Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Andretti
    Maximilien:
    Nem, nem lehet. Azonban attól hogy 1-2 sztárjátékos odébb áll, azért a játékospiac nagyjából valós számű igazolást ad. Torz, abban egyetértek, mert sokkal nagyobb valószínűséggel vannak sztármozgások, mint valóságban, de sok év alatt már megszokod, másrészt ha igazán belemész a játékba, mikor már Messi visszavonult, akkor ott már a nevekkel kevésbé törődsz... (és szerintem a játék igazi oldala a 10. év után mutatja meg magát)

Dujmi:
    Ha a legördülő listában kiválasztod a player 1-et (játékos 1) a felállásnál, akkor neked is olyan lesz. Amúgy jó taktika hogy kattints végig minden gombot, és akkor láthatod hogy mi micsoda :)

Amúgy Brandao 4/5-ös ahogy te mondod (amúgy idéntől kezdve már 10-es a lista, szóval 8/10) Drinkwater pedig 7/10-es (3 arany 1 ezüst csillag) és a Manchester tartalék csapatában játszanak (valóságban is) mindketten, szóval nem kell igazolnod őket...

Hát igen, a magyar bajnokság nem manchester. Innentől kezd izgalmassá válni :P

Én a Debrecennél nagyon gyorsan az ifi nevelésre és a fiatalok igazolására helyeztem a hangsúlyt (fiatal egyenlő <22) és mindemellett próbáltam gatyába rázni a költségvetést. Első évben -2 milliót értem el, másodikban már +2 milliót, és utána ez csak nőtt. Mindenkinek van saját igazoláspolitikája, az enyém az, hogy játékosért pénzt nem adok, 26 év fölött nem igazolok, és csak olyat igazolok aki befér a kezdőbe. Itt végülis mindenki alakítsa ki a sajátját.

Az enyémmel annyi a baj, hogy amíg nem híres a csapatod addig nem nagyon van kit igazolni, illetve órákon át kell keresni. (Én így találtam Drinkwatert meg Brandaot, akiknek lejárt a szerződése, és én kiemelkedő lehetőséget ajánlottam nekik) Ezért is volt az, hogy 3 év alatt 09/10/11-ben csak 2. 6. 2. lettem sorban. Továbbá a fiatalok beépüléséhez idő kell, főleg nemzetközi porondon, így velük nem lehet (legalábbis nekem nem sikerült) nemzetközi kupát nyerni.

Matthias92:
    A win bonus az az, hogy ha nyer a csapatod, és a játékos játszott, akkor annyi bónuszt kap.

Amúgy szerintem azon a szinten nagyon fontos a fiatalok játszatása, az "ingyenes fejlődés" miatt, hiszen így nem kell jobbakat igazolni ha feljutsz magasabb osztályba, hanem ott vannak az ifik. (akik ha rendszeresen kezdők akkor akár évi +3 +6 szintet is fejlődhetnek)