem fogom látni a csapatot. No, de én nem a magyar bajnokságban játszok...
    Az eddigi pár éves menedzseri játékaim során 90%-ban saját csapatot csináltam, mert így nem pofázik bele a tulajdonos a költségvetésbe, stb, azt veszek amit akarok, arra költök amire akarok. Természetesen angliában játszok. 2 csapatot csináltam (2 edző vagyok egyszerre). A "fő" csapatom, a Pirate Hawk (kalóz sólyom) az ötödosztályban játszik, az elején még ment a szekér, kicsit csalni szoktam, mert az editorban csinálok néhány szupertehetséges játékost alsóbb osztályba, akiket majd leigazolok, és nagyon jól fognak fejlődni. Sajnos rengeteg sérülés történt a szezonban, így a feljutosámnak annyi, 4 forduló van még hátra a 46-ból és a csapat a 12. helyen tanyázik, pedig keretre az egyik legerősebb... A legnagyobb érvágás az volt, hogy a kapusom (őt nem igazoltam a játék adta be és igen tehetséges fiatal) lesérült 6 hétre, és a másodikszámú kapusomat kölcsönbe adtam. Ezért az ifiből kellett felhoznom egy szerencsétlent védeni, sorra jöttek a vereségek. Ettől meg persze lement a morál és a csapatszellem. Néhány edzőmeccsel és győzelemmel úgy ahogy visszajött, de ez már késő.
    A második számú csapatom a Nighthawk (éjsólyom - igen a sólyom a kedvenc állatom). A 6. osztályban indítottam, gondolván, az első számú csapatból adok kölcsön ide nem használt játékosokat, akik itt tudnak érvényesülni. Egy csatárt adtam is, aki úgy néz ki gólkirály lesz... Érdekes módon a második számú csapatom vezeti 3 fordulóval a vége előtt a tabellát és fel fog jutni az ötödosztályba. Ez azt jelenti, hogy a második évben (igen, 2 csapatot irányítani, és jónéhány mérkőzést 3d-ben nézni, valamint részletesen tervezni, stb lassú, már több napja játszok vele és most lesz vége az első idényemnek) egy ligában fog játszani mind a 2 csapatom... A következő idényre a tervem, hogy az első számú csapatom végre feljusson a 4. osztályba, a második számú csapat pedig bent maradjon az 5. osztályban. Mind2 edzőként player menedzser vagyok, már rutinból tudom, hogy olyan nemzetet kell választanom, ahol a válogatottban is játszhatok alacsony szinten, ezért a fő énem (első számú csapat játékosedzője) örmény származású csatár, rögtön be is hívtáka válogatottba (8 meccs 7 gól eddig). A második énem újzélandi, szeretem ezt az országot, itt nincsenek válogatott meccsek, esetleg akkor kerülhetek be, ha kijutnak a VB-re. Bár ahhoz elég alacsony a szintem (43-as).
    Mathias92 - Ha neked 500-as csapatod van a level 7-ben lazán fel kéne juss (bár igaz egy picit állítottam a szinteken az angol ligában, de nem sokat), mert az én 6. osztály bajnok csapatom szintje 507, az 5. osztály 12. helyezett csapatom szintje 550 körüli. :) Sok sikert neked is, meg mindenkinek. Majd jelentkezek, ha vége az idénynek, hogy mi történt.